Mp1974 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημέρα σάς θα ήθελα την γνώμη σάς σχετικά με την απόφαση αγοράς νέου smartwatch έχω εδώ και 2 χρόνια το huawei gt2 είμαι αρκετά ευχαριστημένος και σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο από τα καινούργια samsung watch 7 η το νέο gt5 βλέποντας τα χαρακτηριστικά δεν έχουν να μού δώσουν κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω. Που η γνώμη σας?? Χρήση καθημερινή Ευχαριστώ
Fotia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Aν είσαι ευχαριστημένος με το παλιό ,δεν έχει χαλάσει κάτι ,γιατί να το αλλάξεις τώρα ;
iceman33221 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 22/9/2024 στις 11:28 ΠΜ, Mp1974 είπε Καλημέρα σάς θα ήθελα την γνώμη σάς σχετικά με την απόφαση αγοράς νέου smartwatch έχω εδώ και 2 χρόνια το huawei gt2 είμαι αρκετά ευχαριστημένος και σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο από τα καινούργια samsung watch 7 η το νέο gt5 βλέποντας τα χαρακτηριστικά δεν έχουν να μού δώσουν κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω. Που η γνώμη σας?? Χρήση καθημερινή Ευχαριστώ Κοιτα και εγω έχω το ίδιο ψαχνομαι αλλα έχω δει ότι σαν την μπαταρία του GT2 δεν αξίζει κάποιο άλλο. Ναι κάποια έχουν καλύτερες εφαρμογές και ίσως καλύτερους αισθητήρες αλλά η μπαταρία τους κρατάει πολύ πολύ λιγότερο... Εμένα βγάζει μέχρι και 1,5 εβδομάδα με χρήση κλπ. Ενω άλλα δεν βγάζουν καν 2ημερο...
milos_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Το huawei gt 5 pro που βγήκε πριν λίγες μέρες το τσέκαρες?
Mp1974 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Ναι είμαι μεταξύ των samsung watch 7 k huawei gt 5 pro έχω samsung κινητό a53 5g κ μήπως το watch 7 λειτουργεί καλύτερα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα