Lux Aeterna Δημοσ. Σάββατο στις 02:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:11 μμ 11 ώρες πριν, sdikr είπε Απο την στιγμή που το pos είναι δηλωμένο είσαι οκ απο αυτή την πλευρά και με τα ποσά της εκκαθάρισης. λογαριασμό θα χρειαστείς για το iris και αναγκαστικά αυτό απο ελληνική τράπεζα και εκείνον μετά θα τον δηλώσεις σαν επαγγελματικό Ακόμα για την διασύνδεση, μπορεί να μην έχεις λιανική, αλλά πλέον και η χονδρική πρέπει να περνάει μέσα απο διασύνδεση, τα erp σχεδόν όλα είναι έτοιμα Έχω επαγγελματικό λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας για το IRIS. Όταν όμως κάνω εξόφληση της SumUp εκεί, μου κρατάει 4€... Συνέταιρος η τράπεζα κι έτσι... Δεν έχω ούτε λιανική ούτε χονδρική. Παροχή υπηρεσιών είμαι, γι αυτό και δεν χρειάζεται να έχω ERP και ταμειακή. 5 ώρες πριν, witty είπε Από την SumUp τί σας απάντησαν ; Ότι δηλώνεται κανονικά επαγγελματικός λογαριασμός Ιρλανδίας (δεν ισχύει, το δοκίμασα) και ότι αυτοί ΔΕΝ διαβιβάζουν στοιχεία στην ΑΑΔΕ. Αυτό το "δεν διαβιβάζουν" με φόβισε και άρχισα να το ψάχνω.
sdikr Δημοσ. Σάββατο στις 02:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:22 μμ 7 minutes ago, Lux Aeterna said: Έχω επαγγελματικό λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας για το IRIS. Όταν όμως κάνω εξόφληση της SumUp εκεί, μου κρατάει 4€... Συνέταιρος η τράπεζα κι έτσι... Δεν έχω ούτε λιανική ούτε χονδρική. Παροχή υπηρεσιών είμαι, γι αυτό και δεν χρειάζεται να έχω ERP και ταμειακή. Μην κάνεις την εξόφληση στην εθνική, κάνε χρήση της κάρτας που δίνουν αυτοί για να κάνεις συναλλαγές
Lux Aeterna Δημοσ. Σάββατο στις 04:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:05 μμ 1 ώρα πριν, sdikr είπε Μην κάνεις την εξόφληση στην εθνική, κάνε χρήση της κάρτας που δίνουν αυτοί για να κάνεις συναλλαγές Γίνεται υποχρεωτικά εξόφληση μία φορά το μήνα.
sdikr Δημοσ. Σάββατο στις 04:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:07 μμ 1 minute ago, Lux Aeterna said: Γίνεται υποχρεωτικά εξόφληση μία φορά το μήνα. Αν έχει δηλώσει λογαριασμό της εθνικής ναι, αν έχεις δηλώσει τον δικό τους ή την κάρτα θα έχεις διάφορα Στο λέω γιατί έχω πελάτη που έχει θέμα με εφορία και κάνει χρήση αυτού του τρόπου για να μην του τα τραβάει η εφορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα