ThanosR92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας όλους. Κάτοχος iPhone 15 Pro Max και γενικά πρώτη φορά με iPhone στα χέρια μου. Το κινητό το έχω 3 μήνες. Θέλω να σταθώ σε κάτι που είναι πραγματικά αστείο και αυτό δεν είναι άλλο από το Hotspot των ios. Για να καταφέρω να συνδεθώ στο Laptop (Windows) 3 μήνες κάνω ταμα στην Παναγία και όπου αλλού χρειαστεί. Ειδικά με το iOS18 γελάμε ακόμα παραπάνω. Δεν μπαίνει με τίποτα. Κάνει συνεχής αποσυνδεσεις η από την άλλη δεν θα το βλέπει καθόλου. Το ίδιο συμβαίνει και με την OLED LG που έχω. Με το Android η σύνδεση γίνεται σε κλάσματα. Βλέπω άπειρα μήνυμα στο Google το παρών θέμα και γράφω εδώ μήπως και κάποιος έχει βρει κάποια λύση. Είναι ντροπή για κινητά με τέτοια κόστη αυτά τα πράγματα. Για πολλούς από εμάς το Hotspot είναι τρόπος εργασίας και όχι για χαβαλέ. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2024 από ThanosR92
koutsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 10 hours ago, ThanosR92 said: Καλησπέρα σας όλους. Κάτοχος iPhone 15 Pro Max και γενικά πρώτη φορά με iPhone στα χέρια μου. Το κινητό το έχω 3 μήνες. Θέλω να σταθώ σε κάτι που είναι πραγματικά αστείο και αυτό δεν είναι άλλο από το Hotspot των ios. Για να καταφέρω να συνδεθώ στο Laptop (Windows) 3 μήνες κάνω ταμα στην Παναγία και όπου αλλού χρειαστεί. Ειδικά με το iOS18 γελάμε ακόμα παραπάνω. Δεν μπαίνει με τίποτα. Κάνει συνεχής αποσυνδεσεις η από την άλλη δεν θα το βλέπει καθόλου. Το ίδιο συμβαίνει και με την OLED LG που έχω. Με το Android η σύνδεση γίνεται σε κλάσματα. Βλέπω άπειρα μήνυμα στο Google το παρών θέμα και γράφω εδώ μήπως και κάποιος έχει βρει κάποια λύση. Είναι ντροπή για κινητά με τέτοια κόστη αυτά τα πράγματα. Για πολλούς από εμάς το Hotspot είναι τρόπος εργασίας και όχι για χαβαλέ. Ευχαριστώ πολύ. Αυτό το έχεις ανοιχτό;
ThanosR92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, koutsis είπε Αυτό το έχεις ανοιχτό; Καλημέρα. Ναι, εννοείται.
kostasbm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 άλλες συσκευές συνδέονται????τηλέφωνα ...ταμπλετ???
ThanosR92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, kostasbm είπε άλλες συσκευές συνδέονται????τηλέφωνα ...ταμπλετ??? Ναι. Μια μπορεί να μπει και να λειτουργεί μια χαρά για ώρες και από την άλλη να μην μπορεί καν να μπει η να μπαίνει και να βγαίνει.
gRim Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δυστυχώς και εγώ αρκετές φορές που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το hotspot αντιμετώπισα προβλήματα σε διάφορες εκδόσεις του iOS και με διαφορετικές συσκευές. Για το iOS 18 δεν γνωρίζω καθώς ακόμα δεν έχω κάνει την αναβάθμιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα