svartevarg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Δεν ισχύει αυτό. Καταναλωτική μανία λέγεται που αγοράζουμε άχρηστα πράγματα γιατί νομίζουμε (ή μας έχουν κάνει να πιστεύουμε) ότι είναι χρήσιμα πράγματα. Από το supermarket μέχρι τις συνδρομές αγοράζουμε ένα σορό πράγματα που δεν τα χρειαζόμαστε. Συμφωνώ στο ότι ο καθένας έχει τα κριτήρια του και δεν σχολιάζουμε τους ανθρώπους. Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, ποσώς... Αντικειμενικά μιλώντας όμως αρκετές συνδρομητικές υπηρεσίες εκεί έξω δεν αξίζουν την αξία για αυτά που προσφέρουν από πολλές απόψεις. Αντικειμενικά. Έτσι οφείλει να σκέφτεται ένας καταναλωτής. Στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό.
Sablj Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 21 minutes ago, PLHROPPP said: Και τι κάνουμε εάν έχουμε ios είτε σε ipad ή iphone καθόμαστε να μας τα κάνουν αερόστατα με τις διαφημίσεις; Είτε σας τα κάνουν αερόστατα με τις διαφημίσεις είτε πληρώνεται Premium είτε γυρνάτε σε android.... 2 2
atypicalcoder Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Eldir13 είπε Ρε Μαγκες κάνα κόλπο σε smart tv ξέρουμε;;;;; Γιατί να μην έχεις ένα μικρό φθηνό λαπτοπακι δίπλα (να μην το μετακινείς) και κάθεστε ψάχνετε... άσε που με ένα λαπτοπ streamareis ότι θες στην TV όχι μόνο βίντεο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από atypicalcoder 1
leonidas_fs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου VPN Τουρκία και είμαστε αρχηγοί. Εδώ και 2 χρόνια μου παίζει τέλεια, και πληρώνω ~1,5€/μηνα. 2
vali Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, PLHROPPP said: Και τι κάνουμε εάν έχουμε ios είτε σε ipad ή iphone καθόμαστε να μας τα κάνουν αερόστατα με τις διαφημίσεις; Παιδιά το YouTube δεν είναι είδος πρώτης αναγκης Αν δεν μπορείς να πληρώσεις μια υπηρεσία ή δεν ευχαριστημένος από αυτό που σου παρέχει, απλώς δεν την χρησιμοποιείς. Η αλήθεια είναι ότι είχα premium και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Μεγάλωσαν τα παιδιά και τα έξοδα και το σταμάτησα. Μετά από κάνα μήνα με την free έκδοση και αφού αγανάκτησα από τις διαφημησεις, το σταμάτησα σχεδον τελείως. Ζήτημα να δω ένα δύο βίντεο τη βδομάδα 4
Coscas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Να κοιτάνε τον βασικό μισθό κάθε χώρας και μετά να αυξάνουν αναλόγως. Αλλά, αυτοί ψάχνουν γι' αρπαχτές Συγκρινουν τώρα Ελλάδα με Ιρλανδία, Ολλανδία, Ιταλία, Βέλγιο, Ελβετία, Δανία, Σουηδία; Γι' αυτούς, είναι ψίχουλα Εγώ πάντως, ούτε με 1 σεντ συνδρομή δεν θα τους πλήρωνα Εμείς τους γιγαντώσαμε. Καλύτερα να μας πλήρωναν 1 1
Eldir13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Γιατί να μην έχεις ένα μικρό φθηνό λαπτοπακι δίπλα (να μην το μετακινείς) και κάθεστε ψάχνετε... άσε που με ένα λαπτοπ streamareis ότι θες στην TV όχι μόνο βίντεο. Νομίζω ότι είναι αχρείαστο.... για το λόγο οτι streamareis κανονικά και με tv box με stremio, επισης κατέβασα smarttube και φαίνεται οκ για την TV.... Τόσο καιρό με VPN Αλβανίας δεν είχα διαφημίσεις... αλλα τελευταία βγάζει στα αγγλικά
tolstoy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Ας το πάνε και 50 ευρώ τον μήνα. Έχουμε τον Brave Browser.
adi32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Eldir13 είπε Ρε Μαγκες κάνα κόλπο σε smart tv ξέρουμε;;;;; Smarttube 1
Give-me-a-hit Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PLHROPPP είπε Και τι κάνουμε εάν έχουμε ios είτε σε ipad ή iphone καθόμαστε να μας τα κάνουν αερόστατα με τις διαφημίσεις; εσεις ολοι με το iOs καλα να παθετε. Μια συσκευη smart υπαρχει για να κανει την ζωη μου ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ οχι δυσκολοτερη. Εγω που προσωπικα εχω android , το εχω γιατι εχω γλυτωσει χιλιαδες ωρες διαφημισεων.. Για ποιον ακριβως λογο να εχω iphone? για να μου κανει την ζωη χειροτερη???? Να τα χεσω τα apple αν δεν μπορω να κανω την ζωη μου καλυτερη, ειδικα σημερα που τα adroid ειναι το ιδιο και καλυτερα σε ολα σε σχεση με το iphone. Θες να με πεις τζαμπατζη? Πες με. Αφου εχω την δυνατοτητα, θα το κανω. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από Give-me-a-hit 4
JcD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Ας επαναλάβω πάλι και εδώ ότι όποιος έχει τον browser της Samsung μπορεί να ακούει βίντεο με εντελώς κλειστεί οθόνη ή να κάνει ότι θέλει τελος πάντων με το tube να δουλεύει στο background. 3
andreww2211 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Ας αυξησουν τις τιμες οσο θελουν. Η ιστορια εχει δειξει οτι παντα υπαρχουν λυσεις 😂😂😂😂😂.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα