tony_boy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, basilis_k6 said: Σιγα, θα κοψετε εναν καφε παραπανω. Έχω κόψει τόσους καφεδες για ΔΕΗ, ίντερνετ, συγκοινωνίες, κ τώρα YouTube που δεν θα πίνω καφέ ούτε στην επόμενη ζωή. Κάνα άλλο σλόγκαν δεν έχετε; Πχ να κόψεις το χαρτί υγείας; 4 7
PLHROPPP Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, Give-me-a-hit είπε εσεις ολοι με το iOs καλα να παθετε. Μια συσκευη smart υπαρχει για να κανει την ζωη μου ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ οχι δυσκολοτερη. Εγω που προσωπικα εχω android , το εχω γιατι εχω γλυτωσει χιλιαδες ωρες διαφημισεων.. Για ποιον ακριβως λογο να εχω iphone? για να μου κανει την ζωη χειροτερη???? Να τα χεσω τα apple αν δεν μπορω να κανω την ζωη μου καλυτερη, ειδικα σημερα που τα adroid ειναι το ιδιο και καλυτερα σε ολα σε σχεση με το iphone. Θες να με πεις τζαμπατζη? Πες με. Αφου εχω την δυνατοτητα, θα το κανω. κοίταξε και εγώ ως δεύτερη συσκευή android έχω ρωτάω όμως για το βασικό τηλέφωνο να σου δώσω να καταλάβεις πως εδω στην επαρχεία έχουμε δυο αμάξια ενα το οικογενιακό και ενα για το χωράφι ενα πραγμα....εγω θελω λυση για το οικογενιακο το αμαξι το καλο για το χωραφι εχω βρει 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Ας το βαλει και 100 ευτω δεν παίζει να πληρώσω προς το παρον ρχω λυσεις για δωρεαν αν δρν ρχω δεν θα βλεπω youtube απλα τα πράγματα
orfeas11 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, PLHROPPP said: κοίταξε και εγώ ως δεύτερη συσκευή android έχω ρωτάω όμως για το βασικό τηλέφωνο να σου δώσω να καταλάβεις πως εδω στην επαρχεία έχουμε δυο αμάξια ενα το οικογενιακό και ενα για το χωράφι ενα πραγμα....εγω θελω λυση για το οικογενιακο το αμαξι το καλο για το χωραφι εχω βρει Το οικογενειακό το αμάξι το καλό θα το πληρώσεις... Μην γίνεσαι "φθηνός"... Με το άλλο για το χωράφι όμως, θα κάνεις τη δουλειά σου... Μόστρα vs πρακτικότητα... 3 1
Retrial Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Στο pc εχω ublock. Σε android TV τι μπορουμε να κανουμε για να μην εχει καθε 2 λεπτα ads? SmartTube. 2
nickolasemp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, cpc464 said: Να ναι καλά το Firefox και το ublock. και smart tube στα android/firetvs Edit: με πρόλαβε ο @Retrial Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από nickolasemp 1
Volga Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Υπερβολική η τιμή, θα φάει τα μούτρα της. Λάθος πολιτική. Αντι να αφαιρέσει τιμή να κερδίσει κόσμο.
mariosraptor84 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Τίποτα δεν αξίζει αυτά τα λεφτά. Τσάμπα όσο μπορώ και μετά απλά ότι χρειάζομαι να δω.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Για iphone απλά βάζουμε PreTub και τέλος 2
Dimitris_1981 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Παιδιά τελευταία φορά που κοίταξα είχαμε ελεύθερη οικονομία και καπιταλισμό. Επίσης το YT δεν είναι βασική ανάγκη για να πρέπει να υπάρξει κανονιστικό πλαίσιο. Η κάθε Google έχει δικαίωμα να πουλάει όσο θέλει και με τους όρους που θέλει. (Αρκεί να μην παραβιάζει την νομοθεσία) Εμείς σαν καταναλωτές έχουμε το δικαίωμα να αγοράσουμε ή όχι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ας τολμήσουν να μπουν και άλλοι ώστε να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός. Είδα το Odysee, που πρότεινε ένας συμφορουμίτης, αλλά με ανησύχησε το γεγονός ότι από πίσω είναι κρυπτονομίσματα. Όποιον δεν τον νοιάζει μπορεί να ρίξει μια ματιά. 2
aris25678 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Για τους χρήστες apple macOS Wipr safari extension που δουλευει και για το iOS safari , νομιζω οτι καλυτερο παιζει σε adblocker που μπλοκάρει διαφημίσεις και στο YouTube και φοβερή εφαρμογή (δωρεάν) για το iOS enhance YT, πιθανόν να παίζει και σε macOS με m1 επεξεργαστή αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Dimitris_1981 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Thresh είπε Μέχρι 15.99, πιο πάνω δεν ξέρω, ανάλογα τι μου πουν τα υπόλοιπα μέλη της "οικογένειας". 😛 Ειδικά αν έχεις κορίτσια και 100€. Ψυχική ηρεμία, Αξία; Ανεκτίμητη..... 1
Pitoo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου To enhance YT το κατέβασα μόλις και φαίνεται πολύ καλό. ειναι ασφαλές όμως να κάνω log in με το google account μου ;
Βαγγέλης-Χανιά Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Σιγα, θα κοψετε εναν καφε παραπανω. Τα τελευταια 16 χρονια μες ολες τις ανατιμισεις,την κριση, τις κακουχιες και μαλακιες αυτής της χωρας εχουμε κοψει οχι ενα αλλα ολους τους καφεδες, οχι ενα αλλα σχεδον ολες τις βόλτες, οχι μία αλλα ολες τις διακοπες, εχουμε ριξει την ποιοτητα του φαγητού μας, της ζωης μας ολοκληρης, οποτε αυτο που λες μονο για αστειο το παιρνει κανεις. 5
cat1967 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Έχει και στο reddit κάτι ινδους που πουλάνε φτηνές θέσεις σε οικογενειακά. Μέχρι να τα τσιμπήσουν κιαυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα