Προς το περιεχόμενο

Οι κινηματογράφοι επενδύουν δισεκατομμύρια για να προσελκύσουν ξανά το κοινό

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικότερα όπου μαζεύεται κόσμος, το πρόβλημα της έλλειψης παιδείας είναι προφανές.

Πριν μερικές ημέρες, σε θερινό σινεμά, ο ένας άναβε το ένα τσιγάρο μετά το άλλο (οκ, ανοιχτός χώρος, αλλά άσ'το να καθαρίσει και λίγο) , η άλλη ήρθε με το σκυλί της, που γάβγιζε στη μισή ταινία και ο τρίτος έκατσε μπροστά και σκρόλαρε στο κινητό του..

• Like 5
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Τα εισιτηρια ειναι παμφτηνα.

Τελευταία φορά είχα πάει στα village, το εισιτήριο για doldy atmos αίθουσα ήταν 10 x 2 + μπινελικοϊδη άλλο ένα 10ρικο, 30 ευρώ συνολικά, αλλά τα ζώα πίσω μου μου χάλασαν την εμπειρία, για τσίπουρα να είχα πάει με την γυναίκα θα το είχα ευχαριστηθεί ποιο πολύ, επιπλέον με αυτά τα χρήματα μπορώ να έχω 2 υπηρεσίες sttreaming για όλο το μήνα άρα όχι δεν αξίζει καθόλου.

• Like 5

Να πας σινεμά να δεις τι; Ξανά μανα super heroes ταινίες σε χάλια ήχο σε ηχεία που τρίζουν; Οι ελάχιστες ποιοτικές ταινίες για Σινεμά που βγαίνουν (Avatar, Dune, πχ) Βγαίνουν κάθε 2-3 χρονια ή και πολύ παραπάνω, ε κάθε τότε πάμε...

• Like 1

2 ώρες πριν, vste είπε

Οι αγενεις που φωνάζουνε, παίζουν με το κινητό με φωτεινότητα τέρμα, μιλάνε στο τηλέφωνο την ωρα της ταινίας, έχουνε απενεργοποιημένο το αθόρυβο και χτυπάει συνέχεια με Περπινιάδη την ώρα της ταινίας & και μασουλάνε όπως ο Τυραννόσαυρος στο Jurassic Park.

Αυτοι είναι οι λόγοι που προτιμώ το σπιτάκι μου και την 85" απο τα Village και τα καθε Multiplex. Μοναδική εξαίρεση το συνοικιακό θερινό σινεμά με μπυρα και ευρωπαϊκό κινηματογράφο.

Για τον αντίστοιχο λόγο είχαμε βάλει συνδρομητική με τα ξαδέρφια μου. Πηγαίναμε σε καφετέρια να δούμε ντέρμπι  και σου σπάγαν  τα νεύρα.

Ειδική μνεία στην κατηγορίες

Τον λιγούρα που σχολιάζει τον πωπό της  σερβιτόρας επί 2 ώρες

Τον επιστήμονα-- προπονητή της μπάλας. Τύφλα να 'χει ο Αντσελότι και ο Αλέφας με τα κεφτεδάκια

Τέλος, τον χαμένο δίδυμο αδελφό του Μαραντόνα που βρίζει έναν συγκεκριμένο παίχτη επί 90 λεπτά. 

• Like 1
  • Haha 5

33 λεπτά πριν, oldnew είπε

Μονο εγω δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τους υπόλοιπους θεατές σε ένα σινεμά? Οκ μπορεί να μιλήσει κανένας καμία φορά, αλλά σε νορμάλ πλαίσια. Ισως βέβαια επειδή είμαι επαρχία. Και έτσι και αλλιώς ο κόσμος έχει μειωθεί θεαματικα, οπότε και το οποίο πιθανό πρόβλημα φασαρίας μειώθηκε αντίστοιχα. Ισα ίσα, προσωπικά θέλω να έχει κάμποσο κόσμο. Να βλέπεις ταινία σε άδειο κινηματογράφο, καλύτερα κάτσε σπίτι σου. 

πανε σαββατο 9 η ωρα και περιμένουν ησυχια ταξη και ασφάλεια σε ενα ενα χωρο με αλλους 300. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Οταν βγει η woke χιονατη και οι 7 μη νανοι μπορει να τα παω να δουν τι ΔΕΝ χανουν απο σινεμα :devil:

Αυτό πάλι που το βάζεις?, μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με την δήθεν woke κουλτούρα, βγήκε πρόσφατα το space marines 2 και υπήρχε κλάψα απο τους reviewers οτι δεν είναι αρκετά woke!, woke το σύμπαν του warhammer 40k!!!, τι άλλο θα ακούσω!.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, cpc464 είπε

Δεν θεωρώ το σινεμά ελκυστικό ποια, τα εισιτήρια αλμυρά και δεν ξέρεις και πώς θα σου κάτσει και η προβολή, έχω πάει να δω ταινία και οι πίσω μου είχαν πάρει τα αυτιά, γύρισα σε ένα σημείο αγριεμένος και έκανα παρατήρηση, ευτυχώς δεν το συνέχισαν και γλύτωσα το φονικό.

Επιπλέον μετά τον covid πρέπει να προσέχεις και για άλλα πράγματα.

Εγώ που μένω εδώ στα Λιόσια ,είχα πάει να δω μια ταινία στα ster cinema, στο Ίλιον, και ήταν μέσα 4-5 τσιγγάνοι και ο ένας ο κακομοίρης δεν ήξερε να διαβάζει και του λέγανε οι φίλοι του τι λέγανε,εκεί να δεις εμπειρία ...εκεί σίγουρα θα το είχες κάνει το φονικό. 

Επεξ/σία από limenio
  • Haha 10

• Super Moderators
18 minutes ago, cpc464 said:

Αυτό πάλι που το βάζεις?, μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με την δήθεν woke κουλτούρα, βγήκε πρόσφατα το space marines 2 και υπήρχε κλάψα απο τους reviewers οτι δεν είναι αρκετά woke!, woke το σύμπαν του warhammer 40k!!!, τι άλλο θα ακούσω!.

Warhammer 40K fans were shocked by a female Custodes codex reveal | Polygon:D

σινεμα πρεπει να πηγαινω περιπου 2-3 φορες τον χρονο πια, με δεδομενο οτι η ταινια που θα παω να δω θα μου φανηκε ενδιαφερουσα (duh), αλλα και παραλληλα θα ηταν μια καλη οπτικοακουστικη εμπειρια σε μια μεγαλη κινηματρογραφικη οθονη.

το προβλημα ξεκιναει οταν η εμπειρια αυτη χαλαει απο τον κοσμο που ηρθε να δει (;) την ταινια, και καθεται στο κινητο του, σχολιαζει και λεει αστεια στην παρεα του για κατι που μολις εγινε στην ταινια, και αλλα τετοια ωραια. πολλα πιτσιρικια στην αρχη της προβολης συχνα θελουν να βγαλουν και καποιο στορυ, και βγαζουν φωτο με φλας...α και μην ξεχασω το βομβαρδισμενο απο ποπκορν τοπιο που επικρατει μετα το τελος της ταινιας, σε πατωμα, καθισματα, σκαλοπατια...

θεωρω τα μεγαλυτερα προβληματα ειναι οτι δεν βγαινουν τοσο καλες ταινιες πια, και μετα οι αουγκανοι

• Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Περα απο τη φαση της βολτας, αν ειναι να παω σινεμα και να εχω χειροτερη εικονα και ηχο απο αυτο που εχω σπιτι μου, καλυτερα να μη παω καν.

Πλεον ο καθενας μπορει να εχει μια φτηνη oled και μια σαπια ηχομπαρα και να ειναι ικανοποιημενος.

Ποσο μαλλον αν σκασεις κατι παραπανω και φτιαξεις κανονικο home cinema...

Αυτό ακριβώς να προσθέσω ότι πέρα από την χειρότερη εικόνα μπορεί να έχει και τον διπλανό σου να χασκογελάει σα χάνος η να τρώει πατατάκια ποπ κορν σαν να μην υπάρχει αύριο και να σου έρχεται μια αηδία. Συν ότι σε έπιασε κατουρημα? Τέλος έχεις χάσει την ταινία μέχρι να έρθεις. Προ 10ετιας πήγαινα συχνά μόλις είδα και αποειδα ότι οι αίθουσες γίνονται όλο και περισσότερο τσίρκο το σταμάτησα. 5.1 καλό ηχοσυστημα έχουμε oled έχουμε ακουστικά για βραδυνές θεασεις έχουμε 4Κ τούμπανη εικόνα έχουμε ε νομίζω η διαφορά ειναι τεράστια. Και το ψήνω και για projector 4Κ να ανοίξω 150 ίντσες αλλά δεν έχω ακόμα το μέρος για κάτι τέτοιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...