Προς το περιεχόμενο

Το X αλλάζει τη λειτουργία αποκλεισμού (block) επιτρέποντας την προβολή δημόσιων αναρτήσεων

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Πολλοί χρησιμοποιούν τη λειτουργία αποκλεισμού για να αποστασιοποιηθούν από άτομα που τους παρενοχλούν, κακοποιούν ή καταδιώκουν. Με τις νέες αλλαγές, αυτά τα εμπόδια θα αφαιρεθούν, επιτρέποντας στους αποκλεισμένους χρήστες να έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο των λογαριασμών που τους έχουν αποκλείσει"

Εφόσον δεν μπορούν να αλληλεπιδρούν ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το γεγονός ότι υπάρχει μια εφαρμογή δεν είμαι αναγκασμένος να τη χρησιμοποιώ. 

Δεν το καταλαβαίνω που κάνουμε κριτική σε μια ιδιωτική αμερικάνικη εταιρεία η οποία με ένα απλό "κλικ" μπορείς να φύγεις. Ο Μασκ είναι τρόμπας 100% όμως η εφαρμογή είναι δική του να την κάνει ότι θέλει, και εγώ αποφασίζω ότι δεν θα τη χρησιμοποιώ. Τόσο απλό. 

Πως φτάσαμε μετά από χρόνια εξέλιξης και προόδου να πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό θα το εξετάζουν οι επιστήμονες για πολλά χρόνια στο μέλλον (αν υπάρχουν ακόμα και δεν έχουν αντικατασταθεί από ΑΙ shit)

• Like 1

• Super Moderators

Ok ας είναι visible τα posts σε έναν blocked εφόσον είσαι public, το θέμα είναι να μην μπορεί να απαντήσει από κάτω ή να σου στείλει PM ή να σε κάνει mention/tag.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ twitter δεν χρησιμοποίησα ποτέ και ούτε πρόκειται γιατί μου φαίνεται παντελώς δύσχρηστο. Δεν ξέρω ακριβώς τι αλλάζει με αυτή την ενημέρωση. Δηλαδή αν κάνεις κάποιον block θα μπορεί να βλέπει εκείνος τις δικές σου δημόσιες αναρτήσεις ενώ πρώτα δεν τις έβλεπε ή αν κάνεις κάποιον block θα εξακολουθείς να βλέπεις τις αναρτήσεις του στο feed σου?

Εσείς που λέτε ότι έκαναν αρκετοί block τον Μασκ ελπίζω να το λέτε για πλάκα. Ο Μασκ μπορεί να δει τα πάντα, δικό του είναι το twitter, δεν έχει σημασία αν τον αποκλείσεις, εφόσον υπάρχουν μηνύματα στον server του τότε μπορεί να τα δει. Αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει να μην μπορείς καν να τον αποκλείσεις (όπως είχε κάνει ο Zuckerberg σε κάποια φάση στο FB).

Το αν μπορούν να σε βλέπουν οι άλλοι που τους έχεις κάνει block αυτό ας πούμε ότι δεν σε αφορά γιατί αν κάποιος ήθελε να βλέπει τι γράφεις δημόσια θα μπορούσε να έχει δεύτερο λογαριασμό.
~~~

Όσο για τα block θεωρώ δικαίωμα του καθενός να μπορεί να φιλτράρει τι θα δει ο ίδιος, οπότε αν έκανες block κάποιον να μην βλέπεις την ύπαρξή του για οποιονδήποτε λόγο. Γιατί αν π.χ. κάνεις block την καρντάσιαν για να μην χάνεις εγκεφαλικά κύτταρα τότε το θεωρώ ανθρώπινο δικαίωμα.

Για τον ίδιο λόγο που δεν θέλω να βλέπω διαφημίσεις και αν δεν μου δώσεις αυτή την επιλογή θα βάλω addon, θεωρώ πως αυτό που φτάνει στα μάτια μου έχω δικαίωμα να το βλέπω ή όχι.

Για το youtube για παράδειγμα υπάρχει addon όπου βάζεις ονόματα καναλιών που δεν θέλεις να βλέπεις και δεν στα εμφανίζει καν ο browser σου.  Έχω σωθεί από το να βλέπω όλα τα 5 minute craft και όλα τα ρώσικα κανάλια με παιδάκια και παιχνίδια,  και κάτι οικογένειες vloggers τέρμα σπαστικούς όπως και πληρωμένους influencer που υποτίθεται πως κάνουν reviews (σαν τον Linus π.χ.)

Επεξ/σία από Diavolos666

2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Εσείς που λέτε ότι έκαναν αρκετοί block τον Μασκ ελπίζω να το λέτε για πλάκα. Ο Μασκ μπορεί να δει τα πάντα, δικό του είναι το twitter, δεν έχει σημασία αν τον αποκλείσεις, εφόσον υπάρχουν μηνύματα στον server του τότε μπορεί να τα δει. Αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει να μην μπορείς καν να τον αποκλείσεις (όπως είχε κάνει ο Zuckerberg σε κάποια φάση στο FB

Ο μασκ μπορει να δει τα πάντα αλλα αν τον κανεις μπλοκ εσυ δεν βλεπεις τις αναρτήσεις του, αυτο είναι που τον καίει, στα @@ τι λες εσυ.

• Like 1

12 minutes ago, NikosKallithea said:

Ο μασκ μπορει να δει τα πάντα αλλα αν τον κανεις μπλοκ εσυ δεν βλεπεις τις αναρτήσεις του, αυτο είναι που τον καίει, στα @@ τι λες εσυ.

ΟΚ, αυτό άλλαξε λοιπόν, να βλέπουν όλοι τα πάντα άσχετα με το τι δεν θέλουν να βλέπουν.

Προβλέπω να βγαίνουν addons που θα μπλοκάρουν λογαριασμούς τότε, όπως και στο youtube.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...