xLuCkyStRiKe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα, Πήρα αποφάφαση μετα απο αρκετά χρόνια να πάω σε ένα νέο build, άλλα πλέον λόγω χρόνου έχω μείνει πίσω και είμαι λίγο αδιάβαστος στο τι παίζει και τι άξιζει, οπότε θα ήθελα τα φώτα σας. Υπάρχει οθόνη και περιφεριακά, επίσης είχα αλλάξει και το κουτί με τη προυπόθεση αναβάθμισης και υπάρχει αυτό Phanteks eclipse p400 που δε νομίζω να χρειάζεται αλλαγή. Ποσό που διαθέτουμε : 1000€ - 1200€ (Θα προτιμούσα να μη ξεφυγει παραπάνω αλλά αν αξίζει το συζητάμε). Χρήση υπολογιστή : Graphic Desing, Photo Editing, Ελάχιστο Video Editing, Γενικά λίγο Casual Gaming τύπου (lol,cs), αλλά θέλω να δόκιμασω το Throne Of Liberty που βγαίνει σύντομα. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Illustrator, InDesign, Photoshop, Premier-DaVinci. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι υπάρχει. Dell S2721DGF για main (Αγοράστηκε πριν κανα 2 χρόνια με προοπτική αναβάθμισης όλου του pc αλλα εμείνε πίσω η δουλεία δυστυχώς) και μια 2η παλιά 1080 βοηθητική Dell P2414H. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι είναι οκ. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δέν υπάρχει πρόβλημα σε πρώτη φάση θέλω να καταλήξω στις επιλογές και μετά όπου συμφέρει καλύτερα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμένα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από xLuCkyStRiKe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα