Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Ναι, συμφωνώ σε αυτό. Αλλά τι σχέση έχει με το Youtube;

Υ.Γ.: Για να μην μπερδευτεί κάποιος, δεν μιλάω για το Youtube music, αλλά καθαρά για τα βίντεο και τις διαφημίσεις.

Στο youtube με ενοχλουσαν οι διαφημισεις. Πληρωσα premium, αν το premium γινει πολυ ακριβο για εμενα, απλα θα σταματησω να βλεπω youtube. 
Στο μυαλο μου μονο ετσι παω κοντρα. Με οτιδηποτε αλλο τα views ανεβαινουν, αρα τους δειχνω οτι θελω να δω το προιον τους. 

Τελος, επειδη το google account μου ειναι το κυριως email μου, αποφευγω να κανω login με αυτο σε περιεργες εφαρμογες, δεν θελω μια μερα ξαφνικα να βρεθω απ'εξω. Οταν απεμπλακω απο Google βλεπουμε.

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ξέρετε οτι μαζί με το premium έχεις και το youtube music άρα δεν χρειάζεται να πληρώνετε και spotify ε;

Εγώ πιστεύω οτι δεδομένου οτι έχεις και το music, η υπηρεσία premium αξίζει πάρα πολύ τα λεφτά της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, PLHROPPP said:

Και τι κάνουμε εάν έχουμε ios είτε σε ipad ή iphone καθόμαστε να μας τα κάνουν αερόστατα με τις διαφημίσεις; 

Έχεις πολλές λύσεις:

1. Brave browser

2. Pre tube

3.Video lite

και αλλα.

Προσωπικά εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο το Video lite!

Επεξ/σία από koutsis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, cpc464 said:

Να ναι καλά το Firefox και το ublock.

Το εξηγεις λιγο αυτό; γιατι τα εχω και τα 2 αλλα ειμαι ασχετος στο πως εξυπηρετεί σε αυτή την περίπτωση

Εννοείς κοβει τις διαφημίσεις, όχι ότι βγάζει χαμηλοτερη τιμη για το Premium, σωστα;

Επεξ/σία από lomvardo
Δημοσ.
16 ώρες πριν, svartevarg είπε

Ο καφές κόβεται αγοράζοντας μια "καψουλιέρα". Και βάζεις κάψουλες με δόσεις καφέ σαν να είναι κοκαΐνη.

Προσωπικά δεν είδα ποτέ τη χρησιμότητα του να βάλει κανείς youtube premium σε σύγκριση με το να αξιοποιήσει τα λεφτά αυτής της συνδρομής σε κάτι πιο χρήσιμο για τον ίδιο και την οικογένειά του (και τα παιδιά του αν έχει).

Το ότι κάποιος ακόμα και για καλαμπούρι έβαλε σε σύγκριση την απολάυση του καφέ με το youtube προτείνοντας τη στέρηση αυτης της απόλαυσης, πραγματικά με ξεπέρναει... που ένας καφές κοστίζει ποσο? κανα 3ευρο να τον πάρεις στο χέρι και να πάς και τη βόλτα σου. 

Ναι πώς αντι γιά 2 πιτόγυρα θα παίρνω 1 για να τα δίνω στη γοογλε.

Δυστύχως δε μπορώ να πω τι θα τους δώσω όπως δίνω και τοοοοσα χρονάκια ( απο τό 2006 περίπου)

και αν το παράκανουν κιόλα πολύ απλα σβήνω το κάναλι και παω odysee. Κι ας μην έχει το αντίστοιχο περιέχομενο τουλάχιστον δεν απαγόρευει adblockers και αν θυμάμαι καλά παιζει να μην έχει και καθόλου διαφημίσουλες.

1 ώρα πριν, gassim είπε

Το ξέρετε οτι μαζί με το premium έχεις και το youtube music άρα δεν χρειάζεται να πληρώνετε και spotify ε;

Εγώ πιστεύω οτι δεδομένου οτι έχεις και το music, η υπηρεσία premium αξίζει πάρα πολύ τα λεφτά της.

Εσύ το ξέρεις οτι η γοογλε βγάζει σχεδόν κάθε μέρα λεφτά απο την πώληση και μόνο των android κινητών? ,να το δίνει τσάμπα το λειτουργικό στη σαμσούνγκ μοτορόλα κλπ δεν παίζει...ούτε στα δάχτυλα μετριούνται απο που και πόσα βγάζει.

Όποιος στη τελική έχει να πληρώσει για premium & spotify & apple music ( σε επόχες ακρίβειας ) μαγκιά του και χάρα του.

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, tanuki88 said:

Εσύ το ξέρεις οτι η γοογλε βγάζει σχεδόν κάθε μέρα λεφτά απο την πώληση και μόνο των android κινητών? ,να το δίνει τσάμπα το λειτουργικό στη σαμσούνγκ μοτορόλα κλπ δεν παίζει...ούτε στα δάχτυλα μετριούνται απο που και πόσα βγάζει.

Δεν παίρνει λεφτά η google απο το λειτουργικό  android , είναι open source. Επωφελείται βεβαια από τα δεδομένα και τις συνδρομές που παίρνει από αυτούς που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές της. Γιατί νομίζεις όλες οι google εφαρμογές υπάρχουν και σε iphone? 😉

Δημοσ.
13 ώρες πριν, msrowley είπε

Θα μπορούσες να δώσεις καμιά παραπάνω πληροφορία; Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι με αυτό το όνομα για iOS.

Σε ευχαριστώ!

https://apps.apple.com/gr/app/enhancements-for-youtube/id1643308157?l=el

13 ώρες πριν, msrowley είπε

Θα μπορούσες να δώσεις καμιά παραπάνω πληροφορία; Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι με αυτό το όνομα για iOS.

Σε ευχαριστώ!

https://apps.apple.com/gr/app/enhancements-for-youtube/id1643308157?l=el

19 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

Και τι κάνουμε εάν έχουμε ios είτε σε ipad ή iphone καθόμαστε να μας τα κάνουν αερόστατα με τις διαφημίσεις; 

https://apps.apple.com/gr/app/enhancements-for-youtube/id1643308157?l=el    Βάλε αυτό και είσαι οκ 

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Δεν παίρνει λεφτά η google απο το λειτουργικό  android , είναι open source. Επωφελείται βεβαια από τα δεδομένα και τις συνδρομές που παίρνει από αυτούς που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές της. Γιατί νομίζεις όλες οι google εφαρμογές υπάρχουν και σε iphone? 😉

The Android mobile operating system is free for consumers and for manufacturers to install, but manufacturers need a licence to install Gmail, Google Maps and the Google Play store - collectively called Google Mobile Services (GMS).

• Haha 1
Δημοσ.
21 minutes ago, cat1967 said:

The Android mobile operating system is free for consumers and for manufacturers to install, but manufacturers need a licence to install Gmail, Google Maps and the Google Play store - collectively called Google Mobile Services (GMS).

Αυτό είναι για τα Google services  και τις εφαρμογές της Google όχι για το Android.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alexrose είπε

Υπάρχει στο play store η κατεβάζεις το apk? 

Το apk και το βάζεις manually. Έπειτα μπορείς να κάνεις update μέσω της εφαρμογής.

Δημοσ.

Μάγκες για οποιον δεν το ξέρει, με το tampermonkey μπορείς να scriptareis ότι θες και μέσο αυτού να επιδράσει σε οποιονδήποτε ιστότοπο χρειάζεται. Επίσης όποιος δεν ξέρει scripting υπάρχει και το GitHub που μέσο αυτού θα βρείτε ότι χρειάζεται.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Retrial είπε

Το apk και το βάζεις manually. Έπειτα μπορείς να κάνεις update μέσω της εφαρμογής.

Οκ ευχαριστώ! Δουλεύει σε όλα τα tv box με Android?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...