Προς το περιεχόμενο

EAP225-Outdoor ποια ειναι η σωστη θεση των κεραιων;

safridia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα να ρωτησω ποιο το σκεπτικο με τις κεραιες στα wifi που μπορουν να γυρισουν σε διαφορες θεσεις;
Ο κατασκευαστης προτεινει να ειναι γυρισμενη 45° προς τα κατω.
Εγω απο την θεωρια που εκανα (εαν τα θυμαμαι σωστα και δεν κοιμομουν) θυμαμαι λοβο εκπομπης σε πανκατευθντικες κεραιες οπως αυτες που εχει αυτο εδω να εχει εκπομπη καθετα με την κεραια, δηλαδη δεν εκπεμπει εκει που δειχνουν οι δυο ακρες.
Οποτε τι δεν καταλαβαινω;
Εαν αυτα μπουν σε ενα εστιατοριο που ολοι οι πελατες θα ειναι στον ιδιο οροφο γιατι να γυρισουν οι κεραιες 45° προς τα κατω;
image.png.c78d604fb0ab527fe0d8cd59453db9ea.pngimage.png.94eb010722a62832e2fa4018e3a1b6cd.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το λέει αυτό μάλλον, γιατί υποτίθεται θα μπει ψηλά στον ιστό και οι clients θα είναι χαμηλά. Όποτε πρέπει να υπάρχει αυτή η κλίση, για καλύτερο σήμα. Όσο πιο μακριά είναι ένας ο client που θα συνδεθεί τόσο μικρότερη γωνία χρειάζεται 

Στις 23/9/2024 στις 8:23 ΜΜ, safridia είπε

Θα ηθελα να ρωτησω ποιο το σκεπτικο με τις κεραιες στα wifi που μπορουν να γυρισουν σε διαφορες θεσεις;
Ο κατασκευαστης προτεινει να ειναι γυρισμενη 45° προς τα κατω.
Εγω απο την θεωρια που εκανα (εαν τα θυμαμαι σωστα και δεν κοιμομουν) θυμαμαι λοβο εκπομπης σε πανκατευθντικες κεραιες οπως αυτες που εχει αυτο εδω να εχει εκπομπη καθετα με την κεραια, δηλαδη δεν εκπεμπει εκει που δειχνουν οι δυο ακρες.
Οποτε τι δεν καταλαβαινω;
Εαν αυτα μπουν σε ενα εστιατοριο που ολοι οι πελατες θα ειναι στον ιδιο οροφο γιατι να γυρισουν οι κεραιες 45° προς τα κατω;
image.png.c78d604fb0ab527fe0d8cd59453db9ea.pngimage.png.94eb010722a62832e2fa4018e3a1b6cd.png

Να θυμασαι οτι το σημα βγαινει απο τα πλευρα και ποτε α[πο την μυτη. Και πραξε αναλογα την τοποθεσια και το που θα πηγαινει το σημα.

Βλεπω κατα καιρους εγκαταστασεις απο "επαγγελματιες" που στοχευοθν με την μυτη εκει που θελουν να στειλουν το σημα και κλαιω...

• Like 1
  • Haha 1

ναι και εγω αυτο ξερω συμφωνα με τον λοβο, οτι το σημα ειναι ενα κυκλος που βγαινει απο τα πλευρα. Αλλα γιατι να τις γυρισω 45° προς τα κατω; Οι πελατες μου ειναι στον ιδιο οροφο

56 λεπτά πριν, safridia είπε

ναι και εγω αυτο ξερω συμφωνα με τον λοβο, οτι το σημα ειναι ενα κυκλος που βγαινει απο τα πλευρα. Αλλα γιατι να τις γυρισω 45° προς τα κατω; Οι πελατες μου ειναι στον ιδιο οροφο

Δεν υπαρχει λογος να τις γυρισεις 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...