Προς το περιεχόμενο

Outlook 365: Οι εικόνες στην υπογραφή εμφανίζονται πολύ μικρές

Pinball1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να προσθέσω μία εικόνα σαν υπογραφή στο Outlook 365 η οποία όμως για κάποιο λόγο εμφανίζεται πολύ μικρότερη από το πραγματικό της μέγεθος. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω ώστε να εμφανίζεται στην πραγματική της διάσταση; :fear:

Επεξ/σία από Pinball1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Outlook 365: Οι εικόνες στην υπογραφή εμφανίζονται πολύ μικρές

Πρόκειται για ένα απλό αρχείο JPEG μεγέθους 680 X 112px το οποίο όμως με το που το εισάγω στην υπογραφή εμφανίζεται σε σμίκρυνση πάνω από 50% της πραγματικής του διάστασης. 

Εδώ δείχνει ότι το μέγεθος της εικόνας είναι στο 100%, δηλαδή στο αρχικό της μέγεθος, οπότε δε δικαιολογείται αυτό που λες ότι δηλαδή φαίνεται στο μισό ή και μικρότερο μέγεθος.

Δοκίμασες ένα άλλο αρχείο να δεις πως φαίνεται;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δε μπορώ να καταλάβω κι εγώ: πως γίνεται η εικόνα να φαίνεται μικρότερη ενώ αναφέρει πως το μέγεθος είναι 100%. :blink:

Τελικά βρήκαμε την άκρη κάνοντας δοκιμές με το ποσοστό της κλίμακας στην καρτέλα «Μέγεθος». Κάπου στο 260% είναι που εμφανίζεται η εικόνα στο κανονικό της μέγεθος. Προφανώς πρόκειται για αστοχία της συγκεκριμένης έκδοσης του προγράμματος.

Επεξ/σία από Pinball1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα πόσα dpi είναι η εικόνα; Μήπως είναι πολύ ανεβασμένη π.χ. 600dpi ή και παραπάνω; Αυτό που δοκίμασα εγώ ήταν στα 300dpi.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλεις επεξεργάσου την εικόνα για να σβήσεις προσωπικά στοιχεία και ανέβασε την να τη δούμε γιατί εγώ δεν μπορώ να αναπαράγω το πρόβλημα.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή είναι η εικόνα, σκέτη χωρίς τα στοιχεία:

Signature-test.jpg

Να σημειώσω ότι την εισήγαγα ως υπογραφή και σε άλλους υπολογιστές με διαφορετική έκδοση Outlook και εμφανιζόταν κανονικά, χωρίς σμίκρυνση.

Επεξ/σία από Pinball1

Τη δοκίμασα κι εγώ στο 2021 και εμφανίζεται όπως και σε σένα. Με παραξενεύει ότι το μέγεθος της εικόνας αναγράφεται 5.76cm X 0.95cm (περίπου) που είναι και το σωστό βάσει της ανάλυσης 680 Χ 112 και των 300dpi, οπότε το outlook την εμφανίζει σωστά και στο σωστό μέγεθος.

https://www.pixelto.net/px-to-cm-converter

Το περίεργο είναι γιατί στα άλλα που το δοκίμασες εμφανίζεται μεγαλύτερη. Μήπως έχουν μικρότερη ανάλυση οθόνης και σου φαίνεται μεγαλύτερη; Μπορείς να κάνεις και έναν έλεγχο τι διαστάσεις δίνουν εκείνα τα oultook και αν συμφωνούν με αυτό που φαίνεται σε σένα;

Εγώ πάντως που το δοκίμασα σε δύο υπολογιστές με ίδιες οθόνες, ο ένας με office 2021 και ο άλλος με office 2016, και στα δύο η εικόνα είναι στο σωστό της μέγεθος (μικρή).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τη δοκίμασα κι εγώ στο 2021 και εμφανίζεται όπως και σε σένα. Με παραξενεύει ότι το μέγεθος της εικόνας αναγράφεται 5.76cm X 0.95cm (περίπου) που είναι και το σωστό βάσει της ανάλυσης 680 Χ 112 και των 300dpi, οπότε το outlook την εμφανίζει σωστά και στο σωστό μέγεθος.

https://www.pixelto.net/px-to-cm-converter

Όταν λες ότι σου εμφανίζεται όπως σε εμένα, εννοείς όπως φαίνεται στο screenshot όπου η εικόνα εμφανίζεται σε σμίκρυνση ή όπως είναι κανονικά; 

Αναφορά σε κείμενο

Το περίεργο είναι γιατί στα άλλα που το δοκίμασες εμφανίζεται μεγαλύτερη. Μήπως έχουν μικρότερη ανάλυση οθόνης και σου φαίνεται μεγαλύτερη; Μπορείς να κάνεις και έναν έλεγχο τι διαστάσεις δίνουν εκείνα τα oultook και αν συμφωνούν με αυτό που φαίνεται σε σένα;

Εγώ πάντως που το δοκίμασα σε δύο υπολογιστές με ίδιες οθόνες, ο ένας με office 2021 και ο άλλος με office 2016, και στα δύο η εικόνα είναι στο σωστό της μέγεθος (μικρή).

Ο δεύτερος υπολογιστής που το δοκίμασα είχε μια άλλη έκδοση του Outlook, όχι την 365, και με το που έκανα εισαγωγή την εικόνα στο πεδίο της υπογραφής την έφερε στο κανονικό της μέγεθος. Αντίθετα στον πρώτο υπολογιστή (αυτός στον οποίο υπάρχει το πρόβλημα) με το που την εισάγω την φέρνει σε διάσταση περίπου 1/3 του κανονικού. Γι' αυτό και υποθέτω πως κάτι παίζει με τη συγκεκριμένη έκδοση. 

Επεξ/σία από Pinball1

3 λεπτά πριν, Pinball1 είπε

εννοείς όπως φαίνεται στο screenshot

Έτσι ακριβώς. Στο άλλο που το δοκίμασα είχε office 2016 (όχι 365) και εμφανίζεται κι εκεί όπως το screenshot.

4 λεπτά πριν, Pinball1 είπε

Ο δεύτερος υπολογιστής που το δοκίμασα είχε μια άλλη έκδοση του Outlook, όχι την 365, και με το που έκανα εισαγωγή την εικόνα στο πεδίο της υπογραφής την έφερε στο κανονικό της μέγεθος.

Τι οθόνη όμως έχει; Αν είναι καμία με 1366Χ720 ανάλυση θα σου φαίνεται μεγαλύτερη η υπογραφή. Στείλε ένα Mail σε σένα και άνοιξε το από τον υπολογιστή σου. Πως φαίνεται εκεί η υπογραφή;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, micos000 είπε

Έτσι ακριβώς. Στο άλλο που το δοκίμασα είχε office 2016 (όχι 365) και εμφανίζεται κι εκεί όπως το screenshot.

Τι οθόνη όμως έχει; Αν είναι καμία με 1366Χ720 ανάλυση θα σου φαίνεται μεγαλύτερη η υπογραφή. Στείλε ένα Mail σε σένα και άνοιξε το από τον υπολογιστή σου. Πως φαίνεται εκεί η υπογραφή;

Δε νομίζω ότι είναι θέμα ανάλυσης δεδομένου ότι πρόκειται για 2 laptop παρόμοιων διαστάσεων και η διαφορά στο πως εμφανιζόταν η εικόνα ήταν μεγάλη. Δηλαδή έκανε μπαμ ότι στην πρώτη περίπτωση για κάποιο λόγο η εικόνα εμφανιζόταν σε σμίκρυνση. Επίσης το menu ήταν λίγο διαφορετικό επομένως πρόκειται για διαφορετικές εκδόσεις του Outlook. Δυστυχώς δε μου είναι εύκολο να ελέγξω λεπτομέρειες όπως η ανάλυση των οθονών γιατί κάνω αυτή τη διαδικασία απομακρυσμένα μέσω AnyDesk και μου δίνουν πρόσβαση για λίγο.

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. 

Επεξ/σία από Pinball1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...