Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, aris25678 said:

enhance YT για ios

Θα μπορούσες να δώσεις καμιά παραπάνω πληροφορία; Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι με αυτό το όνομα για iOS.

Σε ευχαριστώ!

Επεξ/σία από msrowley
  • Like 1
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως παιδιά δεν είναι θέμα αν είναι ακριβό η φθηνό κάτι είναι αν αξίζει τα χρήματα του και εγώ πληρώνω το φαμίλι πακέτο αλλά αν πάει ξέρω γω 30 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να τα δίνω δεν θεωρώ ότι αξίζει τουλάχιστον για εμένα και τον τρόπο που το χρησιμοποιώ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, aris25678 είπε

enhance YT για ios

όπως και το Musi δεν υποστηρίζει fullscreen , αλλά το

4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Για iphone απλά βάζουμε PreTub και τέλος

δείχνει ενδιαφέρον , βέβαια λείπει οτιδήποτε >1080p και σαν να κολλά αν χειροκίνητα επιλέξεις HD mode

8 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Σιγα, θα κοψετε εναν καφε παραπανω. 

3 ώρες πριν, Βαγγέλης-Χανιά είπε

Τα τελευταια 16 χρονια μες ολες τις ανατιμισεις,την κριση, τις κακουχιες και μαλακιες αυτής της χωρας εχουμε κοψει οχι ενα αλλα ολους τους καφεδες, οχι ενα αλλα σχεδον ολες τις βόλτες, οχι μία αλλα ολες τις διακοπες, εχουμε ριξει την ποιοτητα του φαγητού μας, της ζωης μας ολοκληρης, οποτε αυτο που λες μονο για αστειο το παιρνει κανεις.

ναι , αλλά το YT δεν είναι ανάγκη και αύριο αν σταματήσει δεν έγινε κάτι

(εξαίρεση όσοι έχουν κανάλι με έσοδα και έχουν επενδύσει πάνω σε αυτό)

κάπου δηλαδή έλεος με τα παραπονάκια σε αυξήσεις συνδρομών

Δημοσ.
14 ώρες πριν, polaki είπε

Γυρεύοντας πάνε οι καταναλωτές που συνεχίζουν και πληρώνουν. 

Ασχετο με το YouTube αλλά φέτος ο Αθηναιος γέμιζε το Varkiza Resort στη Βάρκιζα με μίνιμουμ χρέωση 15€ είσοδο το άτομο και 30€ το σετ ξαπλώστρας.

Περισι πάλι γέμιζε στο 8,5€ το άτομο είσοδο και 20€ το σετ. 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ.

Και εμείς εδώ συζητάμε για 15€ ψωροευρω το μήνα για το YouTube. 

Όσο λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν, τόσο θα αυξάνουν τις τιμές και πολύ ΚΑΛΑ θα κάνουν για τα κέρδη τους. 

Ο 🤡 είναι ένας, και λέγεται καταναλωτής.

Υπάρχουν τουρίστες στην Αθήνα, και ίσως και περισσότεροι από κατοίκους σε σχετικούς μήνες, οπότε τι νόημα έχει η συζήτηση; 

Δημοσ.
15 hours ago, ares225 said:

Εκτός αν έχεις Adblock οπότε απολαμβάνεις 3 καφέδες παραπάνω. Simple as that.

Είσαι τρελός; Σιγά μην τα σκάσουμε για καφέ! Από το σπίτι με κόστος 15λεπτα το ρόφημα. Υπολόγισε το κέρδος!

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι τίποτα! Ένας ξάδερφός μου Τούρκος μου είπε οτι τους διπλασίασαν τις τιμές και στο Youtube και στη συνδρομή iCloud ! 

Δημοσ.

Την ιστορια με τον βατραχο που τον βραζεις ζωντανο αυξανοντας σιγα σιγα την θερμοκρασια χωρις να φευγει απο το τσουκαλι την ξερετε;.....συνεχιστε να πληρωνετε συνδρομες ορισμενοι

• Thanks 2
Δημοσ.
8 hours ago, dbrillis said:

Μαγκια ειναι να πεις δεν θα δω Youtube για να τους δωσω ενα μαθημα, τα υπολοιπα ειναι μαγκια καφενειου.

Καθόλου μαγκιά καφενείου. Συνεχίζεις και βλέπεις Youtube όπως πάντα. Το ότι είναι πλέον μονοπώλιο και χρεώνει ό,τι θέλει για να μη σου δείχνει διαφημίσεις, δεν με απασχολεί.

Ας κόψει το free κι ας το κάνει αποκλειστικά συνδρομητικό αν μπαίνει μέσα. Αλλά ξέχασα, οι creators θα την κάνουν με ελαφρά αν γίνει κάτι τέτοιο.

8 hours ago, dbrillis said:

εκατομμυρια κοσμος καθημερινα ανεβαζει τα βιντεο του δωρεαν, καποιος πρεπει να πληρωσει για αυτο.

Εγώ θα πρότεινα να πληρώνει κι ο δημιουργός. Τι, τσάμπα θα ανεβάζει και θα προβάλλεται; Σε δεύτερο βήμα θα έλεγα να κοπεί και το χαρτζιλίκι που τους δίνει. Στο κάτω κάτω, χάρη τους κάνει που ανεβάζουν το content τους ώστε να το εκμεταλλευτεί. Oh, wait.

• Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, czarjuly said:

Την ιστορια με τον βατραχο που τον βραζεις ζωντανο αυξανοντας σιγα σιγα την θερμοκρασια χωρις να φευγει απο το τσουκαλι την ξερετε;.....συνεχιστε να πληρωνετε συνδρομες ορισμενοι

Εσύ ξέρεις ότι είναι μύθος η ιστορία με τον βάτραχο;

• Like 1
Δημοσ.

To έχουν ξεφτιλίσει όλοι τους. Youtube Premium, Spotify, Netflix, Disney+, και δεν δίνουν και τίποτα το ιδιαίτερο.

Επίσης αν νομίζει το youtube πως στην  μη Premium εμπειρία πρέπει να βλέπεις 1 λεπτό διαφημίσεις κάθε 5 λεπτά, χειρότερα από Ελληνική τηλεόραση δηλαδή, είναι γελασμένη αν νομίζει ότι θα ξαναπάρει ποτέ τα χρήματα τα δικά μου τουλάχιστον.

Το ίδιο και για το μη Premium Spotify, που δεν κάνει ούτε τα βασικά, στο κινητό πιο πολύ αναφέρομαι...

Ναι, υπάρχουν λύσεις για φτηνότερες συνδρομές μέσω άλλων region αλλά δεν θέλω πλέον να τους δίνω ούτε μισό ευρώ. 

Για αυτούς τους λόγους λοιπόν:

Για το PC, Ublock Origin και Spicetify για Youtube και Spotify αντίστοιχα, και προφανώς για android, Revanced και modded Spotify ή και το youtube music.

Netflix και Disney+ όταν *αμησουν τα shared accounts μια και καλή, τότε τους χαιρετάμε και back to the roots, υπάρχουν torrents, υπάρχουν streaming services. 

Δημοσ.

Το ωραιο είναι κάθε άρθρο που αναφέρεται σε συνδρομές κατακλύζεται από ανθρώπους που δεν πληρώνουν, για να δείξουν πόσο μάγκες είναι. 

Το θεμα ειναι οτι απαιτούν να τους παρέχονται οι υπηρεσίες δωρεάν, λες και το youtube είναι κάτι απαραίτητο για τη ζωή. Δεν θες να πληρώσεις, οκ .Δες το πλαγίως τζαμπα ,καθολου δεν με ενδιαφέρει αφού κακό σε μενα δεν κάνεις, σταματήστε όμως την γκρίνια 

Και κάτι τελευταίο. Όσοι γράφετε με υπερηφάνεια όλα τζάμπα, σκεφτείτε να ξυπνήσει μια μέρα ο εργοδότη σας και να σας πει το ίδιο.

• Confused 1
Δημοσ.

δίνω ήδη αρκετά για άλλες υπηρεσίες (π.χ. cloud και Pocket). Δεν πληρώνω streaming σε καμία πλατφόρμα. Ό,τι βλέπω ή ακούω έχει και διαφημίσεις, δεν έχω ούτε blocker.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Καθόλου μαγκιά καφενείου. Συνεχίζεις και βλέπεις Youtube όπως πάντα. Το ότι είναι πλέον μονοπώλιο και χρεώνει ό,τι θέλει για να μη σου δείχνει διαφημίσεις, δεν με απασχολεί.

Ας κόψει το free κι ας το κάνει αποκλειστικά συνδρομητικό αν μπαίνει μέσα. Αλλά ξέχασα, οι creators θα την κάνουν με ελαφρά αν γίνει κάτι τέτοιο.

Εγώ θα πρότεινα να πληρώνει κι ο δημιουργός. Τι, τσάμπα θα ανεβάζει και θα προβάλλεται; Σε δεύτερο βήμα θα έλεγα να κοπεί και το χαρτζιλίκι που τους δίνει. Στο κάτω κάτω, χάρη τους κάνει που ανεβάζουν το content τους ώστε να το εκμεταλλευτεί. Oh, wait.

Ειπα κατι πολυ απλο.
Δεν θελω να πληρωνω Netflix, δεν πληρωνω και δεν βλεπω, δεν βλεπω ουτε πειρατικα. Αμα βλεπεις πειρατικα ξερουν οτι θες να το δεις, λαχταρας, αλλιως γιατι να μπεις σε τοσο κοπο να δεις το κακο (οπως λενε) περιεχομενο του Netflix.

Τα υπολοιπα ειναι να ερθω στην δουλεια σου να σου πω πως να την κανεις.
Αμα κλεισει το Youtube, εκλεισε.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, dbrillis said:

Δεν θελω να πληρωνω Netflix, δεν πληρωνω και δεν βλεπω, δεν βλεπω ουτε πειρατικα. Αμα βλεπεις πειρατικα ξερουν οτι θες να το δεις, λαχταρας, αλλιως γιατι να μπεις σε τοσο κοπο να δεις το κακο (οπως λενε) περιεχομενο του Netflix.

Ναι, συμφωνώ σε αυτό. Αλλά τι σχέση έχει με το Youtube;

Υ.Γ.: Για να μην μπερδευτεί κάποιος, δεν μιλάω για το Youtube music, αλλά καθαρά για τα βίντεο και τις διαφημίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...