iliata2410 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα,έχω τα windows 10 και θέλω να αλλάξω μητρική πλακέτα,και επεξεργαστή για να πάω στα 11.Εχω ένα θεματακι όμως.Εχω εγκατεστημένη μια άδεια χρήσης για ένα pc είναι η άδεια ,το πρόγραμμα internet download manager που την αγορασα από το σάιτ κατευθείαν για ένα έτος.Σε αυτήν την περίπτωση,θα χάσω την άδεια αλλάζοντας μητρική; Η θέλει απεγκατασταση το πρόγραμμα πριν αλλάξω μητρική,και εκ νέου εγκατάσταση στο ανανεωμένο pc με την καινούργια μητρική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Για το πρόγραμμα αυτό που αναφέρεις δεν σου έχουν δώσει κλειδί ενεργοποιήσης;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Καλησπέρα,έχω τα windows 10 και θέλω να αλλάξω μητρική πλακέτα,και επεξεργαστή για να πάω στα 11.Εχω ένα θεματακι όμως.Εχω εγκατεστημένη μια άδεια χρήσης για ένα pc είναι η άδεια ,το πρόγραμμα internet download manager που την αγορασα από το σάιτ κατευθείαν για ένα έτος.Σε αυτήν την περίπτωση,θα χάσω την άδεια αλλάζοντας μητρική; Η θέλει απεγκατασταση το πρόγραμμα πριν αλλάξω μητρική,και εκ νέου εγκατάσταση στο ανανεωμένο pc με την καινούργια μητρική; Με το πρόγραμμα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Με τα Windows δεν ξέρει τι παίζει με την περίπτωσή σας. Στον υπολογιστή μου είχα win 7 έκανα αναβάθμιση στα 10 και τώρα 11. Όταν είχα 10 άλλαξα μητρική και επεξεργαστή. Μετά άλλαξα σκληρό σε SSD. Έκανα αναβάθμιση σε 11 και άλλαξα πάλη μητρική και επεξεργαστή έως τώρα δεν έχω θέματα τα έχει πάρει όλα αυτόματα. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν είχα θέματα με το κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε Για το πρόγραμμα αυτό που αναφέρεις δεν σου έχουν δώσει κλειδί ενεργοποιήσης;. Ναι με δώσανε,αλλά το κλειδί επειδή είναι για ένα pc επειδή θα αλλάξω μητρική μήπως θα αναγνωρίσει νέο pc και δεν το δεχθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Γιατί δε στέλνεις ένα email στην εταιρεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, micos000 είπε Γιατί δε στέλνεις ένα email στην εταιρεία; Θα στείλω αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Τα προγράμματα που κάνουμε απεγκατασταση μπορούμε να τα μεταφέρουμε και αλλού το κλειδί θα ελέγξει αν έχει ενεργοποιηθεί και σε άλλο pc ταυτόχρονα. Μπερδεύεις με το κλείδωμα των win όπου παντρεύονται με την μητρική cpu gpu και επιτρέπουν μονο μια αλλαγή αν δεν έχεις κανονική άδεια και έχεις μόνο κλειδί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Βρήκα αυτό εδώ. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λεμε https://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/functions17.html Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από iliata2410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 25 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Βρήκα αυτό εδώ. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λεμε https://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/functions17.html Βασικά το 2 μόνο χρειάζεσαι εκτός αν έχεις λίστα με downloads οπότε παίρνεις και τον temp φάκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 36 λεπτά πριν, micos000 είπε Βασικά το 2 μόνο χρειάζεσαι εκτός αν έχεις λίστα με downloads οπότε παίρνεις και τον temp φάκελο. μπέρδεμα μεγάλο ,και μπορεί κάποιο λάθος να κάνεις.Βασικά έστειλα εμαιλ,και σε 2 εργάσιμες θα με απαντήσουν.Η πιο πιθανη απάντηση ειναι αυτη που εγραψα στο λινκ.Μια αλλη λυση ειναι και το κλειδι ενεργοποιησης στο εμαιλ που εστειλαν,να το ξανναβαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Το registry key που αναφέρει είναι το κλειδί ενεργοποίησης μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Με απάντησαν σήμερα στο εμαιλ.Η απάντηση εδώ. https://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/register8.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, iliata2410 είπε Με απάντησαν σήμερα στο εμαιλ.Η απάντηση εδώ. https://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/register8.html Οπότε... Αναφορά σε κείμενο You can use the same license after system reinstall, but if you often reinstall your system on the same computer, please download and install the latest version of IDM. It has additional binding to the hardware and will not block your serial number if you use it on the same computer. Also it is always better to use the same computer name after each reinstall. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα