Προς το περιεχόμενο

PINNACLE STUDIO PCTV USB 2.0 (EXTERNAL)?

zaxoys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία από αυτό το tuner?: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=199378&Merchant_Id=1&sts_cid=3 σκέφτομαι να την πάρω για το laptop μου η τιμή φαίνεται λογική -το deluxe μοντέλο κάνει περίπου 240€ ( έχω& 1 pci της pinnacle και είμαι αρκετά ευχαριστημένος),τελικά η νέα γενιά tuner σε usb2 έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που είχαν παλιά (συγχρονισμού πχ?).Με το θέμα της κεραίας τι γίνεται στα usb tuner?Αν ξέρει κανείς ας προτείνει κάποιο άλλο usb tuner....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

zaxoys, δεν είναι απαραίτητο ότι έχουν και αυτό το tuner...

Αυτό που πρέπει οποσδήποτε να κάνεις, είναι να δεις αν το chipset του laptop σου είναι συμβατό με το εν λόγο tuner σε συνδιασμό με το λειτουργικό σου... είναι πολύ πιθανό και συνηθισμένο το chipset (π.χ. μερικά SiS630) να μην είναι απόλυτα συμβατά με usb tuners... δες σε κανένα forum ή κάνε search στο google... δηλαδή όποιο tuner και να πάρεις έλεγξτε πρώτα την συμβατότητά του...

Δημοσ.

Το ξέρω γι'αυτό ρωτάω αν έχει κανείς γενικά άποψη για οποιοδήποτε usb2 tuner.Το χειρότερο δε είναι οτι το laptop μου έχει usb1 οπότε θα το δουλεύω με PCMCIA καρτούλα σε usb2 ...chipset κατι σε via P4Ν266 έχω ,λειτουργικό xp professional ,δεν νομίζω να έχω ασυμβατότητες αν και θα το ελέγξω αν αποφασίσω μοντέλο .Απλώς δεν ξέρω κατα πόσο έχουν βελτιωθεί τα tuner σε usb2 έτσι ωστε η ποιότητα να είναι ικανοποιητική...Καμιά πρόταση κανείς?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

telika pires kai an nai sou doulepse se pcmcia card?

ego pira tin pinnacle usb2 alla den mou doulepse se kamia pcmcia card(den xero mipos einai kai thema oti den dinei arketo revma) me usb2.pes mou an sou doulepse poia karta pcmcia exei

psaxno ta panta edo kai mia vdomada kai den vgazo akri!

Δημοσ.

telika pires kai an nai sou doulepse se pcmcia card?

ego pira tin pinnacle usb2 alla den mou doulepse se kamia pcmcia card(den xero mipos einai kai thema oti den dinei arketo revma) me usb2.pes mou an sou doulepse poia karta pcmcia exei

psaxno ta panta edo kai mia vdomada kai den vgazo akri!

Δημοσ.

Τελικά χτύπησα το deluxe μοντέλο από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος .Έχει πραγματικά πολύ καλό capture σε mpeg2 και πολύ χαμηλή κατανάλωση επεξεργαστή -πχ κάνεις σε mpeg2 capture έστω 640Χ480 -βλέπεις ταυτόχρονα σε full screen και cpu είναι στο 20-25% σε P-4 mobil @2.2 GhZ

Η deluxe θέλει δική της τροφοδοσία οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...