Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αναβαθμίσω το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου με κάτι πιο σύγχρονο.  Αυτή τη στιγμή έχω ένα pioneer 4x50 dsp , αλλά πέρα από τον ήχο που είναι πολύ καλός μου λείπουν αρκετά καλούδια όπως USB,  σύνδεση με κινητό κτλ.  Όπως έγραψα και στον τίτλο είναι 1 din , οπότε θέλω αναδιπλούμενη οθόνη για πλοήγηση κτλ.  Βλέπω για digitaliq αλλά νομίζω σε τιμή είναι λίγο τσιμπημένα.  Έχει βάλει κάποιος κάτι τέτοιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ως προς το ερώτημά σου.

Απλά θα σου πω μόνο, καθώς πολλές φορές δεν σκεφτόμαστε τα πιο απλά, ότι ΠΡΙΝ πας στη λύση της αναδιπλούμενης οθόνης καλό θα ήταν να σκεφτείς μήπως πάνω από σημείο που είναι η υπάρχουσα 1din θέση στο ταμπλό του οχήματός σου (και που προφανώς θα μπει και η νέα μονάδα) υπάρχουν κάποια πράγματα (πχ αεραγωγοί, κουμπιά, κλπ) που θα σε ενοχλούσαν να μην είναι συνεχώς προσβάσιμα και να καλύπτονται από την οθόνη όταν είναι "έξω".

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ως προς το ερώτημά σου.

Απλά θα σου πω μόνο, καθώς πολλές φορές δεν σκεφτόμαστε τα πιο απλά, ότι ΠΡΙΝ πας στη λύση της αναδιπλούμενης οθόνης καλό θα ήταν να σκεφτείς μήπως πάνω από σημείο που είναι η υπάρχουσα 1din θέση στο ταμπλό του οχήματός σου (και που προφανώς θα μπει και η νέα μονάδα) υπάρχουν κάποια πράγματα (πχ αεραγωγοί, κουμπιά, κλπ) που θα σε ενοχλούσαν να μην είναι συνεχώς προσβάσιμα και να καλύπτονται από την οθόνη όταν είναι "έξω".

Γι αυτό το λόγο θέλω αναδιπλούμενη! 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Γι αυτό το λόγο θέλω αναδιπλούμενη! 

Με τη διαφορά ότι άλλο να ανοίγει η οθόνη όταν μπαίνεις στο αμάξι και να κλείνει όταν βγαίνεις (2 φορές) και άλλο να ανοιγοκλείνει και άλλες 5 φορές επειδή σου "μπλοκάρει" τον αέρα από τον αεραγωγό ή τον χειρισμό του αλάρμ. Η φθορά/χαλάρωση του μηχανισμού δεν είναι η ίδια (εξαρτάται φυσικά πάντα από την εταιρία/μοντέλο και δυστυχώς δεν έχω feedback για αυτό που αναφέρεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...