FishFIsh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Έχω βάλει στο μάτι μια ηλεκτρική μηχανή, σκούτερ ας πούμε (όχι πατίνι 😅) εδώ στην Ελληνική αγορά... Η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη... 5800€. Το βρίσκω Banggood με κάτω από 2000€ και αγορά ακόμα και μόνο ενός κομματιού. Η απορία μου: Αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία με αγορές από Banggood, τι θα γίνει με δασμούς, εκτελωνισμούς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο αν το παραγγείλω; Επίσης, πες ότι το πήρα. Μετά ποια είναι η διαδικασία για να νομιμοποιηθεί; Πρέπει λογικά να πληρεί και κάποιες ευρωπαϊκές προϋποθέσεις, αλλά το πουλάνε ήδη στην Ευρώπη, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο με απασχολεί αυτό τώρα... Αν κάποιος/κάποιοι έχουν ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα, θα ήμουν ευγνώμων αν την μοιραζόντουσαν 😉
Ntinaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, FishFIsh είπε Έχω βάλει στο μάτι μια ηλεκτρική μηχανή, σκούτερ ας πούμε (όχι πατίνι 😅) εδώ στην Ελληνική αγορά... Η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη... 5800€. Το βρίσκω Banggood με κάτω από 2000€ και αγορά ακόμα και μόνο ενός κομματιού. Η απορία μου: Αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία με αγορές από Banggood, τι θα γίνει με δασμούς, εκτελωνισμούς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο αν το παραγγείλω; Επίσης, πες ότι το πήρα. Μετά ποια είναι η διαδικασία για να νομιμοποιηθεί; Πρέπει λογικά να πληρεί και κάποιες ευρωπαϊκές προϋποθέσεις, αλλά το πουλάνε ήδη στην Ευρώπη, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο με απασχολεί αυτό τώρα... Αν κάποιος/κάποιοι έχουν ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα, θα ήμουν ευγνώμων αν την μοιραζόντουσαν 😉 Με την επιδοτηση ποσο σου βγαινει εδω? Παιζει να σου βγει πιο φτηνα. Επισης τι ειδους υποστηριξη θα εχεις αν παθει κατι?
Black Demis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, FishFIsh said: Έχω βάλει στο μάτι μια ηλεκτρική μηχανή, σκούτερ ας πούμε (όχι πατίνι 😅) εδώ στην Ελληνική αγορά... Η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη... 5800€. Το βρίσκω Banggood με κάτω από 2000€ και αγορά ακόμα και μόνο ενός κομματιού. Η απορία μου: Αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία με αγορές από Banggood, τι θα γίνει με δασμούς, εκτελωνισμούς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο αν το παραγγείλω; Επίσης, πες ότι το πήρα. Μετά ποια είναι η διαδικασία για να νομιμοποιηθεί; Πρέπει λογικά να πληρεί και κάποιες ευρωπαϊκές προϋποθέσεις, αλλά το πουλάνε ήδη στην Ευρώπη, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο με απασχολεί αυτό τώρα... Αν κάποιος/κάποιοι έχουν ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα, θα ήμουν ευγνώμων αν την μοιραζόντουσαν 😉 αν θελεις να την βγαλεις στον δρομο θα πρεπει αν εχεις πινακιδες..... για να παρεις πινακιδες θα πρεπει να βγαλει εγκριση για να βγαλη εγκριση κλπ θες τα αντίστοιχά χαρτια συμμορφοσης κλπ χοντρικα παιζει να σου βγει παραπανω απο οτι την βρηκες εδω καθος σαν ιδιοτης θα πλυρωσεις χοντρα ποσα..... τωρα αν εχεις καταλληλους οδους υπολογισε οτι θα βγει κανα χιλιαρικο ποιο κατω απο την αγορα εδω απο την αλλη αν θελεις να την κυκλοφορεις χωρις πινακιδες και ασφαλεια αλλο αυτο (αν συμβει κατι θα παντρευτεις τα δικαστιρια για την υπολοιπη σου ζωη) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από Black Demis
basilis_k6 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου δεν νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις πινακιδες απο κατι που δεν εχει εισαχθει επισημα στην εε. τα χαρτια που θα παρεις απο το bangood δεν θα ειναι αρκετα για κατι τετοιο. ρωτα τι χαρτια το συνοδευουν αρχικα. ακομα και 100% ιδιο να ειναι οπτικα, δεν ειναι το ίδιο οχημα (επισημα) με αυτο που πουλανε εδω.
kalmik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Oυτοπικό σενάριο. Πέρα από το διαδικαστικό για έκδοση νόμιμης άδειας κυκλοφορίας, δεν σε απασχολεί η υποστήριξη με service και ανταλλακτικά; Δεν είναι ποδήλατο.... 1
SaFiS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Αν δεν εχει εγκριση τυπου απο το Υπουργειο Υποδομων & Μεταφορων (δεν φτανει μονο π.χ. Ευρωπαϊκη εγκριση), ξεχνας εκδοση αδειας, πινακιδα, κτλ. Οι εισαγωγεις πληρωνουν χιλιαδες ευρω για να παρουν εγκρισεις για μοντελα που εισαγουν, δεν ειναι απλα τα πραγματα…
FishFIsh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Ntinaras said: Με την επιδοτηση ποσο σου βγαινει εδω? Παιζει να σου βγει πιο φτηνα. Επισης τι ειδους υποστηριξη θα εχεις αν παθει κατι? Να απαντήσω πρώτα εδώ που τουλάχιστον ξέρω τι να πω 😅 4500€ βγαίνει όταν αφαιρεθεί η επιδότηση. Η υποστήριξη έχει ως εξής: Αν ο έμπορος ο Έλληνας δεν είναι τέρμα κομπλεξικός, σου πουλάει ανταλλακτικά και εργασία για το ίδιο μηχανάκι που πουλάει κι ο ίδιος αλλά απλά δεν το αγόρασες από αυτόν... Αν είναι κομπλεξικός, ε τι να πω, την ψιλό έβαψες 😅 Αρχίζεις τις εισαγωγές ανταλλακτικών από Κίνα 🫠 Αν και υπάρχουν καμιά 10αριά καταστήματα σε ακτίνα 25χλμ που πουλάνε το συγκεκριμένο. Θέλω να πιστεύω ότι και το "Ελληνικό" να αγοράσω, θα βρω έναν "άνθρωπο" να βοηθήσει αν δεν υπάρχει το αρχικό κατάστημα σε βάθος χρόνου. 😅 11 hours ago, SaFiS said: Αν δεν εχει εγκριση τυπου απο το Υπουργειο Υποδομων & Μεταφορων (δεν φτανει μονο π.χ. Ευρωπαϊκη εγκριση), ξεχνας εκδοση αδειας, πινακιδα, κτλ. Οι εισαγωγεις πληρωνουν χιλιαδες ευρω για να παρουν εγκρισεις για μοντελα που εισαγουν, δεν ειναι απλα τα πραγματα… 😅 Αγνόησε την Φατσούλα, έχει μπει και δεν σβήνει από το κινητό 🤣 Οπότε η όλη φάση απλά είναι σαν ένα χειροποίητο έπιπλο... Θα σου φάει πολύ χρόνο και χρήμα επειδή το φτιάχνεις μόνος σου και δεν είσαι μονάδα παραγωγής. Οι εισαγωγείς έχουν βγάλει άκρη για συγκεκριμένα μοντέλα και ολοκληρώνουν τις διαδικασίες πολύ φθηνότερα υποθέτω... 12 hours ago, kalmik said: Oυτοπικό σενάριο. Πέρα από το διαδικαστικό για έκδοση νόμιμης άδειας κυκλοφορίας, δεν σε απασχολεί η υποστήριξη με service και ανταλλακτικά; Δεν είναι ποδήλατο.... Με απασχολεί, αλλά πιστεύω ότι το θέμα είναι διαχειρίσιμο, όπως ανάφερε και στο προηγούμενο σχόλιο και ξέχασα να σε κάνω Quote, sry 🫠 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από FishFIsh
Black Demis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, FishFIsh said: Με απασχολεί, αλλά πιστεύω ότι το θέμα είναι διαχειρίσιμο, όπως ανάφερε και στο προηγούμενο σχόλιο και ξέχασα να σε κάνω Quote, sry 🫠 Πρακτικά 2 επιλογές έχεις αν το φέρεις απο εξω 1. το αγοράζεις οπως είναι και αναλαμβάνεις ανταλλακτικά μόνος σου και προφανώς παράνομος στον δρόμο (αν συμβει ατυχημα και σε πιασουν τα δικαστήρια θα τα μάθεις απεξω για τα υπολοιπα 20 χρονια) 2. θα φας χρονο και χρημα παραπάνω απο οτι κανει εδω και θα εισαι νόμιμος (και παλι ανταλλακτικά μόνος σου)
kage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Ριξε κανα λινκ να δουμε αυτο το κινεζικο π εδω εχει χ3 τιμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα