Stfns Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Γειά σας, Έχω το ακόλουθο σύστημα και σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου. σκέφτομαι να πάρω την GeForce RTX 4060Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC. Θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας ως προς την συμβατότητα και αν αξίζει να αλλάξω την κάρτα που ήδη έχω . Οθόνη είναι 1080p και σκοπός χρήσης είναι κυρίως εφαρμογές με τρισδιάστατα γραφικά (3d modelling, animations ) και gaming. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το case είναι το: Phanteks Eclipse P300A Mesh ATX Mid Tower Case Graphics Cards GeForce RTX™ 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC
Λύση blitzNikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Λύση Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Θέμα συμβατότητας δεν υπάρχει. Και σίγουρα η νέα κάρτα είναι πολύ καλύτερη. Όμως το αν αξίζει τον κόπο να δώσεις μισό χιλιάρικο για να πάρεις τη νέα κάρτα με οθόνη 1080p, είναι ένα θέμα. Δεν αναφέρεις αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα με τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που παίζεις? Αν ναι, τότε πάρτην. Διαφορετικά, αν κάνεις τη δουλειά σου, μια χαρά καρτούλα έχεις και είναι κρίμα να δώσεις τόσα χρήματα. 2
filipprin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Stfns είπε και gaming. για πες συγκεκριμενα 1
fotaras76 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Για 1080p η 2060 super είναι οκ. Αναβάθμιση gpu να κάνεις αν πας σε οθόνη 1440p. 1
Stfns Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Flight Simulator 5 ώρες πριν, filipprin είπε για πες συγκεκριμενα Flight Simulator 5 ώρες πριν, blitzNikos είπε Θέμα συμβατότητας δεν υπάρχει. Και σίγουρα η νέα κάρτα είναι πολύ καλύτερη. Όμως το αν αξίζει τον κόπο να δώσεις μισό χιλιάρικο για να πάρεις τη νέα κάρτα με οθόνη 1080p, είναι ένα θέμα. Δεν αναφέρεις αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα με τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που παίζεις? Αν ναι, τότε πάρτην. Διαφορετικά, αν κάνεις τη δουλειά σου, μια χαρά καρτούλα έχεις και είναι κρίμα να δώσεις τόσα χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την 2060 μέχρι στιγμής. Δεν έχω κάποιο θέμα με τα τρισδιάστατα γραφικά και τα animations. Θα ήθελα πιο γρήγορο rendering η αλήθεια είναι, αλλά δεν ξέρω αν θα το πετύχω αναβαθμίζοντας μόνο την κάρτα. Όσον αφορά το gaming επειδή σε λίγο καιρό θα βγεί ο MSFS 2024 και μάλλον η 2060 δεν θα μπορεί να το τρέξει όπως τον MSFS2020 γι' αυτό το σκέφτηκα.....
@topos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Περίμενε να βγει πρώτα και μετά βλέπεις για το εάν σηκώνει η κάρτα η όχι. Spoiler Επιπλέον θα έλεγα να κοιτάξεις μήπως αναβαθμίσεις και cpu σε 5700x3d γιατί από όσο ξέρω το msfs είναι από τα παιχνίδια που εκμεταλλεύονται αρκετά τους x3d 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα