Προς το περιεχόμενο

Iphone 15 Pro Max vs Iphone 16 Pro vs Iphone 16 Plus Αγορά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θέλω την γνώμη σας ποιο κινητό από τα παραπάνω να πάρω.

Να σημειώσω ότι συγγενικό πρόσωπο βρίσκεται στο Καταρ οπότε η αγορά του κινητού θα γίνει από εκεί.

Παραθέτω τις τιμές:

Iphone 15 Pro Max: 1010 E

Iphone 16 Pro: 1050 E

Iphone 16 Plus: 825 E

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panoskare είπε

Να σημειώσω ότι συγγενικό πρόσωπο βρίσκεται στο Καταρ οπότε η αγορά του κινητού θα γίνει από εκεί.

Παραθέτω τις τιμές:

ξεχνας facetime και imessage ομως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, panoskare είπε

Τι εννοεις?

Σε χωρες της μεσης ανατολης η apple εχει απενεργοποιηση το facetime και το imessage..και ξεχνας και την εγγυηση ελλαδα..εκτος και το ξαναστειλεις παλι καταρ,λογο αλλης ηπειρου..Πχ τα ευρωπαικα απο οπου τα παρεις εχεις εγγυηση ελλαδα..για ολα τα υπολοιπα δεν παιζει εγγυηση ελλαδα εκτος και τα στειλεις στη χωρα που αγοραστηκαν..

https://en.wikipedia.org/wiki/FaceTime#By_country

Επεξ/σία από panatha1369
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panoskare είπε

Παραθέτω τις τιμές:

Συντομη απαντηση πας στα Pro  & οχι σε Plus

Αναλογα που δινεις προτεραιοτητα

• Για αυτονομια/μπαταρία πας σε 15 Max/16 Plus χανεις την εργονομία/φορητοτητα.
  • Για φορητοτητα/ευελιξία πας απλά σε 15/16 Pro θυσιαζοντας την αυτονομία.

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, panatha1369 είπε

Σε χωρες της μεσης ανατολης η apple εχει απενεργοποιηση το facetime και το imessage..και ξεχνας και την εγγυηση ελλαδα..εκτος και το ξαναστειλεις παλι καταρ,λογο αλλης ηπειρου..Πχ τα ευρωπαικα απο οπου τα παρεις εχεις εγγυηση ελλαδα..για ολα τα υπολοιπα δεν παιζει εγγυηση ελλαδα εκτος και τα στειλεις στη χωρα που αγοραστηκαν..

https://en.wikipedia.org/wiki/FaceTime#By_country

Although Egypt, Jordan, Qatar, and Kuwait originally disabled FaceTime on the iPhone 4, they later re-enabled the feature through a carrier update for existing phone owners and made it pre-enabled on any newly purchased iPhone.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε σαν κινητό δυνατότερο (εκτός από την μπαταρία είναι το 16 προ.. τώρα εάν θες μεγαλύτερο τηλέφωνο και μεγαλύτερη μπαταρία  εννοείται πας στο 15 προ Μαξ .. από την αλλη εάν θες μια καλή και φθηνότερη επιλογή με την οποια θα κάνεις εξίσου καλά την δουλειά σ πας στο 16 πλας ..εγώ έχω παραγγείλει το 16 προ!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά γιατί η αυτονομία μιας συσκευής είναι γενικά μεγάλο πρόβλημα; ΟΚ δεν λέω,άμα βγάζει εώς 2 ώρες πχ υπάρχει πρόβλημα αλλά γενικότερα άμα υπάρχει powerbank,καλώδιο στο αμάξι,φορτιστής στο γραφείο και στο κρεβάτι δεν έχεις πρόβλημα ποτέ. Μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα ειναι η ταχύτητα φόρτισης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...