Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ektordesign είπε

Αυτό ακριβώς.. Ειδικά η φάση με τα beach bar και τον κόσμο που συνεχίζει να τα στηριζει είναι φευγάτη.. Στην Χαλκιδική είναι ένα τέτοιο μαγαζί που χρεωνει μέχρι και το Wifi 2€ για να συνδεθεις!! Και κάθε ΣΚ γίνεται προσκύνημα όλο το καλοκαίρι.. Ξέρω ατομα που γκρίνιαξαν για την χρέωση και πάλι πήγαιναν σταθερά... Ο κόσμος νομίζει η αντίδραση είναι μόνο στο να πεις κάτι στα social ή στους φίλους, δεν είναι πρόθυμος να κάνει κάποια θυσία σε κάποια "άνεση" του.

ποιο μπαρ ειναι αυτο φιλε στην χαλκιδικη,να ξερω να μην πατησω.

21 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

Και τι κάνουμε εάν έχουμε ios είτε σε ipad ή iphone καθόμαστε να μας τα κάνουν αερόστατα με τις διαφημίσεις; 

copy paste σε ιδιωτικη καρτελλα το λινκ και στο τελος τελεια. χωρις διαφημισεις.

το μειονεκτημα ειναι αν θες να δεις πολλα συνεχομενα βιντεο ,οπου πρεπει να κανεις το ιδιο παργμα για το καθενα.

θυμησου πριν κανεις την ιδια διαδικασια να κλεινεις την ιδωτικη καρτελλα και να την ξανανοιγεις αλλιως θα σου βαλει διαφημισεις ξανα/

ειναι λιγο ταλαιπωρια αν θες να δεις πολλα βιντεο αλλα ειναι μια λυση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πραγματικά πιστεύουν ότι με τόσο μεγάλες αυξήσεις τιμων θα κερδίσουν και άλλους συνδρομητές; 

Γιατι εγώ το κόβω να χανουν περισσοτεριυς συνδρομητές πάρα να κερδίζουν. 

Δημοσ.
10 minutes ago, megapaixtaras said:

copy paste σε ιδιωτικη καρτελλα το λινκ και στο τελος τελεια. χωρις διαφημισεις.

το μειονεκτημα ειναι αν θες να δεις πολλα συνεχομενα βιντεο ,οπου πρεπει να κανεις το ιδιο παργμα για το καθενα.

θυμησου πριν κανεις την ιδια διαδικασια να κλεινεις την ιδωτικη καρτελλα και να την ξανανοιγεις αλλιως θα σου βαλει διαφημισεις ξανα/

Γιατί να μην κατεβάσεις απλά τον Brave browser? 🤔

• Thanks 1
Δημοσ.

Είπαμε καλό χρυσό το Premium, δε μπορούμε χωρίς αυτό αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας.. Ήδη είναι ακριβό... Οι δημιουργοί περιεχομένου από εμάς περιμένουν να στηριχθούν οικονομικά ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Όσοι έχουν κανάλια να στηρίξουν το περιεχόμενο τους με αυτά που ήδη βγάζουν με βάση τις εγγραφές που έχουν... Αρκετή αξία τους δώσαμε. Από τη λογική του free μπήκαμε στη λογική να πληρώνουμε και δεν μένουν ικανοποιημένοι από τα ποσά που εισπράττουν. Θα φάνε όλα ένα κόψιμο και επιστροφή στο παλιές καλές μεθόδους (ξέρουν αυτοί) μέχρι να παρακαλάνε για συνδρομητές με free trial...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Αυτό είναι για τα Google services  και τις εφαρμογές της Google όχι για το Android.

Ναι. Αυτά χρεώνουν οι πονηροί αφού το android δεν μπορούν. Μπορείς να πουλήσεις όμως android συσκευή χωρίς google services; Χλωμό. Καμμία Κίνα μόνον. 

Επεξ/σία από cat1967
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, cumulus είπε

Εσύ ξέρεις ότι είναι μύθος η ιστορία με τον βάτραχο;

Σε μερικα πραγματα ειναι και θεμα αντιληψης....παμ παρακατω...

Δημοσ.

"υποστηρίζει τους δημιουργούς και καλλιτέχνες που παρακολουθείτε στο YouTube".

δηλαδή για πληρώσουμε μερικά παλτά για να μην φύγουν πρέπει να ανεβάσουμε τις τιμές :)

Δημοσ.
Στις 22/9/2024 στις 4:32 ΜΜ, panoulix είπε

Αξίζει με 0 ευρώ με VPN/DNS, Brave Browser και SmartTube/Vanced κλπ... Οτιδήποτε άλλο είναι ripoff.

To Brave έχει χάσει τη μάχη, εδώ και αρκετές μέρες δεν λειτουργεί το adblock.

Δημοσ.

Εδω να πουμε οτι η Google (και οχι μονον) μας κλεβει "νομιμα" αφου δεν πληρωνει κανενα φορο στην Ελλαδα απο υπηρεσιες σε Ελληνες χρηστες ουτε για τις διαφημισεις ουτε για τις συνδρομες ουτε για τιποτα. Ολα τα τιμολογει απο την Ιρλανδια. Οποτε και εγω θα κοιταξω να την κλεψω "νομιμα" οσο μπορω και απο οπου μπορω. 

Ουτε καφε θα κοψω ουτε τυροπιτες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, czarjuly said:

Σε μερικα πραγματα ειναι και θεμα αντιληψης....παμ παρακατω...

Είπε το τσακαλι ... και με μαγκικο τρόπο. 

Επεξ/σία από cumulus
Δημοσ.
21 ώρες πριν, tony_boy είπε

Έχω κόψει τόσους καφεδες για ΔΕΗ, ίντερνετ, συγκοινωνίες, κ τώρα YouTube που δεν θα πίνω καφέ ούτε στην επόμενη ζωή. Κάνα άλλο σλόγκαν δεν έχετε; Πχ να κόψεις το χαρτί υγείας;

Εγώ ήδη έκοψα και το χαρτί υγείας. 😃 

Έχω άλσος δίπλα μου και σκουπίζομαι με φύλλα. Έχει και ένα λάστιχο με νερό και πλένομαι τζάμπα, παίρνω και νερό για την τουαλέτα. 

Εννοείται, καφέδες και τυρόπιτες κόπηκαν εδώ και καιρό. 

Τα συνδρομητικά όμως ΔΕΝ τα κόβω!

• Haha 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kogba είπε

Έχει και ένα λάστιχο με νερό και πλένομαι τζάμπα

ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΣΕ ΤΣΑΜΠΑ

ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΗΧΟ ΝΕΡΟ

ΚΛΕΦΤΗ

• Haha 2
Δημοσ.
3 hours ago, megapaixtaras said:

Το Sahara

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Και πολύ καλά κάνεις αν αξιολογείς τόσο την υπηρεσία του YouTube. Είναι και το μόνο που μπορείς πρακτικά να κάνεις.

Και εγώ αν το αυξήσει 40% πιθανόν θα το κόψω.

πχ το καλοκαίρι αρνήθηκα να πληρώσω την χωριάτικη 20€ ή τον καφέ 8€ και πήγα σε άλλα μαγαζιά.Και όλοι να είχαν  αυτή την τιμή θα προτιμούσα να μην φάω και να μην πιώ.  Όμως δεν μπορώ να τους κάνω κουμάντο.

Αν πέσουν τα έσοδα 50% θα αναδιπλώσουν τις αποφάσεις τους.

Αυτά όμως αποτελούν προσωπικές απόψεις και αποφάσεις. Οφείλουμε να σεβαστούμε την πλειοψηφία. 

σ.σ. Το αν συμφωνώ με το γεγονός ότι κάποιος (είτε φυσικό είτε νομικό πρόσωπο) μπορεί να βγάζει δις το έχω πει σε άλλα πόστ και μόνο κομμουνιστή δεν με είπαν. Επίσης, όσο και να  μοιάζει αντίθετο, είμαι υπέρμαχος οι εταιρίες να βγάζουν ότι προϊόντα θέλουν σε  όποια τιμή θέλουν και εμείς να τους απορρίπτουμε ή όχι.

Όλα ξεκινάνε από τον καταναλωτή. Αν ο καταναλωτής θέλει να δώσει 15 ευρώ για ένα καφέ αύριο θα τον πάνε 20. Αν θέλει να δώσει 20 για μια συνδρομή στο youtube αύριο θα την πάνε 30. Και καλά θα κάνουν. Κάποτε χτύπαγα 2 πιτογυρα όταν είχαν 1.70 το ένα σήμερα πήγαν 4.90 και απλά δεν ασχολούμαι θα πάρω 1 στους 3 4 μήνες και τέλος ενώ αν τον είχαν 2.5 η 3 θα έπερνα 2 3 κάθε μήνα. Αυτοί χάνουν όχι εγώ. Γενικά ο ανεύθυνος καταναλωτης αν δεν αλλάξει θα έχουμε κάθε λογής αισχροκερδεια και όπως έχουμε πει εταιρίες είναι αν βγάλουν φέτος 1 δις του χρόνου θα θέλουν 10 και μετά 100. Εφόσον ο καταναλωτής δεν κοιτάει την τσέπη του καλά κάνουν για μένα δικαίωμα τους όπως δικαίωμα μου να κόψω τον καφέ των 4 5 ευρώ και να μην τους δίνω ούτε ευρώ όλο το χρόνο. 

Ο καταναλωτής έχει τη δύναμη απλά δεν το γνωρίζει ακόμα. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...