doctorized Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ενδιαφέρομαι να πάρω για προσωπική χρήση ένα lazer πολυμηχάνημα: ασπρόμαυρη εκτύπωση, σκανάρισμα, σύνδεση σε wifi και να ΜΗΝ απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για να τυπώσει όπως κάνουν κάποια μοντέλα της ΗΡ. Δίνω μέχρι 150-170€ για την αγορά, αλλά θέλω να αγοράζω αυθεντικά τόνερ που να μην κοστίζουν πολύ. Έχω δει στο skroutz κάποια τόνερ αυθεντικά που κοστίζουν κάτω από 20€, ακόμη και 1,60€ για Brother (!!!) αλλά τα μοντέλα που το παίρνουν δεν υπάρχουν πια στην αγορά. Τι έχετε να μου προτείνετε; Και επειδή μπορεί να ειπωθεί κάτι σχετικό, έχει ο αδερφός μου ένα αντίστοιχο πολυμηχάνημα της ΗΡ, το οποίο αγοράστηκε 170€ πριν 2 χρόνια και το αυθεντικό τόνερ, το 17Α, κοστίζει 70-100€ ανάλογα το κατάστημα. Παίρνει συμβατά τόνερ των 20-25€ και το μηχάνημα κάνει περίεργους θορύβους με αυτά κατά την εκτύπωση. Δε θέλω τέτοια λύση.
gatos74 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, doctorized said: Δίνω μέχρι 150-170€ για την αγορά, αλλά θέλω να αγοράζω αυθεντικά τόνερ που να μην κοστίζουν πολύ. Εδώ είσαι..... Αυθεντικό τόνερ για 1500 σελίδες με 22 ευρώ....μήν περιμένεις και πολλές σελίδες....είπες να μήν κοστίζουν πολύ.
georgeole Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, αγαπητέ φίλε. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει ούτε εκτυπωτής ούτε πολυμηχάνημα πουθενά στη γη στην οικουμένη που να διαθέτει τόσο φθηνά original τόνερ. Αν το βρεις εσύ, πες το μας κι εμάς. Όλοι οι χρήστες μονόχρωμων laser, οι οποίοι δεν έχουν λεφτά για πέταμα, επιλέγουν μηχάνημα το οποίο να δέχεται ποιοτικά συμβατά, έτσι ώστε να δουλεύει απροβλημάτιστα. Το original τόνερ, θα σε ληστεύει πάντοτε νυν και αεί στο κόστος ανά σελίδα (το υπαινίχθηκε και ο φίλος μας ο gatos74).
doctorized Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, georgeole είπε Καλησπέρα, αγαπητέ φίλε. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει ούτε εκτυπωτής ούτε πολυμηχάνημα πουθενά στη γη στην οικουμένη που να διαθέτει τόσο φθηνά original τόνερ. Αν το βρεις εσύ, πες το μας κι εμάς. Όλοι οι χρήστες μονόχρωμων laser, οι οποίοι δεν έχουν λεφτά για πέταμα, επιλέγουν μηχάνημα το οποίο να δέχεται ποιοτικά συμβατά, έτσι ώστε να δουλεύει απροβλημάτιστα. Το original τόνερ, θα σε ληστεύει πάντοτε νυν και αεί στο κόστος ανά σελίδα (το υπαινίχθηκε και ο φίλος μας ο gatos74). Υπάρχει κάποιο μοντέλο που να δέχεται ποιοτικά συμβατά; Όσο για τα φθηνά, αυτά που είναι στο skroutz δεν είναι γνήσια; Στην κατηγορία των γνησίων αναφέρονται όπως φαίνεται και στην εικόνα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από doctorized
georgeole Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, doctorized είπε Υπάρχει κάποιο μοντέλο που να δέχεται ποιοτικά συμβατά; Όσο για τα φθηνά, αυτά που είναι στο skroutz δεν είναι γνήσια; Στην κατηγορία των γνησίων αναφέρονται όπως φαίνεται και στην εικόνα. Αγαπητέ φίλε, δυστυχώς οι τιμές αυτές δεν θα μπορούσαν επ' ουδενί να είναι για original τόνερ. Στο ζουμί τώρα: Υπάρχουν φυσικά πολυμηχανήματα με ποιοτικότατα συμβατά, μόνο που έχουμε ένα μικρό θεματάκι: Όσο πιο φθηνό αγοράζεις ένα πολυμηχάνημα, τόσο πιο ακριβά είναι τα ποιοτικά συμβατά ανά σελίδα. Πολύ καλή επιλογή πάντως είναι ο Brother DCP-1612W. Μαζί δίνουν και 5 original τόνερ. Τα ποιοτικά συμβατά κοστίζουν 18€ αποδίδοντας 2.000 σελίδες. Not bad.
lector Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Κι ομως original ειναι, απλα επειδη ταιριαζουν σε αρχαια μηχανηματα που πιθανοτατα δεν τα εχει κανεις πια ή τα εχουν ελαχιστοι, τα εχουν βαλει σκοτωμα για να φυγουν. 1
gatos74 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, georgeole said: Πολύ καλή επιλογή πάντως είναι ο Brother DCP-1612W. Μαζί δίνουν και 5 original τόνερ. Τα ποιοτικά συμβατά κοστίζουν 18€ αποδίδοντας 2.000 σελίδες. Not bad. Bρε εγώ του πρότεινα original toner με 22 ευρώ για 1500 σελίδες και λές ότι το συμβατό με 18 ευρώ για 2000 σελίδες είναι καλά?
georgeole Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, gatos74 είπε Bρε εγώ του πρότεινα original toner με 22 ευρώ για 1500 σελίδες και λές ότι το συμβατό με 18 ευρώ για 2000 σελίδες είναι καλά? Εδώ που τα λέμε, έχεις δίκιο. Δεν είναι καλά, είναι ακόμα καλύτερα!🙂 ΔΕΝ θα καταλάβει διαφορά στην ποιότητα, γιατί να τον ληστεύουν τα original; 32 λεπτά πριν, lector είπε Κι ομως original ειναι, απλα επειδη ταιριαζουν σε αρχαια μηχανηματα που πιθανοτατα δεν τα εχει κανεις πια ή τα εχουν ελαχιστοι, τα εχουν βαλει σκοτωμα για να φυγουν. Σύμφωνοι, το ερώτημα όμως του ανθρώπου δεν αναφέρεται σε μηχανήματα που έχουν προλάβει την Ακρόπολη γιαπί!😄 2
gatos74 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, georgeole said: Εδώ που τα λέμε, έχεις δίκιο. Δεν είναι καλά, είναι ακόμα καλύτερα!🙂 ΔΕΝ θα καταλάβει διαφορά στην ποιότητα, γιατί να τον ληστεύουν τα original; Αφού original θέλει ο άνθρωπος......εσύ ντέ και καλά ιμιτασιόν Αντε μην βγάλω στην φόρα τα inkjetοφιλικά σου αισθήματα τώρα τελευταία....😁
doctorized Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Ο λόγος που θέλω αυθεντικά τόνερ είναι οι θόρυβοι που κάνουν τα συμβατά στον HP του αδερφού μου. Είναι φορές που ακούγονται τακ - τουκ, μπαμ - μπουμ λες και μέσα έχεις βάλει έναν μικρό νάνο που τα σπάει όλα στην προσπάθεια του να βγει έξω. Κυριολεκτικά ακούγονται κατά την εκτύπωση ήχοι που παραπέμπουν σε σπασίματα, αλλά ευτυχώς τίποτα δε φαίνεται μετά σπασμένο. Αν κάποιος έχει το παραπανω Brother και παίρνει συγκεκριμένο συμβατό που δε δημιουργεί προβλήματα, είμαι ανοικτός. Βέβαια για το συγκεκριμένο τα σχόλια στο σκρουτζ λένε ότι σεταρεται δύσκολα και δύσκολα αλλάζεις τα γερμανικά που φαίνεται να είναι η default γλώσσα. 1
georgeole Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, doctorized είπε Ο λόγος που θέλω αυθεντικά τόνερ είναι οι θόρυβοι που κάνουν τα συμβατά στον HP του αδερφού μου. Είναι φορές που ακούγονται τακ - τουκ, μπαμ - μπουμ λες και μέσα έχεις βάλει έναν μικρό νάνο που τα σπάει όλα στην προσπάθεια του να βγει έξω. Κυριολεκτικά ακούγονται κατά την εκτύπωση ήχοι που παραπέμπουν σε σπασίματα, αλλά ευτυχώς τίποτα δε φαίνεται μετά σπασμένο. Αν κάποιος έχει το παραπανω Brother και παίρνει συγκεκριμένο συμβατό που δε δημιουργεί προβλήματα, είμαι ανοικτός. Βέβαια για το συγκεκριμένο τα σχόλια στο σκρουτζ λένε ότι σεταρεται δύσκολα και δύσκολα αλλάζεις τα γερμανικά που φαίνεται να είναι η default γλώσσα. Συγνώμη, αλλά δεν μπόρεσα να κρατήσω τα γέλια διαβάζοντας την ανάρτηση!😄 Ωστόσο, δεν κρίνουμε το καφάσι με τα μήλα από ΕΝΑ μόνο μήλο. 11 ώρες πριν, gatos74 είπε Αφού original θέλει ο άνθρωπος......εσύ ντέ και καλά ιμιτασιόν Αντε μην βγάλω στην φόρα τα inkjetοφιλικά σου αισθήματα τώρα τελευταία....😁 Όσο για σένα, αξιότιμε κ. αντιναύαρχε inkjetοστόλου εν ενεργεία😅😂🤣, η πρότασή μου περιλάμβανε 5 ολόκληρα original μελάνια. Ας επιλέξει ο φίλος μας αν θα περπατήσει το δρόμο με τις ενέδρες ληστών😄 ή τον άλλο. Όσο για τα αισθήματά μου δεν άλλαξαν απέναντι στα μηχανήματα. Παραμένω ένθερμος υποστηρικτής των καλών και προσιτών laser, αν, όταν και όπου τους πετύχω. Επίσης παραμένω φανατικός ψηφοφόρος του απαράμιλλου ταλέντου σου να ξετρυπώνεις ευκαιρίες, ακόμα κι όταν αφορούν inkjet για τη δουλειά. Το πολύ πολύ να με διαγράψουν από το πατριωτικό ιαπωνικό κίνημα της Kyocera!!!😄 1
gatos74 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, doctorized said: Αν κάποιος έχει το παραπανω Brother και παίρνει συγκεκριμένο συμβατό που δε δημιουργεί προβλήματα, είμαι ανοικτός Tωρα που λύθηκε το θέμα με τα συμβατά θα σου προτείνουν τα παιδιά που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στους laser τον κατάλληλο.
lector Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, doctorized είπε Ο λόγος που θέλω αυθεντικά τόνερ είναι οι θόρυβοι που κάνουν τα συμβατά στον HP του αδερφού μου. Είναι φορές που ακούγονται τακ - τουκ, μπαμ - μπουμ λες και μέσα έχεις βάλει έναν μικρό νάνο που τα σπάει όλα στην προσπάθεια του να βγει έξω. Κυριολεκτικά ακούγονται κατά την εκτύπωση ήχοι που παραπέμπουν σε σπασίματα, αλλά ευτυχώς τίποτα δε φαίνεται μετά σπασμένο. Αν κάποιος έχει το παραπανω Brother και παίρνει συγκεκριμένο συμβατό που δε δημιουργεί προβλήματα, είμαι ανοικτός. Βέβαια για το συγκεκριμένο τα σχόλια στο σκρουτζ λένε ότι σεταρεται δύσκολα και δύσκολα αλλάζεις τα γερμανικά που φαίνεται να είναι η default γλώσσα. Δεν παθαινει τιποτα το μηχανημα του αδερφου σου, μην αγχωνεσαι. Αλλαξε brand συμβατων και τελειωνει η ιστορια. 1
doctorized Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Σκέφτομαι να πάρω έναν από τους 2 Brother. Ο 1612W σε τι διαφέρει από τον 1623WE; Στη σελίδα της Brother δε βρίσκω διαφορές. Απεναντίας, τους έχει μαζί στη λίστα στην ίδια στήλη.
georgeole Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, doctorized είπε Σκέφτομαι να πάρω έναν από τους 2 Brother. Ο 1612W σε τι διαφέρει από τον 1623WE; Στη σελίδα της Brother δε βρίσκω διαφορές. Απεναντίας, τους έχει μαζί στη λίστα στην ίδια στήλη. Η μόνη σοβαρή και ουσιαστική διαφορά είναι ότι ο 1612W περιλαμβάνει και 5 original τόνερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα