alejsalonica Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ο κινηματογράφος έχει πεθάνει και κάποιοι θα το καταλάβουν όταν μυρίσει το πτώμα άσχημα. Οι τιμές είναι υψηλές και το παραδοτέο ανεπαρκές.Εννοώ όλη η εμπειρία. Ότι είχε να δώσει το έδωσε. Μοναδικές εξαιρέσεις ο θερινός και τα φεστιβάλ. Ας κάνουν όσες επενδύσεις θέλουν και να δοκιμάσουν μετά να δώσουν σε πλατφόρμα και CINEMA την ίδια ημερομηνία μια σοβαρή ταινία. Εκεί θα καταλάβουν όλοι τι παίζει. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BEZYR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Αν δεν πεσουν οι τιμες, κοσμο δεν θα δουνε. Οι συνδρομες σε streaming υπηρεσιες προσφερουν με τα ιδια λ7 απειρες ταινιες τον μηνα Η αναβαθμιση ηχου-εικονος θα προσελκυσει λαο για ειδικες ταινιες στυλ Avatar O κινηματογραφος πρεπει να ξαναγινει η φτηνη ποιοτικη λυση εξοδου της καθημερινης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, BEZYR said: Αν δεν πεσουν οι τιμες, κοσμο δεν θα δουνε. Οι συνδρομες σε streaming υπηρεσιες προσφερουν με τα ιδια λ7 απειρες ταινιες τον μηνα Η αναβαθμιση ηχου-εικονος θα προσελκυσει λαο για ειδικες ταινιες στυλ Avatar O κινηματογραφος πρεπει να ξαναγινει η φτηνη ποιοτικη λυση εξοδου της καθημερινης. Πόσο πιο φτηνά να το κάνουν? 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 $ με parking και παλι δε θα ξαναπηγαινα για τετοια εμπειρια στο πλανητη των πιθηκων ..... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τα κινηματογραφικά studio φταίνε κυρίως για την πτώση, αλλά τα cinema την πληρώνουν. Καταρχήν πολλές ταινίες είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, αυτό που λέγαμε παλία κατευθείαν για video/DVD. Συχνά αυτό συμβαίνει γιατί εταιρίες αντί να στοχεύουν στον κινηματογραφόφιλο, φτιάχνουν ταινίες με το σκεπτικό να γεμίσουν τις streaming πλατφόρμες τους. Μετά έχουμε και το πρόβλημα του ότι δεν δίνουν πλέον στο κοινό αυτό που θέλει, αλλά αυτό που εκείνοι θέλουν με το ζόρι, αλλά ας μην το αναλύσουμε εδώ αυτό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν έχει κάποιος κίνητρο να πάει να δει. Παλιά το cinema απο άποψη ποιότητας ήταν πολύ ανώτερο απο αυτό που ο κόσμος είχε σπίτι του, δεν ισχύει πλέον αυτό, συχνά το αντίθετο. Μετά παλιότερα η ταινία έκανε αρκετούς μήνες για να βγει σε video, όπου θα έπρεπε να βρεις μια απο τις περιορισμένες κόπιες του τοπικού videoclub, ενώ για την τηλεόραση έκανε περίπου 2 χρόνια. Αν ήθελες να δεις κάτι ή να ξέρεις γιατί μιλάει ο κόσμος, θα έπρεπε να πας cinema. Το cinema άντεχε γιατί ήταν μια μορφή διασκέδασης, μια συνήθεια που κατα την διάρκεια του covid ο κόσμος ανακάλυψε πως μπορεί πλέον να την ξεχάσει. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από fast8 19 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BEZYR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Καποιοι συνοικιακοι κινηματογραφοι που εχουν κατι Τεταρτες τιμες γυρω στα 5-6 ευρω, τιγκαρουν. Τις καθημερινες, ολοι αυτοι ειναι αδειοι.Το ιδιο και οι μεγαλες αλυσιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxoths73 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Βάλτε 2,2 δισ στις τσέπες του κοσμάκη και θα δείτε πως θα γεμίσουν οι αίθουσες των κινηματογράφων και χωρίς αναβάθμιση. