GeeJay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Αυτή λέω κ εγώ. Επειδή εχω το msfs 2000 με steam αν το πάρω μέσω Microsoft , πως πάει η διαδικασία; Όταν βγει το κατεβάζω απλά και γίνεται εγκατάσταση; Ή χρειάζομαι και κάτι άλλο επιπλέον; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Για δώστε τα φώτα σας. Μπήκα να πάρω και εγώ το game. Έκανα τη διαδικασία έβαλα κάρτα , προχώρησα στην αγορά , και στην κάρτα μου βγάζει μήνυμα merchant verified your card is valid your account has not been charged. όποτε τι έγινε τώρα; Δεν προχωράει σε αγορά; Δεν έχω παίζει τι έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Εγώ πήρα την Aviator γιατί θεωρό ότι αξίζει !! Οπότε για εμένα άξιζε σαν προσφορά ειδικά το γεγονός ότι μια μέρα νωρίτερα ήθελα να το πάρω στην κανονική τιμή !!! Οπότε καλά που δεν βιάστηκα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Και καλά έκανες γιατί όντως αξίζει. Το θέμα σε εμενα ειναη γιατί δεν πέρασε η συναλλαγή ενώ έκανε τη διαδικασία. Δε θα έπρεπε να χρεωθεί η κάρτα κανονικά; Τι έγινε δεν κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totomis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, GeeJay είπε Και καλά έκανες γιατί όντως αξίζει. Το θέμα σε εμενα ειναη γιατί δεν πέρασε η συναλλαγή ενώ έκανε τη διαδικασία. Δε θα έπρεπε να χρεωθεί η κάρτα κανονικά; Τι έγινε δεν κατάλαβα Νομίζω πως θα χρεωθείς όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, totomis είπε Νομίζω πως θα χρεωθείς όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι... Το σκέφτηκα αλλά ούτε καν ένα μειλ δέν έχω λάβει ότι έκανα το preorder γιαυτο το ψάχνω. Τα παιδιά που έκαναν την παραγγελία ας μας πουν αν χρεώθηκαν κατευθείαν ή όχι και αν έλαβαν μειλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στον λογαριασμό σου στην ms και στο xbox app δεν φαίνεται το παιχνίδι στην library σου; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από xartemporas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Στον λογαριασμό σου στην ms και στο xbox app δεν φαίνεται το παιχνίδι στην library σου; Εμένα φάνηκε κανονικά , έκανα install αυτό που σου βγάζει και μετά δεν γράφει limitless και εάν πατήσεις να ξεκινήσει, ξεκινάει και γράφει ΤΕΒΕ ζει κυκλοφορήσει ακόμα , αλλά βγάζει και σφάλμα για το download!! Παρότι κάνει αρχικά install τα πρώτα αρχεία . Σε εσένα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Just_travel_everywhere said: Εμένα φάνηκε κανονικά , έκανα install αυτό που σου βγάζει και μετά δεν γράφει limitless και εάν πατήσεις να ξεκινήσει, ξεκινάει και γράφει ΤΕΒΕ ζει κυκλοφορήσει ακόμα , αλλά βγάζει και σφάλμα για το download!! Παρότι κάνει αρχικά install τα πρώτα αρχεία . Σε εσένα ;;; Δε δοκιμασα ακομα να κανω το Pre-install, νωρις ειναι ακομα γενικα, δε νομιζω οτι θα υπαρξει καποιο θεμα.Απο την στιγμη που στο εμφανιζει εδω, ειναι δικο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Σε 2 μήνες θα είναι διαθέσιμο,Ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, Konstantin77 said: Σε 2 μήνες θα είναι διαθέσιμο,Ε; Ναι, 19 Νοεμβρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeeJay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Ξανά έκανα τη διαδικασία και τώρα προχώρησε και μου έβγαλε αυτό. Τώρα να θεωρήσω ότι έγινε η διαδικασία; Και αναμένουμε το τελικό release πριν κάνουμε εγκατάσταση ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 13 minutes ago, GeeJay said: Ξανά έκανα τη διαδικασία και τώρα προχώρησε και μου έβγαλε αυτό. Τώρα να θεωρήσω ότι έγινε η διαδικασία; Και αναμένουμε το τελικό release πριν κάνουμε εγκατάσταση ; Nαι, μια χαρά είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου On 22/09/2024 at 10:15, Just_travel_everywhere said: Καλησπέρα , μπορείτε από τους παρακάτω συνδέσμους μέσω Λιθουανίας χωρίς vpn, και με τον ήδη υπάρχων λογαριασμό σας μέσω Microsoft να κάνετε pre order σε μειωμένες τιμές όλες της εκδόσεις , είτε Xbox είτε PC Το συνολικό όφελος σε όλες τις εκδόσεις είναι περίπου - 22% Standard https://www.xbox.com/et-EE/games/store/microsoft-flight-simulator-2024-standard-edition/9P2VGCTBMM52/0017/9RS0Q72QD34M Deluxe https://www.xbox.com/et-EE/games/store/microsoft-flight-simulator-2024-deluxe-edition/9N7MNF1QC3X4/0017/B2F661KC8K5C premium Deluxe https://www.xbox.com/et-EE/games/store/microsoft-flight-simulator-2024-premium-deluxe-edition/9N7J4DKK7V15/0017/9XNLXMSQMDBX Aviator https://www.xbox.com/et-EE/games/store/microsoft-flight-simulator-2024-aviator-edition/9NV2Q5P1L5CC/0017/B3K8WH5RV0NN Πόσο βγαίνει το κάθε ένα; Γιατί σε οποιασδήποτε χώρας και να μπω, ίδια τιμή μου βγάζει (εντός ΕΕ, με €). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα