Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα δε θα με πείραζει τοσό να βλέπω ΚΑΛΕΣ διαφημίσεις μια στο τόσο, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΘΕ 3-5 ΛΕΠΤΑ σε podcast που κρατάει 1 ώρα. Καταντάει γελοίο. 

Επίσης μου παίζει ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ διαφιμήσεις, από προϊόντα που είτε έχω πάρει ήδη ή απλά επισκέφτηκα μια φορά, και που γενικά δε με ενδιαφέρουν. καν. Τις κάνω κάνω block, μου λέει "δε θα ξαναδεις την ίδια διαφήμιση" και μου παίζει ξανά την ίδια με μεγαλύτερη συχνότητα για να με εκδικηθεί. ΕΛΕΟΣ youtube, fix your s*it.

• Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Pitoo είπε

Πριν λίγο εκεί που έβλεπα ένα 12 λεπτο βίντεο όταν είχα φτάσει στο 75% περίπου του βίντεο πέταξε μια διαφήμιση 55 δευτερόλεπτα.

Λεω αποκλείεται θα κλείσω το βίντεο να μου βγάλει μια πιο μικρής διαρκείας να συνεχίσω. Κλείνω το βίντεο πατάω ξανά επάνω όντως βγάζει δυο μαζί 15 δευτερόλεπτα, όταν φτάνει στο σημείο που ήμουν πριν (γιατί το βίντεο γυρνάει κάτι δευτερόλεπτα πιο πριν όταν το συνεχίζεις), μου πετάει ξανά μια διαφήμιση 40 δευτερόλεπτα.

ΑΙΣΧΟΣ!

Το καλό είναι ότι το έχω μειώσει αρκετά και βλέπω μόνο στοχευμένα βίντεο που με ενδιαφέρουν 

Και εγώ έχω πάθει κάτι παρόμοιο, δεν γλιτώνεις τίποτε σε διαφημιστικό χρόνο πρηξιματος με το να κλείσεις το video, όσο και να χτυπιέσαι η διαφήμιση θα παίζει εκεί μέχρι να ολοκληρωθεί και μετά θα συνεχίσει η κανονική ροή του video, μόνη λύση το μπλοκάρισμα εξ' αρχής. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι έκοψα όλα τα netflix και Disney και το γύρισα στα κλασικά κατεβαστήρια. Με το YouTube όμως δε γίνεται να το κόψω ειδικά που το χρησιμοποιώ αρκετές ώρες στη tv δύσκολα όλα τα "εναλλακτικά" δε μου έκατσε κανένα από αυτά που λέτε 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο pc εχω ublock. Σε android TV τι μπορουμε να κανουμε για να μην εχει καθε 2 λεπτα ads?

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

Πείτε μου ότι εκπλήσσεται κανείς να πέσω από το παράθυρο.

Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Όσο υπάρχουν πρόθυμοι ραγιάδες να δίνουν λεφτά τζάμπα σε κάθε άπληστη εταιρεία, τόσο αυτή θα ζητάει και άλλα.

Οι χρήστες που δεν έχουν πληρώσει καθόλου μέχρι τώρα είναι το αντίβαρο που έχει κρατήσει την τιμή να είναι μέχρι εκεί που είναι και όχι να πολλαπλασιαστεί.

Αν συνεχίσει έτσι ο κόσμος και κάνει συνδρομές επειδή έτσι του είπε η google, σε 2-3 χρόνια θα μπουν διαφημίσεις και στο premium

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

Σιγα, θα κοψετε εναν καφε παραπανω. 

Ο καφές κόβεται αγοράζοντας μια "καψουλιέρα". Και βάζεις κάψουλες με δόσεις καφέ σαν να είναι κοκαΐνη.

Προσωπικά δεν είδα ποτέ τη χρησιμότητα του να βάλει κανείς youtube premium σε σύγκριση με το να αξιοποιήσει τα λεφτά αυτής της συνδρομής σε κάτι πιο χρήσιμο για τον ίδιο και την οικογένειά του (και τα παιδιά του αν έχει).

Δημοσ.

Το premium ειναι μια καλη υπηρεσια και αργησε να ερθει, αποτελει μια λυση για οσους δεν θελουν να εχουν διακοπες απο διαφημισεις.

Απο εκει και περα τωρα, το πλασαρισμα της υπηρεσιας ειναι επιεικως απαραδεκτο. Ο ρυθμος στον οποιο σου πεταγονται εδω και καιρο διαφημισεις εχει ανεβει παρα πολυ, σχεδον σε καθε βιντεο οπως και αρκετες φορες μεσα στο ιδιο βιντεο σου πετανε διαφημιση, κατι που δεν γινοταν πριν την εμφανιση του premium. Επισης κατι που με χαλασε πολυ ειναι πως το youtube εχει μονοπωλιο και τεραστια εσοδα. Τοσα χρονια δεν εχω δει τιποτα διαφορετικο στην πλατφορμα τους, ξαφνικα με το premium αποφασισαν πως θα ειναι χρησιμο να υπαρχει το floating window οπως και λειτουργια στο παρασκηνιο λειτουργιες που θα επρεπε να υπαρχουν ηδη εδω και παρα πολυ καιρο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια, μέτρα και σταθμά του τι είναι φυσιολογικό, σημαντικό, ακριβό ή φθηνό για αυτούς, και με βάση αυτά επιλέγουν αν και τι θα πληρώνουν. 

Από την στιγμή που τα πληρώνουν, σημαίνει ότι θεωρούν χρήσιμη και σημαντική αυτή την υπηρεσία. Αν δεν θέλουν ας σταματήσουν να κάνουν χρήση ή να κάνουν για δωρεάν λύσεις. 

Εγώ πιστεύω καλά έκαναν και το αύξησαν και στο μέλλον θα το αυξήσουν κι άλλο. Φυσικά δεν πληρώνω τίποτε, προτιμώ το δωρεάν και τις λύσεις που έχει. Ήταν χαζός οποιος περίμενε ότι επειδή θα πάει στα συνδρομητικά πακέτα και θα γλιτώσει το πριξιμο, το youtube θα έμενε στις ίδιες τιμές ες αει για να τους έχει ευχαριστημένους. Και δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα με κόστη υπηρεσιών και συνδρομών από εταιρείες μονοπωλεια με μόνιμη πελατεια, θα κάνουν ότι θέλουν. 

Δεν ισχύει αυτό. Καταναλωτική μανία λέγεται που αγοράζουμε άχρηστα πράγματα γιατί νομίζουμε (ή μας έχουν κάνει να πιστεύουμε) ότι είναι χρήσιμα πράγματα. Από το supermarket μέχρι τις συνδρομές αγοράζουμε ένα σορό πράγματα που δεν τα χρειαζόμαστε.

Συμφωνώ στο ότι ο καθένας έχει τα κριτήρια του και δεν σχολιάζουμε τους ανθρώπους. Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, ποσώς... Αντικειμενικά μιλώντας όμως αρκετές συνδρομητικές υπηρεσίες εκεί έξω δεν αξίζουν την αξία για αυτά που προσφέρουν από πολλές απόψεις. Αντικειμενικά.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, polaki είπε

Γυρεύοντας πάνε οι καταναλωτές που συνεχίζουν και πληρώνουν. 

Ασχετο με το YouTube αλλά φέτος ο Αθηναιος γέμιζε το Varkiza Resort στη Βάρκιζα με μίνιμουμ χρέωση 15€ είσοδο το άτομο και 30€ το σετ ξαπλώστρας.

Περισι πάλι γέμιζε στο 8,5€ το άτομο είσοδο και 20€ το σετ. 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ.

Και εμείς εδώ συζητάμε για 15€ ψωροευρω το μήνα για το YouTube. 

Όσο λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν, τόσο θα αυξάνουν τις τιμές και πολύ ΚΑΛΑ θα κάνουν για τα κέρδη τους. 

Ο 🤡 είναι ένας, και λέγεται καταναλωτής.

Αυτό που αναφέρεις για την Βάρκιζα δυστυχώς συμβαίνει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και ακούγεται συνωμοσιολογικό αλλά μου δημιουργείται η αίσθηση ότι κάποιοι οργανωμένοι λεφτοαρπάχτες θέλουν να πληρώνουμε για να πάμε παραλία,  όπως πληρώνουμε για να περάσουμε τα διόδια. 

Το ζήτημα είναι ο καταναλωτής να κάνει υγιείς και παραγωγικές για τον ίδιο επιλογές, αλλά και να μην του στερηθεί η ελευθερία για επιλογές από οργανωμένα συμφέροντα εταιρειών και πολυεθνικών. 

Επεξ/σία από svartevarg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...