airtrelomike13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου https://www.skroutz.gr/s/48093663/Brother-MFC-L2800DW-Aspromayro-Polymichanima-Laser-me-WiFi-kai-Mobile-Print.html Εγώ αυτόν εδώ θα πρότεινα. Το έψαξα και είδα ότι είναι πάρα πολύ καλη επιλογή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε https://www.skroutz.gr/s/48093663/Brother-MFC-L2800DW-Aspromayro-Polymichanima-Laser-me-WiFi-kai-Mobile-Print.html Εγώ αυτόν εδώ θα πρότεινα. Το έψαξα και είδα ότι είναι πάρα πολύ καλη επιλογή NOT BAD. 45€ το ποιοτικό συμβατό τόνερ για 3.000 σελίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, georgeole είπε NOT BAD. 45€ το ποιοτικό συμβατό τόνερ για 3.000 σελίδες. για οικιακή χρήση που τον θέλω ειναι πολυ καλός και στα χρήματα αυτά. Παραπάνω χρήματα δεν μπορώ να δώσω. Είχα παλιά το samsung sl m2675F 100 ευρώ τον είχα πάρει και έβγαλε 6 χρόνια. Τον έλιωσα στην εκτύπωση, αλλά με άφησε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση doctorized Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Αποφάσισα να πάρω τον 1612W. Δεν ήμουν σίγουρος αν όντως θα έχει τα 5 τόνερ μέσα καθώς τα καταστήματα που τον έχουν δεν αναφέρουν κάτι σχετικά. Παίρνω τηλέφωνο κατάστημα. Έχει μέσα 1 τόνερ! Παίρνω το σκρουτζ και ρωτάω. Έχει γίνει λάθος, και το διόρθωσαν!! Τελικά το σκρουτζ έχει αποδειχθεί πολύ αναξιόπιστο. Έχω βρει πολλές φορές λάθη στα χαρακτηριστικά προϊόντων, έχει τύχει να αντιστοιχεί άλλο προϊόν στη θέση άλλου, αλλά να υπάρχει λάθος στον τίτλο, δεν το είχα ξανασυναντήσει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις και το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα