Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί παλαιότερα σε άλλο thread, αλλά με τα Windows 11 Professional, αντιμετωπίζω το εξής θέμα:

Έχω στη κατοχή μου ένα Iphone 14 Pro εδώ και 2 έτη σχεδόν.

Με τα Windows 10 Pro, όταν σύνδεα το καλώδιο Lighnting σε USB-A, μέσω Windows Explorer μπορούσα να κάνω backup φωτογραφίες και video σε jpeg & mov μορφή αντίστοιχα.

Τώρα με την έλευση του νέου Η/Υ της υπογραφής μου στα Windows 11 Pro πλέον , όταν πάω να κάνω την ίδια διαδικασία οι φωτογραφίες και τα video παραμένουν σε Apple format δλδ heic & hevc αρχεία και δεν μετατρέπονται κατά την εισαγωγή τους. Παρόλο που έχω πάντα ενεργοποιημένη στο Auto την επιλογή "Μεταφορά σε Mac ή PC" μέσα στη συσκευή.

Αν έχει βρεί κάποιος τη λύση θα με βοηθούσε απίστευτα , καθότι αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ ένα παλιό λαπτοπ που έχει Windows 10 Pro και σέρνεται.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Το γνωρίζω ότι θα παίζουν, απλά ψάχνω εναλλακτικό τρόπο ώστε να μεταφέρω τα αρχεία "ατόφια" σε jpeg & mov όπως γινόταν με τα Windows 10 τόσο καιρό..

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει παραμείνει αυτό το bug και δεν το έχουν φτιάξει απο πλευράς της Microsoft!

Δημοσ.

Θεωρητικα με το Keep Originals θα στα μεταφερει σε HEIC format.. ενω αν το αλλαξεις στο Αυτοματα θα στα μετατρεπει σε JPEG κατα την μεταφορα.

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι bug μάλλον στα Windows 11 και είτε το έχεις "Keep Originals είτε "Auto" δεν τα μετατρέπει αυτόματα τα αρχεία, όπως στα Windows 10..

Για αυτό προσπαθώ να βρω λύση!

Δημοσ.
3 hours ago, BlitzKrieg Hellas said:

Δυστυχώς είναι bug μάλλον στα Windows 11 και είτε το έχεις "Keep Originals είτε "Auto" δεν τα μετατρέπει αυτόματα τα αρχεία, όπως στα Windows 10..

Για αυτό προσπαθώ να βρω λύση!

Αν τα έχεις στο iCloud υπάρχει option στο icloud.com να στα κατεβάσει σε compatible format.

Δημοσ.
3 hours ago, CheOnWeb said:

Αν τα έχεις στο iCloud υπάρχει option στο icloud.com να στα κατεβάσει σε compatible format.

Ισχύει, αλλά άσχετα με το συγχρονισμό με το iCloud, όταν πατήσεις download στο κάθε αρχείο "χάνουν" λίγο σε ανάλυση αν τα συγκρίνεις μετά (έπεσες σε ψυχαναγκαστικό)

Τελικά δοκίμασα το "Windows On The Go" και έφτιαξα μια εγκατάσταση σε Windows 10 περιβάλλον σε usb stick και κατάφερα και έκανα τη δουλεία μου.

Αλλά ακόμα λύση από όσο έχω ψάξει δεν υπάρχει στο παραπάνω για Windows 11!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όταν συνδέσεις το κινητό όρισε από το τηλέφωνο την επιλογή για μεταφορά αρχείων. Μετά λογικά θα το βλέπεις σαν συσκευή, εκτός αν τα mac σνομπάρουν τα android κινητά, δεν ξέρω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όταν συνδέσεις το κινητό όρισε από το τηλέφωνο την επιλογή για μεταφορά αρχείων. Μετά λογικά θα το βλέπεις σαν συσκευή, εκτός αν τα mac σνομπάρουν τα android κινητά, δεν ξέρω.

Δυστυχώς τα σνομπάρουν. Δεν εμφανίζεται τίποτα σε κάθε ρύθμιση κι αν κάνω στο κινητό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...