Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάποια χρόνια οι συνιδιοκτήτες παρκάρουν το αυτοκίνητο τους σε σημείο στη πυλωτή που δεν προορίζεται για θέση στάθμευσης και μάλιστα αυτός ο χώρος οδηγεί σε δύο άλλες θέσεις στάθμευσης στο πίσω μέρος της πυλωτής όπου μια εκ των οποίων τους ανήκει. Με λίγα λόγια όχι μόνο δεν δικαιούνται αυτή τη θέση αλλά εμποδίζουν κιόλας.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όχι μόνο τους ανήκει ένα κλειστό γκαράζ στο κτήριο το οποίο μετέτρεψαν σε διαμέρισμα αλλά τους έχει παραχωρηθεί και μία ανοικτή θέση στάθμευσης σε άλλο σημείο του κτηρίου παρ' όλα αυτά εκείνοι επέλεξαν με το έτσι θέλω να χρησιμοποιήσουν αύτη τη τρίτη θέση στάθμευσης.

Έχουν γίνει αρκετές παρατηρήσεις και τις έχουν αγνοήσει όλες. Αν ενημερώσω την αστυνομία και τη τροχαία μπορούν να επέμβουν; Αν όχι τότε τι μπορώ να κάνω; Να πω την αλήθεια δεν είμαι διατεθειμένος να τρέχω σε δικαστήρια αλλά αν είναι η μόνη λύση τότε γνωρίζει κάποιος το συνολικό κόστος για μια τέτοια νομική ενέργεια;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, notabot είπε

Εδώ και κάποια χρόνια οι συνιδιοκτήτες παρκάρουν το αυτοκίνητο τους σε σημείο στη πυλωτή που δεν προορίζεται για θέση στάθμευσης και μάλιστα αυτός ο χώρος οδηγεί σε δύο άλλες θέσεις στάθμευσης στο πίσω μέρος της πυλωτής όπου μια εκ των οποίων τους ανήκει. Με λίγα λόγια όχι μόνο δεν δικαιούνται αυτή τη θέση αλλά εμποδίζουν κιόλας.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όχι μόνο τους ανήκει ένα κλειστό γκαράζ στο κτήριο το οποίο μετέτρεψαν σε διαμέρισμα αλλά τους έχει παραχωρηθεί και μία ανοικτή θέση στάθμευσης σε άλλο σημείο του κτηρίου παρ' όλα αυτά εκείνοι επέλεξαν με το έτσι θέλω να χρησιμοποιήσουν αύτη τη τρίτη θέση στάθμευσης.

Έχουν γίνει αρκετές παρατηρήσεις και τις έχουν αγνοήσει όλες. Αν ενημερώσω την αστυνομία και τη τροχαία μπορούν να επέμβουν; Αν όχι τότε τι μπορώ να κάνω; Να πω την αλήθεια δεν είμαι διατεθειμένος να τρέχω σε δικαστήρια αλλά αν είναι η μόνη λύση τότε γνωρίζει κάποιος το συνολικό κόστος για μια τέτοια νομική ενέργεια;

αν οπως λες εχουν μετατρεψει κλειστο γκαραζ σε διαμερισμα παρανομως ,πηγαινε και κανε καταγγελια στην πολεοδομια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η αστυνομία/τροχαία δεν επεμβαίνει σε θέματα πάρκινγκ εντός ιδιωτικού χώρου.

Εκεί αν δε βγεί άκρη φιλικά, πρέπει να απευθυνθείς σε δικηγόρο να το πάτε νομικά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω παρομοιο προβλημα.αντι να ξοδεψεις χρηματα και αν δικαιωθεις,δωσε τα χρηματα παρε ενα αυτοκινητο και βαλτο εκει μονιμα να τους την σπασεις.δυστυχως ετσι μας υποχρεωνουν να φερθουμε ενω δεν θελουμε, ορισμενα ζωα .

πολεοδομια παιδια ανωνυμα πως μπορουμε να πληροφορησουμε για παρανομιες,εχω και εγω κατι παρομοιο.

επισης θα ηθελα να μαθω πως μπορω να πληροφορησω ανωνυμα αποτελεσματικα την τροχαια η' καποιο αλλο οργανο να ερθει να γραψει ενα ζωο που παρκαρει στο πεζοδρομιο πολυ μεσα και δεν αφηνει περιθωριο για να περασεις και κλεινει και εισοδο-εξοδο σε πορτα πολυ κατοικιας? καλω καποιον ειδικο αριθμο? μπορω να το κανω μεσω μυνηματος? 

Επεξ/σία από megapaixtaras
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίρνεις το 100 και δίνεις διεύθυνση και αριθμό κυκλοφορίας, λέγοντας ότι έχει παρκάρει παράνομα και εμποδίζει ΑΜΕΑ και πρόσβαση σε οικία. Ανώνυμη καταγγελία.

Θα του κόψουν κλήση.

Στο μεταξύ, του σηκώνεις τους υαλοκαθαριστήρες ως ένδειξη ότι έχει παρκάρει άσχημα. Τώρα αν θες να το τραβήξεις κι άλλο, είναι θέμα φαντασίας :)

Επεξ/σία από tasanton
  • Like 4
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, tasanton είπε

Παίρνεις το 100 και δίνεις διεύθυνση και αριθμό κυκλοφορίας, λέγοντας ότι έχει παρκάρει παράνομα και εμποδίζει ΑΜΕΑ και πρόσβαση σε οικία. Ανώνυμη καταγγελία.

Θα του κόψουν κλήση.

Στο μεταξύ, του σηκώνεις τους υαλοκαθαριστήρες ως ένδειξη ότι έχει παρκάρει άσχημα. Τώρα αν θες να το τραβήξεις κι άλλο, είναι θέμα φαντασίας :)

Δεν θα κόψει κλήση η αστυνομία όταν μιλάμε για ιδιωτικό παρκινγκ. 

Για εμένα Α) Τους το λες φιλικά και Β) Αν δεν, πάνε πολεοδομία. Θα φάνε τέτοιο πρόστιμο που θα τσούζει για καιρό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

εχω παρομοιο προβλημα.αντι να ξοδεψεις χρηματα και αν δικαιωθεις,δωσε τα χρηματα παρε ενα αυτοκινητο και βαλτο εκει μονιμα να τους την σπασεις.δυστυχως ετσι μας υποχρεωνουν να φερθουμε ενω δεν θελουμε, ορισμενα ζωα .

πολεοδομια παιδια ανωνυμα πως μπορουμε να πληροφορησουμε για παρανομιες,εχω και εγω κατι παρομοιο.

επισης θα ηθελα να μαθω πως μπορω να πληροφορησω ανωνυμα αποτελεσματικα την τροχαια η' καποιο αλλο οργανο να ερθει να γραψει ενα ζωο που παρκαρει στο πεζοδρομιο πολυ μεσα και δεν αφηνει περιθωριο για να περασεις και κλεινει και εισοδο-εξοδο σε πορτα πολυ κατοικιας? καλω καποιον ειδικο αριθμο? μπορω να το κανω μεσω μυνηματος? 

Αν είσαι Αθήνα, μέσω novovile, μπορείς να βάλεις και φωτογραφία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Δεν θα κόψει κλήση η αστυνομία όταν μιλάμε για ιδιωτικό παρκινγκ. 

Για εμένα Α) Τους το λες φιλικά και Β) Αν δεν, πάνε πολεοδομία. Θα φάνε τέτοιο πρόστιμο που θα τσούζει για καιρό.

πολεοδομια να δωσει προστιμο επειδη κλεινει παρκινγκ? δλδ. ερχεται ανθρωπος της πολεοδομιας και τσεκαρει το αυτοκινητο? δουλεια τροχαιας δνε ειναι?

το παρκινγκ ειναι κοινοχρηστο,παρκαρει απεξω αλλα κολλητα με την πορτα οποτε εμποδιζει την εισοδο-εξοδο.

Επεξ/σία από megapaixtaras
Δημοσ.
15 ώρες πριν, notabot είπε

Αρα κλεινει 2 παρκινγκ οπου το ενα ειναι δικο του. Το ερωτημα ειναι αν ενοχλειται το ατομο που εχει το δευτερο παρκινγκ που κλεινει. Αν δεν εχει προβλημα αυτος, τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι. 

15 ώρες πριν, notabot είπε

Τελικα ειναι ή δεν ειναι θεση σταθμευσης;;

Αν δεν εμποδιζει το 2ο ατομο που λες οτι κλεινει, εσενα τι σε ενοχλει; Σε εμποδιζει να πας καπου; Σε ενοχλει να το βλεπεις; Σε ενοχλει που με το ετσι θελω δημιουργησε μια εξτρα θεση και βαζει το αμαξι του και ισως τα εχει βρει με τον αλλο που κλεινει;

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, BlueBlade said:

Δεν θα κόψει κλήση η αστυνομία όταν μιλάμε για ιδιωτικό παρκινγκ

Στον από πάνω απάντησα, όχι στον πρώτο φίλο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tasanton είπε

Θα του κόψουν κλήση.

Καλά μην ορκίζεσαι , πέρσι μόνο πήρα πάνω απο 10 φορές για 2 συγκεκριμένους που παρκάρουν επάνω σε πεζοδρόμιο και διάβαση πεζών που υπάρχει για σχολείο. Ανώνυμες οι πρώτες , επώνυμες τουλάχιστον οι 3 τελευταίες .

Αποτέλεσμα ? Ακόμη παρκάρουν , κανείς δεν ήρθε ποτέ , βαρέθηκα να παίρνω τηλέφωνο

Τον ένα τον πέτυχα να ξεπαρκάρει , του την είπα και η απάντηση ήταν η κλασσική ελληνική : και που να το βάλω εγώ ?

Τεσπα αυτοί είμαστε και σε αυτή τη χώρα ζούμε

• Like 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...