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στο usa φαντασου να πας και αλλοι να τρωνε να τρωνε διπλα στο αυτι σου , αλλοι να πηδιουνται δε σε νοιαζει τοσο το εισητηριο δε ξαναπας - ουτε τσαμπα στη καλυτερη ταινια Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από Mhlogiatros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ταινιες θελει, οχι αιθουσες. Προχθες ξαναειδα το 10ετιας edge of tomorrow και αναρωτηθηκα αν εχει ξαναβγει τοσο καλη ταινια απο τοτε. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, fast8 είπε Τα κινηματογραφικά studio φταίνε κυρίως για την πτώση, αλλά τα cinema την πληρώνουν. Καταρχήν πολλές ταινίες είναι πολύ χαμηλής ποιότητας, αυτό που λέγαμε παλία κατευθείαν για video/DVD. Συχνά αυτό συμβαίνει γιατί εταιρίες αντί να στοχεύουν στον κινηματογραφόφιλο, φτιάχνουν ταινίες με το σκεπτικό να γεμίσουν τις streaming πλατφόρμες τους. Μετά έχουμε και το πρόβλημα του ότι δεν δίνουν πλέον στο κοινό αυτό που θέλει, αλλά αυτό που εκείνοι θέλουν με το ζόρι, αλλά ας μην το αναλύσουμε εδώ αυτό. Το ποιό σημαντικό όμως είναι ότι δεν έχει κάποιος κίνητρο να πάει να δει. Παλιά το cinema απο άποψη ποιότητας ήταν πολύ ανώτερο απο αυτό που ο κόσμος είχε σπίτι του, δεν ισχύει πλέον αυτό, συχνά το αντίθετο. Μετά παλιότερα η ταινία έκανε αρκετούς μήνες για να βγει σε video, όπου θα έπρεπε να βρεις μια απο τις περιορισμένες κόπιες του τοπικού videoclub, ενώ για την τηλεόραση έκανε περίπου 2 χρόνια. Αν ήθελες να δεις κάτι ή να ξέρεις γιατί μιλάει ο κόσμος, θα έπρεπε να πας cinema. Το cinema άντεχε γιατί ήταν μια μορφή διασκέδασης, μια συνήθεια που κατα την διάρκεια του covid ο κόσμος ανακάλυψε πως μπορεί πλέον να την ξεχάσει. Γι'αυτό το 28years later γυρίζεται με Iphone, για να δούμε ποιότητα επιτέλους σε σχέση με της Red και Arri. 🥲 2 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Προσωπικά το σινεμα για κάποιον λογο δεν με ενθουσίασε ποτέ, και μικρότερος που είχα παει πολλες φορές καινσαν έφηβος. Ενω εχω δει αρκετές ταινίες στο σινεμά για κάποιον λόγο απλά "δεν μου έκανε", εκτός βέβαια απο τα φανταστικά ποπκορν βουτύρου. Για μενα ειναι πολυ λιγες οι ταινίες που αξίζει να δεις στο σινεμά και ειναι αυτές που έχουν καλά εφε. Τις υπόλοιπες ταινίες προτιμώ να τις βλέπω στην τηλεόραση μου με την ησυχία μου και αν δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω απλα να το κλείσω και να μην είμαι "αναγκασμένος" να κάτσω να το δω επειδή θα έχω πληρώσει το εισιτήριο και τα γύρω γύρω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Σας έχω την λύση. Βγάλτε ταινίες που να θέλει το κοινό να τις δει. Έχουμε γεμίσει sequels, remakes, cinematic universes και ο κόσμος έχει απλά βαρεθεί. Ειδικά φέτος ήταν το πιο άοσμο καλοκαιρινό blockbuster season που θυμάμαι. Ένα Deadpool 3 άντε και το Twisters; Μετά το χάος. Με Χ κεφαλαίο. 12 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Το πρόβλημα είναι η έλλειψη ταινιών της προκοπής και όχι ο εξοπλισμός. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, kgkaudi said: Σας έχω την λύση. Βγάλτε ταινίες που να θέλει το κοινό να τις δει. Έχουμε γεμίσει sequels, remakes, cinematic universes και ο κόσμος έχει απλά βαρεθεί. Ειδικά φέτος ήταν το πιο άοσμο καλοκαιρινό blockbuster season που θυμάμαι. Ένα Deadpool 3 άντε και το Twisters; Μετά το χάος. Με Χ κεφαλαίο. Σου αρεσαν τα deadpool και twisters? Εγώ τα βρήκα κάτω του μετρίου... 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Εχει και τομ κρουζι σε imax καλα ακομα δεν εχει κολογερασει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα