Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Τον ένα τον πέτυχα να ξεπαρκάρει , του την είπα και η απάντηση ήταν η κλασσική ελληνική : και που να το βάλω εγώ ? Ακόμα πιο ελληνική κλασσική απάντηση που έπρεπε να του δώσεις : στον κwλο σου! 3
tsofras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ακόμα πιο ελληνική κλασσική απάντηση που έπρεπε να του δώσεις : στον κwλο σου! Συμφωνώ αλλά είμαι στην γειτονιά και κυκλοφορούν τα παιδιά μου , δεν θέλω να τα βάλει στο μάτι κανένας καθυστερημένος για αυτό και στην αρχή έπαιρνα ανώνυμα 1
megapaixtaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά μην ορκίζεσαι , πέρσι μόνο πήρα πάνω απο 10 φορές για 2 συγκεκριμένους που παρκάρουν επάνω σε πεζοδρόμιο και διάβαση πεζών που υπάρχει για σχολείο. Ανώνυμες οι πρώτες , επώνυμες τουλάχιστον οι 3 τελευταίες . Αποτέλεσμα ? Ακόμη παρκάρουν , κανείς δεν ήρθε ποτέ , βαρέθηκα να παίρνω τηλέφωνο καλεσα 2.45 ακομα να ερθουν. θα δοκιμασω αυριο και θα παραπονεθω.αλλα κραταω μικρο καλαθι.μπορει να τους πηραν τηλεφωνο απλως,θα δω αν το ξαναβαλουν. σαυτο βασιζονται αυτοι οι αλητες ,στην αδιαφορια του νομου και κανουν οτι θελουν.εδω εγινε καυγας στην πυλωτη με απειλες ,τους καλεσαμε και λενε καντε μυνηση,αντι να πανε να τον μαζεψουν,εστω να του κανουν παρατηρηση. τελικα σε ωθουν να φερθεις σαν αυτους. ειχα δει μια συζητηση για την βια στα παιδια.και ενω υπαρχουν καταγγελιες ,ειπε η υπευθυνη οτι δνε μπορουν να δρασουν προληπτικα μονο αν γινει κατι.δεν τους δινει ο νομος το δικαιωμα..αληθεια ειναι,αλλα απο το να καθεσαι να πινεις καφε στον δρομο ,κανε και μια προληπτικη πραξη μηπως σωσεις καποιον αθωο. υ.γ . μαυτο δνε βγαζω ακρη..πολεοδομια ,καλουμε σε καποιο 5ψηφιο κατι,? στην υπηρεσια πολεοδομιας της περιοχης μας ? η' στην ιδια την πολεοδομια? προκειται για παρανομο κλεισιμο πυλωτης που εγινε δωμα. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2024 από megapaixtaras 2
piccolino Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε καλεσα 2.45 ακομα να ερθουν. θα δοκιμασω αυριο και θα παραπονεθω.αλλα κραταω μικρο καλαθι.μπορει να τους πηραν τηλεφωνο απλως,θα δω αν το ξαναβαλουν. σαυτο βασιζονται αυτοι οι αλητες ,στην αδιαφορια του νομου και κανουν οτι θελουν.εδω εγινε καυγας στην πυλωτη με απειλες ,τους καλεσαμε και λενε καντε μυνηση,αντι να πανε να τον μαζεψουν,εστω να του κανουν παρατηρηση. τελικα σε ωθουν να φερθεις σαν αυτους. ειχα δει μια συζητηση για την βια στα παιδια.και ενω υπαρχουν καταγγελιες ,ειπε η υπευθυνη οτι δνε μπορουν να δρασουν προληπτικα μονο αν γινει κατι.δεν τους δινει ο νομος το δικαιωμα..αληθεια ειναι,αλλα απο το να καθεσαι να πινεις καφε στον δρομο ,κανε και μια προληπτικη πραξη μηπως σωσεις καποιον αθωο. υ.γ . μαυτο δνε βγαζω ακρη..πολεοδομια ,καλουμε σε καποιο 5ψηφιο κατι,? στην υπηρεσια πολεοδομιας της περιοχης μας ? η' στην ιδια την πολεοδομια? προκειται για παρανομο κλεισιμο πυλωτης που εγινε δωμα. Πολεοδομία δέχεται μόνο επώνυμες καταγγελίες. Στο Novoville που σου έγραψα και πριν, είναι αναγκαστικά επώνυμη, αλλά μπορείς να κάνεις τηλεφωνικά ανώνυμη καταγγελία την οποία προωθούν στην αρμόδια υπηρεσία, παίρνεις κωδικό αιτήματος και να ξανακαλείς για ενημέρωση αναφέροντας τον συγκεκριμένο κωδικό. 1595 είναι το τηλέφωνο αν θυμάμαι καλά. 1
notabot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Αρα κλεινει 2 παρκινγκ οπου το ενα ειναι δικο του. Το ερωτημα ειναι αν ενοχλειται το ατομο που εχει το δευτερο παρκινγκ που κλεινει. Αν δεν εχει προβλημα αυτος, τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι. Τελικα ειναι ή δεν ειναι θεση σταθμευσης;; Αν δεν εμποδιζει το 2ο ατομο που λες οτι κλεινει, εσενα τι σε ενοχλει; Σε εμποδιζει να πας καπου; Σε ενοχλει να το βλεπεις; Σε ενοχλει που με το ετσι θελω δημιουργησε μια εξτρα θεση και βαζει το αμαξι του και ισως τα εχει βρει με τον αλλο που κλεινει; Ναι, κλείνει τουλάχιστον δύο πάρκινγκ και για την ακρίβεια εμποδίζει όχι μόνο την πρόσβαση σ' αυτά τα πάρκινγκ αλλά και στο πίσω μέρος της πυλωτής όπου υπάρχει και κήπος. Οι θέσεις στάθμευσης κανονικά είναι τρείς στο πίσω μέρος του κτηρίου. Μια κλειστή των πιθήκων, μια ανοιχτή διαμερίσματος άλλου συνιδιοκτήτη και μια παραχωρημένη ανοιχτή θέση πάλι στους πιθήκους. Τα πιθηκοειδή βάζουν το αυτοκίνητο τους στο διάδρομο της πυλωτής που οδηγεί στο πίσω μέρος του κτηρίου έτσι επειδή απλά τους βολεύει. Αυτός όμως ο χώρος δεν είναι θέση στάθμευσης σύμφωνα με το νόμο. Θα σου εξηγήσω γιατί με ενοχλεί και πιστεύω ότι θα ενοχλούσε και τον οποιοδήποτε. Πρώτον δεν ρώτησαν κανέναν γι' αυτή την ενέργεια. Δεύτερον εμποδίζουν την πρόσβαση στο πίσω μέρος του κτηρίου. Τρίτον είναι οι χειρότεροι άνθρωποι που μπορεί να έχει ως γείτονες κάνεις και δεν αξίζουν ούτε μια καραμέλα για τον λαιμό να τους προσφέρεις. Τέταρτον έχουν είδη άλλες δύο θέσεις στάθμευσης τις όποιες χρησιμοποιούν ως διαμέρισμα τη μία και ως αποθήκη την άλλη.
megapaixtaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, piccolino είπε Πολεοδομία δέχεται μόνο επώνυμες καταγγελίες. Στο Novoville που σου έγραψα και πριν, είναι αναγκαστικά επώνυμη, αλλά μπορείς να κάνεις τηλεφωνικά ανώνυμη καταγγελία την οποία προωθούν στην αρμόδια υπηρεσία, παίρνεις κωδικό αιτήματος και να ξανακαλείς για ενημέρωση αναφέροντας τον συγκεκριμένο κωδικό. 1595 είναι το τηλέφωνο αν θυμάμαι καλά. δεν ειμαι αθηνα,αυτο το νουμερο ειναι για αθηνα. θεσσαλονικη ειμαι. αν ξερει καποιος αν πρεπει να τηελφωνησουμε ανωνημα στον δημο και το σχετικο τμημα πολεοοδμιας η' στην πολεοδομια υπηρεσια της περιοχης. ευχαριστω
piccolino Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε δεν ειμαι αθηνα,αυτο το νουμερο ειναι για αθηνα. θεσσαλονικη ειμαι. αν ξερει καποιος αν πρεπει να τηελφωνησουμε ανωνημα στον δημο και το σχετικο τμημα πολεοοδμιας η' στην πολεοδομια υπηρεσια της περιοχης. ευχαριστω Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.thess.guide/Καταχώρηση/τηλέφωνα-και-email-του-δήμου-θεσσαλονίκης/ αν δεν είσαι σίγουρος για την υπηρεσία που θέλεις, πάρε στο τηλεφωνικό κέντρο και λογικά θα σου πουν που να απευθυνθείς και αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο τύπου 1595 που καλείς για Θεσσαλονική. 1
kalmik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Πάντως από ότι κατάλαβα δεν παρεμποδίζουν τον νηματοθέτη παρά άλλον ιδιοκτήτη (ο οποίος άγνωστο αν έχει αντιδράσει ή όχι). Επίσης ο νηματοθέτης ενοχλείται γιατί δεν τους συμπαθεί. Κατανοητό αλλά δύσκολα θα στεκόταν η καταγγελία για την παρεμπόδιση διέλευσης εφόσον προς τα εκεί δεν έχει ιδιοκτησία. Βέβαια η μετατροπή του γκαράζ σε διαμέρισμα μου φαίνεται παράξενη - μήπως εννοεί ότι έχουν κάνει άλλη χρήση π.χ. αποθήκη, ή φαίνεται στην πολεοδομία ως γκαράζ αλλά έχει γίνει παράνομη μετασκευή στα χτισίματα. Σε αυτή την περίπτωση θα ασχοληθεί η πολεοδομία μετά επώνυμη καταγγελία με πρόστιμα... αλλά η όποια ειρηνική (?) σχέση θα δυναμιτιστεί. Αυτά δυστυχώς έχουν οι πολυκατοικίες...
techartware Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, notabot said: Θα σου εξηγήσω γιατί με ενοχλεί και πιστεύω ότι θα ενοχλούσε και τον οποιοδήποτε. Πρώτον δεν ρώτησαν κανέναν γι' αυτή την ενέργεια. Δεύτερον εμποδίζουν την πρόσβαση στο πίσω μέρος του κτηρίου. Τρίτον είναι οι χειρότεροι άνθρωποι που μπορεί να έχει ως γείτονες κάνεις και δεν αξίζουν ούτε μια καραμέλα για τον λαιμό να τους προσφέρεις. Τέταρτον έχουν είδη άλλες δύο θέσεις στάθμευσης τις όποιες χρησιμοποιούν ως διαμέρισμα τη μία και ως αποθήκη την άλλη Αυτός ο χώρος πως περιγράφεται στην κάτοψη ισογείου, πχ είναι χώρος ελιγμών ή κάτι άλλο; Αν είναι απλά ακάλυπτος, ενδέχεται να μπορεί να παρκάρει όποιος προλάβει, δεν ξέρω τι προβλέπει και το καταστατικό. Παλαιότερα, σε κοινόχρηστο ακάλυπτο χώρο πάρκαρε κάποιος γείτονας, ωστόσο αρκετές φορές το έβαζε με τρόπο που ενοχλούσε τη διέλευση προς το πάρκινγκ μου. Έκανα αρκετές συστάσεις, ότι κακώς το βάζει σε κοινόχρηστο χώρο, αλλά τουλάχιστον να το βάζει με τρόπο να μην ενοχλεί, ωστόσο δήλωσε ότι δυσκολευόταν να το βάλει πιο μέσα και αδιαφορούσε για την δυσκολία τη δική μου να πάω στο νόμιμο πάρκινγκ. Το πρόβλημα λύθηκε όταν στο χώρο αυτό κλείδωσα μια μηχανή που ήταν εκτός κυκλοφορίας. Υπόψιν το να βιδώσεις κάτι στο έδαφος απαγορεύεται από όσο ξέρω, μόνο μετακινούμενα πράγματα (έστω και βαριά) μπορείς να βάλεις. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2024 από techartware
dkstopo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 ολε αυτες οι "θεσεις" ειναι που βλεπεις εσυ, στην αδεια πως ειναι; αναφέρονται;
christos4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επέτρεψε στα παιδιά της γειτονιάς να παίζουν ποδόσφαιρο ή μπάσκετ στην πυλωτή 😊 Πέρα από την πλάκα, το θέμα μπορεί να συζητηθεί στην επόμενη γενική συνέλευση της πολυκατοικίας. Μπορεί να ενοχλεί και άλλους.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2024 από christos4 1
notabot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kalmik είπε Πάντως από ότι κατάλαβα δεν παρεμποδίζουν τον νηματοθέτη παρά άλλον ιδιοκτήτη (ο οποίος άγνωστο αν έχει αντιδράσει ή όχι). Επίσης ο νηματοθέτης ενοχλείται γιατί δεν τους συμπαθεί. Κατανοητό αλλά δύσκολα θα στεκόταν η καταγγελία για την παρεμπόδιση διέλευσης εφόσον προς τα εκεί δεν έχει ιδιοκτησία. Βέβαια η μετατροπή του γκαράζ σε διαμέρισμα μου φαίνεται παράξενη - μήπως εννοεί ότι έχουν κάνει άλλη χρήση π.χ. αποθήκη, ή φαίνεται στην πολεοδομία ως γκαράζ αλλά έχει γίνει παράνομη μετασκευή στα χτισίματα. Σε αυτή την περίπτωση θα ασχοληθεί η πολεοδομία μετά επώνυμη καταγγελία με πρόστιμα... αλλά η όποια ειρηνική (?) σχέση θα δυναμιτιστεί. Αυτά δυστυχώς έχουν οι πολυκατοικίες... Έχει γίνει παρατήρηση και από τον άλλον ιδιοκτήτη στο παρελθόν. Όντως δεν έχω ιδιοκτησία στο πίσω μέρος αλλά υπάρχει βρύση εκεί πίσω και με εμποδίζουν απ' το να πλύνω κάτι αν θέλω. Ο χώρος που τώρα είναι διαμέρισμα στο ισόγειο με καλοριφέρ, ύδρευση, παράθυρα φαίνεται στα σχέδια του κτηρίου ως κλειστή θέση στάθμευσης. Γι' αυτό αναφέρομαι σε μετατροπή. Επίσης έχουν καλύψει κοινόχρηστο χώρο εκεί μέσα και έχουν γίνει και άλλες παρανομίες. 2 ώρες πριν, techartware είπε Αυτός ο χώρος πως περιγράφεται στην κάτοψη ισογείου, πχ είναι χώρος ελιγμών ή κάτι άλλο; Αν είναι απλά ακάλυπτος, ενδέχεται να μπορεί να παρκάρει όποιος προλάβει, δεν ξέρω τι προβλέπει και το καταστατικό. Παλαιότερα, σε κοινόχρηστο ακάλυπτο χώρο πάρκαρε κάποιος γείτονας, ωστόσο αρκετές φορές το έβαζε με τρόπο που ενοχλούσε τη διέλευση προς το πάρκινγκ μου. Έκανα αρκετές συστάσεις, ότι κακώς το βάζει σε κοινόχρηστο χώρο, αλλά τουλάχιστον να το βάζει με τρόπο να μην ενοχλεί, ωστόσο δήλωσε ότι δυσκολευόταν να το βάλει πιο μέσα και αδιαφορούσε για την δυσκολία τη δική μου να πάω στο νόμιμο πάρκινγκ. Το πρόβλημα λύθηκε όταν στο χώρο αυτό κλείδωσα μια μηχανή που ήταν εκτός κυκλοφορίας. Υπόψιν το να βιδώσεις κάτι στο έδαφος απαγορεύεται από όσο ξέρω, μόνο μετακινούμενα πράγματα (έστω και βαριά) μπορείς να βάλεις. Νομίζω αναφέρεται ως ακάλυπτος. Στο καταστατικό έχουν οριστεί ως θέσεις στάθμευσης συγκεκριμένοι χώροι και έχουν δοθεί σε κάθε διαμέρισμα. 1 ώρα πριν, dkstopo είπε ολε αυτες οι "θεσεις" ειναι που βλεπεις εσυ, στην αδεια πως ειναι; αναφέρονται; Η μία είναι ανοιχτή θέση στάθμευσης, η άλλη κλειστή και υπάρχει και μία παραχωρημένη κάτω από ένα σκεπαστό το οποίο σκεπαστό δεν υπάρχει στα σχέδια του κτηρίου. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2024 από notabot
Dj_Seps Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Γιατί αγχώνεσαι και σκάς? Που να τρέχεις για δικηγόρους και δικαστήρια, κράτα τα λεφτά σου να τα φας σε σουβλάκια. Απλά κάθε μέρα και μια νέα γρατζουνιά με κλειδί.... και θα στρώσει χαρακτήρα! Πρόσεξε μόνο να μην σε δεί.... αυτό το μυστήριο ειναι και πιο spicy! 1
spiros_tsim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Υπάρχουν 2 ειδών σχέδια σε ότι αφορά τις οικοδομές γενικά. Τα μεν είναι της πολεοδομίας και τα δε είναι τα σχέδια της σύστασης ιδιοκτησιών. Συνήθως τα σχέδια της σύστασης είναι αυτά που αναγράφουν τις θέσεις στάθμευσης και ορίζουν εαν είναι ανεξάρτητες ιδιοκτησίες ή παρακολούθημα κάποιου διαμερίσματος. Εαν λοιπόν ο κύριος αυτός σταθμεύει σε θέση που δεν είναι δικιά του ή σε κοινόχρηστο χώρο η μόνη λύση κατά την άποψη μου είναι η νομική λύση με εξώδικο. Η πολεοδομία δεν ασχολείται εφόσον δεν υπάρχει πολεοδομική παράβαση.
dtk-386 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Πάρκαρε στην θέση αυτή για 1-2 μέρες και κόψε κίνηση. Εννοείται την παρακολουθείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα