Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 minutes ago, polaki said:

Γυρεύοντας πάνε οι καταναλωτές που συνεχίζουν και πληρώνουν. 

Ασχετο με το YouTube αλλά φέτος ο Αθηναιος γέμιζε το Varkiza Resort στη Βάρκιζα με μίνιμουμ χρέωση 15€ είσοδο το άτομο και 30€ το σετ ξαπλώστρας.

Περισι πάλι γέμιζε στο 8,5€ το άτομο είσοδο και 20€ το σετ. 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ.

Και εμείς εδώ συζητάμε για 15€ ψωροευρω το μήνα για το YouTube. 

Όσο λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν, τόσο θα αυξάνουν τις τιμές και πολύ ΚΑΛΑ θα κάνουν για τα κέρδη τους. 

Ο 🤡 είναι ένας, και λέγεται καταναλωτής.

Αυτό ακριβώς.. Ειδικά η φάση με τα beach bar και τον κόσμο που συνεχίζει να τα στηριζει είναι φευγάτη.. Στην Χαλκιδική είναι ένα τέτοιο μαγαζί που χρεωνει μέχρι και το Wifi 2€ για να συνδεθεις!! Και κάθε ΣΚ γίνεται προσκύνημα όλο το καλοκαίρι.. Ξέρω ατομα που γκρίνιαξαν για την χρέωση και πάλι πήγαιναν σταθερά... Ο κόσμος νομίζει η αντίδραση είναι μόνο στο να πεις κάτι στα social ή στους φίλους, δεν είναι πρόθυμος να κάνει κάποια θυσία σε κάποια "άνεση" του.

• Like 12
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Σιγα, θα κοψετε εναν καφε παραπανω. 

Εκτός αν έχεις Adblock οπότε απολαμβάνεις 3 καφέδες παραπάνω. Simple as that.

• Like 18
  • Thanks 4
  • Haha 5
Δημοσ.

Ποπ κορν περιμένοντας τους υποστηρικτές της google που ήταν κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε δωρεάν εναλλακτική και φυσικά στους ad blockers... 

• Like 7
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

*laughs in uBlock*

προφανώς δεν έχω πρόσβαση σε premium κανάλια αλλά δεν τα θέλω καν, διαφημίσεις πάντως δεν βλέπω.

Και sponsor block ώστε να μην χρειάζεται να ακούω για τον σπόνσορα του κάθε δημιουργού.

Όλα τσάμπα ρε!

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 4
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι μερικοί θεωρείτε τα 25 ευρώ φυσιολογικό, απλά δεν έχω σχόλια. Δεν ξέρω τι να πω. Συνδρομή αποδώ συνδρομή αποκει "σιγμά μωρε για 25 ευρώ κάνετε έτσι".

"προσφέρει έως 5 άτομα αξίζει κάθε cent". ε και?????? αυτό είναι η μεγαλύτερη φάκα. λες και τους κοστίζει τίποτα άμα σου δίνουν 5 οικογενειακά accounts. Λες και θα χρησιμοποιήσεις και τα 5 κυριολεκτικά ταυχτόχρονα για να τρως τους πόρους των server τους. 

είτε 1 είτε 5 την ίδια αξία έχουν απλά το μαρκετινγκ κάνει τη δουλειά του. σιγα μην μπει καν στον κόπο ο καταναλωτής να τα σκεφτεί αυτά, άλλωστε "μόνο 25 ευρώ είναι".

πραγματικά μας δίνουν κοπανιστό αέρα με κοντεντ που δεν το ζητησαμε και είναι μετριοτατο και μας το χρεώνουν.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 11
Δημοσ.

Πριν λίγο εκεί που έβλεπα ένα 12 λεπτο βίντεο όταν είχα φτάσει στο 75% περίπου του βίντεο πέταξε μια διαφήμιση 55 δευτερόλεπτα.

Λεω αποκλείεται θα κλείσω το βίντεο να μου βγάλει μια πιο μικρής διαρκείας να συνεχίσω. Κλείνω το βίντεο πατάω ξανά επάνω όντως βγάζει δυο μαζί 15 δευτερόλεπτα, όταν φτάνει στο σημείο που ήμουν πριν (γιατί το βίντεο γυρνάει κάτι δευτερόλεπτα πιο πριν όταν το συνεχίζεις), μου πετάει ξανά μια διαφήμιση 40 δευτερόλεπτα.

ΑΙΣΧΟΣ!

Το καλό είναι ότι το έχω μειώσει αρκετά και βλέπω μόνο στοχευμένα βίντεο που με ενδιαφέρουν 

• Like 1
Δημοσ.

Με Unlock Origin + Sponsorblock στο PC και Revanced στο κινητό έχω να δω διαφημίσεις....βασικά δεν θυμάμαι καν από πότε.

• Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Thresh είπε

God Damn! Ελπίζω να μην το αυξήσουν από 12.99 σε 20.99 στην Ελλάδα.

Βρε ας το αυξήσουν όσο θέλουν όλο και λιγότεροι θα μείνουν με τη συνδρομή. Τουλάχιστον στην Ελλάδα. 

• Confused 1
Δημοσ.

θα τους κάνω την μούρη κρέας  με το να κάνω χρήση της υπηρεσίας τους με τα νέα adblock,   έτσι θα καταλάβουν πως δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενο τους και ειδικά αυτοί που βλέπω θα συνεχίσουν να κάνουν  νέο περιεχόμενο,  καθώς καταλαβαίνουν και αποδέχονται το ότι δεν θα πάρουν σεντ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Το ότι μερικοί θεωρείτε τα 25 ευρώ φυσιολογικό, απλά δεν έχω σχόλια. Δεν ξέρω τι να πω. Συνδρομή αποδώ συνδρομή αποκει "σιγμά μωρε για 25 ευρώ κάνετε έτσι".

"προσφέρει έως 5 άτομα αξίζει κάθε cent". ε και?????? αυτό είναι η μεγαλύτερη φάκα. λες και τους κοστίζει τίποτα άμα σου δίνουν 5 οικογενειακά accounts. Λες και θα χρησιμοποιήσεις και τα 5 κυριολεκτικά ταυχτόχρονα για να τρως τους πόρους των server τους. 

είτε 1 είτε 5 την ίδια αξία έχουν απλά το μαρκετινγκ κάνει τη δουλειά του. σιγα μην μπει καν στον κόπο ο καταναλωτής να τα σκεφτεί αυτά, άλλωστε "μόνο 25 ευρώ είναι".

πραγματικά μας δίνουν κοπανιστό αέρα με κοντεντ που δεν το ζητησαμε και είναι μετριοτατο και μας το χρεώνουν.

Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια, μέτρα και σταθμά του τι είναι φυσιολογικό, σημαντικό, ακριβό ή φθηνό για αυτούς, και με βάση αυτά επιλέγουν αν και τι θα πληρώνουν. 

Από την στιγμή που τα πληρώνουν, σημαίνει ότι θεωρούν χρήσιμη και σημαντική αυτή την υπηρεσία. Αν δεν θέλουν ας σταματήσουν να κάνουν χρήση ή να κάνουν για δωρεάν λύσεις. 

Εγώ πιστεύω καλά έκαναν και το αύξησαν και στο μέλλον θα το αυξήσουν κι άλλο. Φυσικά δεν πληρώνω τίποτε, προτιμώ το δωρεάν και τις λύσεις που έχει. Ήταν χαζός οποιος περίμενε ότι επειδή θα πάει στα συνδρομητικά πακέτα και θα γλιτώσει το πριξιμο, το youtube θα έμενε στις ίδιες τιμές ες αει για να τους έχει ευχαριστημένους. Και δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα με κόστη υπηρεσιών και συνδρομών από εταιρείες μονοπωλεια με μόνιμη πελατεια, θα κάνουν ότι θέλουν. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Γυρεύοντας πάνε οι καταναλωτές που συνεχίζουν και πληρώνουν. 

Ασχετο με το YouTube αλλά φέτος ο Αθηναιος γέμιζε το Varkiza Resort στη Βάρκιζα με μίνιμουμ χρέωση 15€ είσοδο το άτομο και 30€ το σετ ξαπλώστρας.

Περισι πάλι γέμιζε στο 8,5€ το άτομο είσοδο και 20€ το σετ. 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ.

Και εμείς εδώ συζητάμε για 15€ ψωροευρω το μήνα για το YouTube. 

Όσο λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν, τόσο θα αυξάνουν τις τιμές και πολύ ΚΑΛΑ θα κάνουν για τα κέρδη τους. 

Ο 🤡 είναι ένας, και λέγεται καταναλωτής.

Ποστ για καρφιτσωμα σε κάθε θέμα να το βλέπουν όλοι. Οι λίγοι χαλάνε την πιάτσα που δεν έχουν θέμα να δώσουν και 500 για μια ξαπλώστρα. Απλά το 90% την πληρώνει. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...