Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση καρτοσυμβολαιου φοιτητικού ή απεριόριστα όλα;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Haldol,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους, έχω μέχρι τώρα φοιτητικό καρτοσυμβολαιο και πληρώνω γύρω στα 17 ευρώ το μήνα για 10 gb. μου έκαναν προσφορά να το ανανεώσω στα ίδια λεφτά ή να βάλω με 28 απεριόριστα όλα. τι πιστεύετε; αξίζει; γενικά κάνω προσεκτική χρήση, κάποιες φορές αγοράζω έξτρα πακέτα άλλες όχι. είδα ότι με βάση τους λογαριασμούς μου μέχρι τώρα βγαίνει η διαφορά 160 ευρώ στη διετία. τι θα μου προτείνατε; η εταιρεία είναι η κοσμοτε αλλά δεν έχω ιδέα από τις πραγματικές τιμές που παίζουν για τα συμβόλαια.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαρτάται τις αναγκες σου. Αν τα 10gb σε καλύπτουν και κάποιες φορές ξεφεύγεις, μπορείς να πας και στο COSMOTE NEO με 16€/μήνα να έχεις απεριόριστα λεπτά & 2000sms & 14gb ίντερνετ με την προϋπόθεση ότι θα πληρώνεις μέσω payzy

Κάποιους μήνες δεν μου φτάνουν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πληρώσω μέσω payzy γιατί παλιότερα είχα διαγράψει το λογαριασμό μου και τώρα δεν με αφήνουν να κάνω νέο. Οι ανάγκες είναι κάθε φορά και διαφορετικές. Δηλαδή Μπορεί να τύχει μια περίοδο να είμαι κυρίως σε WiFi άλλη όμως να χρειάζομαι τα δεδομένα. Απλά μου φαίνεται αρκετή η αυξημένη από 17 στα 28. 

• Λύση

Εφόσον μιλάμε όντως για «κάποιες» φορές (και όχι μόνιμα), όταν συμβαίνει βάζε ένα έξτρα πακέτο. Πόσες πολλές να 'ναι αυτές οι φορές ώστε να matchάρεις (ή να ξεπεράσεις) τα έξτρα 160 ευρώ που θα 'δινες στο άλλο; 

Σκέψου απλά ότι από τα 17€ στα 28€ είσαι +11€ ευρώ κάθε μήνα. Δηλαδή αν π.χ. την τελευταία 'βδομάδα κάποιων μηνών πας να ξεφύγεις, βάλε απλά το Giga Now Week με 5,90€ μέχρι το τέλος του μήνα. Πάλι φτηνότερα θα σου βγει σε σχέση με το να προπληρώσεις απεριόριστα χωρίς να τα θες για 2 χρόνια. Ακόμα και αν το κάνεις κάθε μήνα. 

:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...