witty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η viva έχει μηνιαία συνδρομή 5€. Ρωτώντας τον λογιστή για εναλλακτικές, μου πρότεινε την SumUp, η οποία αφενός μπορεί να διασυνδεθεί με την ΑΑΔΕ και αφετέρου έχει πολύ χαμηλά κόστη (π.χ μηδενικό μηνιαίο τέλος και κόστος ενεργοποίησης). https://www.sumup.com/el-gr/tap-to-pay-on-android/ Παρόλα αυτά, προσπαθώντας να εγκαταστήσω την εφαρμογή λαμβάνω το μήνυμα "This app is available only on the App Store for iPhone and iPad.", αν και στον προαναφερόμενο σύνδεσμο αναφέρει σαφώς ότι μπορεί να λειτουργεί και σε android. Έστειλα ένα ερώτημα και αναμένω απάντηση τους. Στο ενδιάμεσο, όμως, εάν έχετε να προτείνετε και άλλες εναλλακτικές που αφενός να μην έχουν μηνιαία συνδρομή όπως η viva και αφετέρου να είναι συμβατές με την ΑΑΔΕ, θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Απο το play store θα πρέπει να την εγκαταστήσεις, σε εμένα την δίνει διαθέσιμη https://play.google.com/store/search?q=sumup&c=apps Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από sdikr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, sdikr είπε Απο το play store θα πρέπει να την εγκαταστήσεις, σε εμένα την δίνει διαθέσιμη https://play.google.com/store/search?q=sumup&c=apps Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δω από το play store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitskp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Το 1,95% προμήθεια σε κάθε συναλλαγή δεν είναι λίγο, αν έχεις πολλές συναλλαγές κάθε μέρα, εννοείται ότι δε το ακουμπάς, αν έχεις λίγες 5-10 ας πούμε, θα έχεις ένα κόστος π.χ στα 5€ πληρωμή θα παίρνεις 4.90 περίπου, στις 10 5ευρες πληρωμές είναι 0.5€ την μέρα, το μήνα θα βγαίνει 10-15€. Αν πάλι δε κάνεις σχεδόν καθόλου χρήση του πος ίσως να συμφέρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, Mitskp είπε Το 1,95% προμήθεια σε κάθε συναλλαγή δεν είναι λίγο, αν έχεις πολλές συναλλαγές κάθε μέρα, εννοείται ότι δε το ακουμπάς, αν έχεις λίγες 5-10 ας πούμε, θα έχεις ένα κόστος π.χ στα 5€ πληρωμή θα παίρνεις 4.90 περίπου, στις 10 5ευρες πληρωμές είναι 0.5€ την μέρα, το μήνα θα βγαίνει 10-15€. Αν πάλι δε κάνεις σχεδόν καθόλου χρήση του πος ίσως να συμφέρει Σε ευχαριστώ για τις σκέψεις. Δεν κάνω καθόλου χρήση του POS. Το προμηθεύτηκα μόνο και μόνο επειδή είμαι υπόχρεος λόγω ΚΑΔ, και το επόμενο διάστημα θα κάνω και αίτημα εξαίρεσης. Στο ενδιάμεσο, όμως, για να αποφύγω το ενδεχόμενο του πρόστιμου (1.500€) με ενδιαφέρει μία επιλογή κάτι χωρίς κόστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lux Aeterna Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Τα χρήματα πού τα κάνετε εκκαθάριση όσοι έχετε Sumup; Σε ελληνικό ή σε Ιρλανδικό λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 8 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Τα χρήματα πού τα κάνετε εκκαθάριση όσοι έχετε Sumup; Σε ελληνικό ή σε Ιρλανδικό λογαριασμό; σε Ιρλανδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lux Aeterna Δημοσ. χθες στις 01:25 πμ Share Δημοσ. χθες στις 01:25 πμ Στις 9/11/2024 στις 7:21 ΠΜ, witty είπε σε Ιρλανδικό Και εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω, αλλά ο ιρλανδικός λογαριασμός δεν μπορεί να δηλωθεί στην ΑΑΔΕ και φοβάμαι. Στο μεταξύ δεν έχω ταμειακή λόγω ΚΑΔ και δεν έχω κάνει κάποιου είδους διασύνδεση. Έστειλα μήνυμα στην ΑΑΔΕ για το πού μπορώ να εκκαθαρίζω τις συναλλαγές μέσω POS (ιρλανδικό ή ελληνικό) και μου απάντησαν να κάνω διασύνδεση! Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε, που λένε και στο χωριό μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. χθες στις 07:27 πμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 07:27 πμ 5 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε αλλά ο ιρλανδικός λογαριασμός δεν μπορεί να δηλωθεί στην ΑΑΔΕ. Ο λογιστής μου μού είπε το αντίθετο. 5 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Έστειλα μήνυμα στην ΑΑΔΕ για το πού μπορώ να εκκαθαρίζω τις συναλλαγές μέσω POS (ιρλανδικό ή ελληνικό) και μου απάντησαν να κάνω διασύνδεση! Αναζητήστε υποστήριξη λογιστή. Διαφορετικά, χωρίς την βοήθεια του/της, θα δυσκολευτείτε πολύ χάνοντας πολύτιμες ώρες απο την εργασία σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. χθες στις 10:24 πμ Share Δημοσ. χθες στις 10:24 πμ 8 hours ago, Lux Aeterna said: Και εγώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω, αλλά ο ιρλανδικός λογαριασμός δεν μπορεί να δηλωθεί στην ΑΑΔΕ και φοβάμαι. Στο μεταξύ δεν έχω ταμειακή λόγω ΚΑΔ και δεν έχω κάνει κάποιου είδους διασύνδεση. Έστειλα μήνυμα στην ΑΑΔΕ για το πού μπορώ να εκκαθαρίζω τις συναλλαγές μέσω POS (ιρλανδικό ή ελληνικό) και μου απάντησαν να κάνω διασύνδεση! Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε, που λένε και στο χωριό μου! Είναι άλλο πράγμα το Pos που δηλώνετε κανονικά το sumup στην ΑΑΔΕ και άλλο πράγμα ο επαγγελματικός λογαριασμός που εκεί μπορείς να έχεις κάποιον σε ελληνική τράπεζα που να μην έχει σχέση με το pos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lux Aeterna Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 15 ώρες πριν, witty είπε Ο λογιστής μου μού είπε το αντίθετο. Αναζητήστε υποστήριξη λογιστή. Διαφορετικά, χωρίς την βοήθεια του/της, θα δυσκολευτείτε πολύ χάνοντας πολύτιμες ώρες απο την εργασία σας. Προσπάθησα να τον δηλώσω, αλλά δεν το δέχεται η ΑΑΔΕ. Έχω μιλήσει με δύο λογιστές. Δυστυχώς κανείς δεν είχε να μου δώσει απάντηση... 12 ώρες πριν, sdikr είπε Είναι άλλο πράγμα το Pos που δηλώνετε κανονικά το sumup στην ΑΑΔΕ και άλλο πράγμα ο επαγγελματικός λογαριασμός που εκεί μπορείς να έχεις κάποιον σε ελληνική τράπεζα που να μην έχει σχέση με το pos Ναι, το POS είναι δηλωμένο κανονικά. Η απορία μου αφορά το αν επιτρέπεται να γίνει η εξόφληση των χρημάτων σε λογαριασμό που δεν είναι δηλωμένος ως επαγγελματικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Lux Aeterna said: Προσπάθησα να τον δηλώσω, αλλά δεν το δέχεται η ΑΑΔΕ. Έχω μιλήσει με δύο λογιστές. Δυστυχώς κανείς δεν είχε να μου δώσει απάντηση... Ναι, το POS είναι δηλωμένο κανονικά. Η απορία μου αφορά το αν επιτρέπεται να γίνει η εξόφληση των χρημάτων σε λογαριασμό που δεν είναι δηλωμένος ως επαγγελματικός. Απο την στιγμή που το pos είναι δηλωμένο είσαι οκ απο αυτή την πλευρά και με τα ποσά της εκκαθάρισης. λογαριασμό θα χρειαστείς για το iris και αναγκαστικά αυτό απο ελληνική τράπεζα και εκείνον μετά θα τον δηλώσεις σαν επαγγελματικό Ακόμα για την διασύνδεση, μπορεί να μην έχεις λιανική, αλλά πλέον και η χονδρική πρέπει να περνάει μέσα απο διασύνδεση, τα erp σχεδόν όλα είναι έτοιμα Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 9 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε Προσπάθησα να τον δηλώσω, αλλά δεν το δέχεται η ΑΑΔΕ. Έχω μιλήσει με δύο λογιστές. Δυστυχώς κανείς δεν είχε να μου δώσει απάντηση... Από την SumUp τί σας απάντησαν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) παιδια μπορει καποιος να αναφερει την διαδικασια και το κοστος με την sumup για εμας που θελουμε απλα να υπαρχει και δεν θα το χρησιμοποιησουμε; το πιο οικονομικο ειναι αυτο το 79ε+ΦΠΑ που βλεπω στην ιστοσελιδα τους; Πείτε μου αν τα λεω σωστα, Αγοράζω sumup solo, κανω ανοιγμα λογαριασμου, παραλαμβανω το pos, κανω συνδεση κινητου με pos, γινειται αυτοματα η δηλωση στην ΑΑΔΕ και ειμαι οκ? edit: στο public το βλεπω στα 30ε, το ιδιο ειναι? το αγοραζω, ανοιγω λογαριασμο, παει στην ΑΑΔΕ η διασυνδεση και ειμαι οκ; https://www.public.gr/product/xartika/mihanes-grafeioy/syskeyes-pliromis-pos/termatiko-pos-sumup-solo/1772429 Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από greekboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekboy είπε παιδια μπορει καποιος να αναφερει την διαδικασια και το κοστος με την sumup για εμας που θελουμε απλα να υπαρχει και δεν θα το χρησιμοποιησουμε; το πιο οικονομικο ειναι αυτο το 79ε+ΦΠΑ που βλεπω στην ιστοσελιδα τους; Πείτε μου αν τα λεω σωστα, Αγοράζω sumup solo, κανω ανοιγμα λογαριασμου, παραλαμβανω το pos, κανω συνδεση κινητου με pos, γινειται αυτοματα η δηλωση στην ΑΑΔΕ και ειμαι οκ? edit: στο public το βλεπω στα 30ε, το ιδιο ειναι? το αγοραζω, ανοιγω λογαριασμο, παει στην ΑΑΔΕ η διασυνδεση και ειμαι οκ; https://www.public.gr/product/xartika/mihanes-grafeioy/syskeyes-pliromis-pos/termatiko-pos-sumup-solo/1772429 Την διαδικασία - στο μεγαλύτερο κομμάτι - την ανέλαβε ο λογιστής μου. Συνεπώς, δεν γνωρίζω να σου πω με ακρίβεια. Όσον αφορά το κόστος, ναι, αυτό αγόρασα και εγώ (το είχα αγοράσει στα 48,99€. Συνεπώς, στα 30€ είσαι πολύ καλά) Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από witty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα