Προς το περιεχόμενο

HELP PLEASE!!!

niodadd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω τραγουδι της δεκαετιας του 80 rock μαλλον μπαλαντα ξενο το εχω σε κασετα δεν μπορω να καταλαβω καλα τις λεξεις αναφερω κομματια απο στοιχους .....to my heart is prison my soul......on then on to me......dancing in the dark........take in my heart.... ισως ο τιτλος του τραγουδιου να ειναι tragedy ψαχνω χρονια να το βρω HELP ME!!!

Δημοσ.

Αφού το έχεις σε κασσέτα, μήπως θα μπορούσες να ηχογραφίσεις ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα και να το ανεβάσεις κάπου; Θα βοηθούσε πολύ...

Δημοσ.

Kοποιος να μου πει πως λειτουργει αυτο το yousentit , εκει που λεει Recipients Email Adress πρεπει να γραψω κατι?το yousentit δεν μου δινει επιλογη να το κανω :(

Δημοσ.

Pε παιδια απο το πρωι ψαχνω να βρω αυτο το τραγουδι τζιφος :cry: Τοσο σπανιο ειναι?ουτε τους στοιχους δεν μπορω να βρω :(

Δημοσ.

1) CHRIS NORMAN - ITS A TRAGEDY 2) CONCRETE BLODE - JOEY 3) CRIS REA - THE ROAD TO HELL PART TWO 4) HOOTERS - HOHNY B. 5) LED ZEPPELIN - STAIRWAY TO HEAVEN 6) MAFRED MAN - SPRITS IN THE NIGHT 7) MEATLOAF - I DO ANYTHING FOR LOVE 8) MIKE OLDFIELD - CRIME OF PASSION 9) PLANET P - WHY ME 10)R.E.M - LOOSING MY RELEGION 11)R.E.M - THE ONE I LOVE 12) ROB GRILL - ROCK SYGAR 13) SOUL ASULOUM - RUNAWAY TRAIN 14) STAN RINDGEWAY - CAMOUFLAGE 15) SUPERTRAMP - SCHOOL 16) SWEET - LOVE IS LIKE OXYGEN :?: Και αυτο ειναι το τελευταιο τραγουδι της κασετας που δεν ξερω ποιο ειναι: http://s2.yousendit.com/d.aspx?id=6BB363D3957088943F29A5A54203B927 Ελπιζω να μην σας ζαλισα :cry: Παντως η λιστα ειναι ωραια :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...