Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σάς  θα ήθελα την γνώμη σάς  σχετικά με την απόφαση αγοράς νέου smartwatch  έχω εδώ και 2 χρόνια το huawei gt2  είμαι αρκετά ευχαριστημένος  και σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο από τα καινούργια samsung watch 7 η το νέο gt5 βλέποντας τα χαρακτηριστικά δεν έχουν να μού  δώσουν κάτι  διαφορετικό από αυτό που έχω. 

Που η γνώμη σας??

Χρήση καθημερινή 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 22/9/2024 στις 11:28 ΠΜ, Mp1974 είπε

Καλημέρα σάς  θα ήθελα την γνώμη σάς  σχετικά με την απόφαση αγοράς νέου smartwatch  έχω εδώ και 2 χρόνια το huawei gt2  είμαι αρκετά ευχαριστημένος  και σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο από τα καινούργια samsung watch 7 η το νέο gt5 βλέποντας τα χαρακτηριστικά δεν έχουν να μού  δώσουν κάτι  διαφορετικό από αυτό που έχω. 

Που η γνώμη σας??

Χρήση καθημερινή 

Ευχαριστώ 

Κοιτα και εγω έχω το ίδιο ψαχνομαι αλλα έχω δει ότι σαν την μπαταρία του GT2 δεν αξίζει κάποιο άλλο.  Ναι κάποια έχουν καλύτερες εφαρμογές και ίσως καλύτερους αισθητήρες αλλά η μπαταρία τους κρατάει πολύ πολύ λιγότερο... Εμένα βγάζει μέχρι και 1,5 εβδομάδα με χρήση κλπ. Ενω άλλα δεν βγάζουν καν 2ημερο...

Δημοσ.

Ναι είμαι μεταξύ των samsung watch 7 k huawei gt 5 pro έχω samsung κινητό a53 5g  κ μήπως το watch 7 λειτουργεί καλύτερα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...