Ntinaras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε 8 ειναι,αλλα μη χανεις το χρονο σου. Οσες φορες εχω προσπαθησει να τους εξηγησω ποσο μεγαλο ρολο παιζει η υπερβολικη ταχυτητα, συνεχιζουν να μου λενε για προτεραιοτητες και στοπ. Προσπαθω να τους εξηγησω οτι οταν καποιος βγαινει απο στοπ, εαν ο αλλος ερχεται με 100 ( 27m/s) ειναι αδυνατον να προλαβει ο αλλος να τον δει. Οοοοχι,περασε το στοπ ο αλλος,φταιει. Τωρα ειναι χειροτερα. Αυτος που φταιει συνηθως ειναι αυτος που εχει παρκαρει στη γωνια και κλεινει την ορατοτητα. Αλλα "ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ?"
StamTheMan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αυτος που φταιει συνηθως ειναι αυτος που εχει παρκαρει στη γωνια και κλεινει την ορατοτητα. Και αυτος,αλλα το μονο που γινεται σε αυτους ειναι να τους γραψουν κληση για παρκαρισμα. Βαλτους ενα καλο προστιμο , οχι παρανομη σταθμευση , να δεις πως ισιωνουν σε 6 μηνες ολα.
Haldol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 22 hours ago, pontez2 said: Eχω ακριβως την αντιθετη άποψη. Μαλιστα θεωρω πως άτομο που οδηγάει και αυτοκίνητο αλλά και μηχανή ή παπί, ειναι αδικαιολόγητος. Υπάρχει μια εντυπωση για τα παπιά και τις μηχανές οτι είναι κακοί οδηγοί κτλ κτλ, επειδη έχουμε ολοι στο μυαλό μας κάποιον βλαμμένο που πάει ανάποδα σε μονοδρομο, που χωνεται, που κάνει επικυνδινους ελιγμους κτλ. Κιομως έξω κυκλοφορουν χιλιάδες μηχανές και παπιά και η συντριπτική πλειοψηφία ειναι πολύ προσεκτικοί γιατι ξέρουν πολύ καλά πόσο εκτεθημένοι ειναι. Ε γι' αυτό λέω ότι είναι δικά μου συμπεράσματα. Μπορεί να 'χεις δίκιο εσύ, ή η αλήθεια ν' απέχει παρασάγγας απ' αυτό που πιστεύουμε κι οι δύο. Ή να 'χουμε κι οι δύο δίκιο, αλλά να 'χουμε άλλη άποψη λόγω διαφορετικών διαδρομών, ωρών κυκλοφορίας, περιοχών, κ.λπ. Παρ' όλα αυτά να προσθέσω ότι τα δίτροχα δεν είναι τόσα πολλά όσα έχουμε όλοι στο νου μας. Τ' αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, αλλά και όσα αγοράζονται (νέα) κάθε έτος, είναι αρκετά περισσότερα απ' τις αντίστοιχες μοτοσυκλέτες (κι αυτό είναι δεδομένο απ' την ΕΛΣΤΑΤ, όχι δικό μου! ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα