Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, witty said:

Απόλυτα σωστός.

Εάν, όμως, ο μοναδικός λόγος είναι αυτός, τότε γιατί να μην κάνεις αυτό ;

τί μειονέκτημα βρίσκεις στο σκεπτικό μου ;

Το POS viva είναι 60€, κάθε χρόνο.
Το POS SumUp είναι δωρεάν, εκτός από το αρχικό κόστος αγοράς 50€, ενώ πρόσφατα μέλος ανέφερε ότι το βρήκε 30€.

Δηλαδή, απόσβεση κάνεις σε λιγότερο από χρόνο.

Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει ;

Κανένα λάθος δεν έχει το σκεπτικό

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 6/12/2024 στις 2:01 ΜΜ, alejsalonica είπε

Και η VIVA ήταν δωρεάν και μετά το γύρισε. Όλοι αναξιόπιστη είναι, δεν σου λένε 2 χρόνια π.χ. με αυτό το πάγιο να κάνεις τα κουμάντα σου. Θα το δω πάντως.

Όσο η SumUp δεν διαθέτει IRIS δεν το θεωρώ πολύ πιθανό να βάλει χρεώσεις

Στις 6/12/2024 στις 4:43 ΜΜ, sdikr είπε

Κανένα λάθος δεν έχει το σκεπτικό

Χαίρομαι.

Ελπίζω να το εφαρμόσουν και άλλοι άνθρωποι διότι νομίζω ότι όταν οι βασικές τράπεζες αρχίσουν να χάνουν πελατεία ίσως αναθεωρήσουν την τιμολογιακή πολιτική τους

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κάποιος το pos sumup solo?Έχω της viva tap δεν δέχομαι προς το παρόν πολλές πληρωμές με κάρτες και τώρα είδα τα 4.99 χρέωση.Πως δηλώνεται το solo?Απλά ανοίγω λογαριασμό και δηλώνω το pos στον λογιστή?

Δημοσ.
13 hours ago, doom26 said:

Χρησιμοποιεί κάποιος το pos sumup solo?Έχω της viva tap δεν δέχομαι προς το παρόν πολλές πληρωμές με κάρτες και τώρα είδα τα 4.99 χρέωση.Πως δηλώνεται το solo?Απλά ανοίγω λογαριασμό και δηλώνω το pos στον λογιστή?

Δηλώνεται απο την sumup,  (έχουν υποχρέωση να το δηλώσουν εως 10 του επόμενου μήνα) εσύ αυτό που κάνεις είναι την διασύνδεση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sdikr είπε

Δηλώνεται απο την sumup,  (έχουν υποχρέωση να το δηλώσουν εως 10 του επόμενου μήνα) εσύ αυτό που κάνεις είναι την διασύνδεση

Ακόμη δεν είμαι υποχρεως διασύνδεσης λόγω ΚΑΔ.Αρα όπως της viva απλά δίνω τον κωδικό του pos να το δηλώσει ο λογιστής.Ελπιζω να μην αρχίσουν να χρεώνουν και εδώ όπως και η viva που στην αρχή δήλωνε ότι δεν θα έχει χρέωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...