dolph Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μια ερωτησούλα, λίγο άσχετη με την προσφορά, αλλά πάνω στο παιχνίδι. Αξίζει να το παίξεις με Xbox controller, ή μόνο σε η/υ με πλήρες setup, stick, rudders, etc.? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, dolph said: Μια ερωτησούλα, λίγο άσχετη με την προσφορά, αλλά πάνω στο παιχνίδι. Αξίζει να το παίξεις με Xbox controller, ή μόνο σε η/υ με πλήρες setup, stick, rudders, etc.? Ευχαριστώ Το ιδανικο ειναι με stick rudders κτλπ για την πληρη εμπειρια, εγω κατι απλο εχω βεβαια( https://www.logitechg.com/el-gr/products/space/extreme-3d-pro-joystick.942-000031.html ) ομως και με τον controller που παιζω, μια χαρα το ευχαριστιεμαι και κανω τις βολτες μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, csontheline said: Aυτες ειναι οι τιμες ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, csontheline είπε Πόσο βγαίνει το κάθε ένα; Γιατί σε οποιασδήποτε χώρας και να μπω, ίδια τιμή μου βγάζει (εντός ΕΕ, με €). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MisterLeading Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Πως δουλεύει ακριβώς αυτό ρε παιδιά; Με σύνδεσμο Λιθουανίας χωρίς VPN να ψωνίζουμε φθηνότερα και ενεργοποιούμε στην Ελλάδα; Σε άλλη χώρα εντός ΕΕ μπορούμε να το βρούμε και φθηνότερα δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, xartemporas said: Aυτες ειναι οι τιμες ακριβως. Άρα δεν είναι μόνο Λιθουανία, είναι και σε άλλες χώρες (ή και σε όλη την ΕΕ), σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 31 minutes ago, csontheline said: Άρα δεν είναι μόνο Λιθουανία, είναι και σε άλλες χώρες (ή και σε όλη την ΕΕ), σωστά; Δεν δοκίμασα άλλες χώρες, πάντως στο store στο pc μου , Eλλαδα δλδ, έχει περίπου 80€, οπότε σίγουρα έχει έκπτωση στη Λιθουανία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, xartemporas said: Δεν δοκίμασα άλλες χώρες, πάντως στο store στο pc μου , Eλλαδα δλδ, έχει περίπου 80€, οπότε σίγουρα έχει έκπτωση στη Λιθουανία. Άρα αλλάζει από χώρα σε χώρα. Οι τιμές που παρέθεσα, είναι από Κύπρο. Από περιέργεια, θα κοιτάξω και τις υπόλοιπες 😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Στο steam που βγήκαν σήμερα οι τιμές , παίζει από 79,9. Εκτός αν παίζει κάνα steam πχ Εσθονίας μήπως το βρούμε σε άλλη τιμή εκεί. το 2020 το έχω σε steam. Όποτε μήπως είναι σωστό να το πάρω και αυτό σε steam. Βέβαια η έκπτωση από το ms store δε με χάλασε που το έκανα pre order εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Λίγο που έψαξα, το πιο φθηνό το έχει στην Ουκρανία με ~52,10€. Δεν ξέρω αν βάζει κάποια άλλη χρέωση πιο μετά. Edit : Άκυρο, δεν δέχεται την κάρτα γιατί εκδόθηκε σε διαφορετική περιοχή (η κάρτα είναι Revolut). Πάντως, φαίνεται να έχει τεράστια διαφορά στο 2020 (1 EUR = 46.1279 UAH) ============== Νέα προσπάθεια ============== Την παρακάτω διαδικασία την ακολούθησα και ευελπιστώ ότι όταν θα χρεωθώ για το παιχνίδι, θα τραβήξει όσα μπορεί από το υπόλοιπο του λογαριασμού Microsoft και τα υπόλοιπα από την συνδεδεμένη κάρτα. Στο g2a (δεν βάζω link, αν θέλετε σας στέλνω affiliate, αλλιώς ψάξτε το μόνοι/ες σας) για κάποιον περίεργο λόγο ΜΟΝΟ η 25€ κάρτα κοστίζει λιγότερο σε δολλάρια (πήρα 3 = 75€ με 69,82 $ (62,72€)). Χρησιμοποίησα εικονική κάρτα μίας χρήσης Revolut. Οι κωδικοί είναι για Ευρώπη, αν δεν τους δέχεται ο λογαριασμός Microsoft γιατί είστε σε άλλο region (εγώ ήμουν Μέση Ανατολή), απλά χρειάζεται να αλλάξει (Microsoft Account -> Your info -> Country or region) σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα και περνάνε κανονικά. Μετά πήγα στο xbox.com, επέλεξα το παιχνίδι, μου έβγαλε με ποιον τρόπο θα ήθελα να πληρώσω (είχε το Microsoft account balance 75€) το οποίο και επέλεξα και Voila! Έτοιμος! Σε περίπτωση που επιλέξει κάποιος 2 κάρτες (50€), θα χρειαστεί να προσθέσει χρεωστική κάρτα τράπεζας για να τραβήξει το υπόλοιπο. Για του λόγου το αληθές, όταν επέλεξα να αγοράσω την Deluxe, εμφανίζει το νέο υπόλοιπο (75€-58,99€). Οπότε, με 62,72€ αγόρασα παιχνίδι των 59€ και μου έμειναν 16€ μέσα 😈 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από csontheline Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα