Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τροχαία δύο κλήσεις που έχω κάνει για παρκάρισμα σε ράμπα ΑΜΕΑ, μου ζήτησαν πινακίδες για να τον καλέσουν. Δεν κόψανε ποτέ κληση. Οπότε μη το θεωρείτε ότι θα πάνε, αν τους καλέσει.

• Sad 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, morfeas-dsl- είπε

Τροχαία δύο κλήσεις που έχω κάνει για παρκάρισμα σε ράμπα ΑΜΕΑ, μου ζήτησαν πινακίδες για να τον καλέσουν. Δεν κόψανε ποτέ κληση. Οπότε μη το θεωρείτε ότι θα πάνε, αν τους καλέσει.

Προχθές είδα ΑΜΕΑ να έχει παρκάρει σε ράμπα ΑΜΕΑ ......

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 8
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tsofras είπε

Προχθές είδα ΑΜΕΑ να έχει παρκάρει σε ράμπα ΑΜΕΑ ......

Την προηγουμενη εβδομαδα αν θυμαμαι καλα , στελεχος της αστυνομιας της Θεσ/κης , ειπε οτι το 90% των παραβασεων σε ραμπες ΑΜΕΑ , γινονται απο ΑΜΕΑ.Οποτε καμια εκπληξη σε αυτο που λες.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, leolipop said:

Την προηγουμενη εβδομαδα αν θυμαμαι καλα , στελεχος της αστυνομιας της Θεσ/κης , ειπε οτι το 90% των παραβασεων σε ραμπες ΑΜΕΑ , γινονται απο ΑΜΕΑ.Οποτε καμια εκπληξη σε αυτο που λες.

λογικο ακουγεται (στην ελλαδα δεν ειμαστε?)

Δημοσ.

Μερικές φορές, όσο ενοχλητικό και αν είναι, πρέπει κανείς να επιμένει. Πήρες τηλ, δεν ήρθαν. Πρήξτους, στείλε και SMS στο 100, ξαναπάρε, βάλε δικό σου να πάρει κι εκείνος.

Πρέπει κάποια στιγμή να προγκάμε το κράτος για να λειτουργεί.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν του πρότεινε κάποιος την πολεοδομία για το αμάξι που παρκάρει μέσα στη μέση, αλλά για το γκαράζ που έχει κάνει δωμάτιο. 

Πάντως επιμένω, από τη στιγμή που δεν εμποδίζει εσένα, βάλε νερό στο κρασί σου και μην σκας. Το να λες ότι θες να έχεις πρόσβαση στην κοινόχρηστη βρύση να πας να πλύνεις κάτι (το αμάξι α πούμε?) δεν έχει και πολύ λογική. Η κοινόχρηστη βρύση είναι για πότισμα κήπου και καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων. Αν θες να του κάνεις ζημιά επειδή δεν τον γουστάρεις όπως είπες, πήγαινε νομικά και δώσε χρήμα εκεί. 

Δημοσ.

Αν πρέπει να γίνει επωνυμά η καταγγελία στην πολεοδομια, υπάρχει κώλλυμα να την κάνει κάποιος άσχετος; Να βάλει π.χ. ο ts έναν φίλο του που μένει σε άλλη περιοχή να κάνει την καταγγελία .

Δημοσ.
19 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλά μην ορκίζεσαι , πέρσι μόνο πήρα πάνω απο 10 φορές για 2 συγκεκριμένους που παρκάρουν επάνω σε πεζοδρόμιο και διάβαση πεζών που υπάρχει για σχολείο. Ανώνυμες οι πρώτες , επώνυμες τουλάχιστον οι 3 τελευταίες .

Αποτέλεσμα ? Ακόμη παρκάρουν , κανείς δεν ήρθε ποτέ , βαρέθηκα να παίρνω τηλέφωνο

Τον ένα τον πέτυχα να ξεπαρκάρει , του την είπα και η απάντηση ήταν η κλασσική ελληνική : και που να το βάλω εγώ ?

Τεσπα αυτοί είμαστε και σε αυτή τη χώρα ζούμε

Τους πιανω κι εγω τη κουβεντα, αλλα το κανω οταν πηγαινω η γυρναω απο το γυμναστηριο οπου κανω αυτη τη διαδρομη με το ποδηλατο, και ειμαι με γυαλι και αμανικο, ετοιμος και πρησμενος. Περιεργως με ακουνε και το βγαζουν επιτοπου.

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Τους πιανω κι εγω τη κουβεντα, αλλα το κανω οταν πηγαινω η γυρναω απο το γυμναστηριο οπου κανω αυτη τη διαδρομη με το ποδηλατο, και ειμαι με γυαλι και αμανικο, ετοιμος και πρησμενος. Περιεργως με ακουνε και το βγαζουν επιτοπου.

Εγώ φτάνω σε dragonball καταστάσεις μετά την 2η κουβέντα , μεγάλωσα πλέον οπότε σταματάω στην πρώτη :D

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...