Προς το περιεχόμενο

Premium suv plug-in: νέο X3 VS Lexus nx450h+ ?

manosbr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλος σε αναζητηση suv plug-in ! 
full EV , τα φοβάται ακόμα λόγο αυτονομίας. 

Ποια η γνώμη σας . Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία με το σπορ .. 

εμφανησιακα μαρεσουν και τα 2 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πιο λογικό δίλημμα θα ήταν Χ3 ή GLC. Η Lexus είναι ένα ακριβό Toyota. Σχεδιασμός που θέλει να δείξει "μοντέρνος" αλλά το παρακάνει και ποιότητα που δεν ανταποκρίνεται στα χρήματα που ζητάνε. Δε συγκρίνεται με τους Γερμανούς σ'αυτήν τη κατηγορία.

Σαν κάτοχος του προηγούμενου  GLC μπορώ να πω πως είναι ότι καλύτερο. Diesel PHEV και δεν καίει τίποτα, αυτονομία οκ, με βαρύ πόδι βγάζει 30 χιλιόμετρα, με ελαφρύ και χωρίς πολλές ανηφόρες μπορεί και 50, μια χαρά για καθημερινές μετακινήσεις, ποιότητα που αντικατοπτρίζει τα χρήματα που δίνεις, ησυχία, άνεση, δύναμη και ταχύτητα αρκετά καλή για diesel.

Το Χ3 δεν μου άρεσε τόσο μέσα γιατί μου θύμιζε πάρα πολύ το 118 που έχω αλλά οδηγικά και ποιοτικά ήταν επίσης πάρα πολύ καλό. Δεν το προτίμησα γιατί η GLC έβγαινε diesel και είχε επιλογή για αερανάρτηση και μασαζάκι.

Κάποιος που έχει την ευχέρεια να δώσει 75Κ++ για αμάξι δεν νομιζω να ρωτάει σε φίλους και φόρουμ.:)

Πάει ζητάει προφορές και όπου το δώσουν με όλο τον κατάλογο έξτρα το κλείνει.

• Like 2
  • Haha 1

27 λεπτά πριν, aionnou είπε

Κάποιος που έχει την ευχέρεια να δώσει 75Κ++ για αμάξι δεν νομιζω να ρωτάει σε φίλους και φόρουμ.:)

Όλος ο κατάλογος έξτρα πάει +30-35Κ. Δεν σου τα κάνουν δώρο. Παίζουν όμως καλές εκπτώσεις αν το φορτώσεις πολύ.

2 ώρες πριν, aionnou είπε

Το Lexus αρχίζει από 67. Και το χ3 από 73 

1 λεπτό πριν, manosbr είπε

Το Lexus αρχίζει από 67. Και το χ3 από 73 

Για αυτό είπα 75+ .. .μόνο ασύρματη φόρτιση κινητού να βάλεις θέλεις 3Κ.

Anyway όποιος τα έχει ξέρει 

29 λεπτά πριν, aionnou είπε

Για αυτό είπα 75+ .. .μόνο ασύρματη φόρτιση κινητού να βάλεις θέλεις 3Κ.

Anyway όποιος τα έχει ξέρει 

Και τα 2 έχουν πολλά έξτρα και ασύρματη φόρτιση κινητού στη βασική έκδοση 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 22/09/2024 at 21:01, aionnou said:

Και πως νομίζεις ότι διαλέγει κάποιος αμάξι; Φυσικά και ρωτάς φίλους και ξεχνώντας σε φόρουμ και βλέποντας στο YouTube. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα. Και όλος κατάλογος έξτρα υπάρχει μόνο σε Τογιότα και συναφή. 

GLC από μένα, με διαφορά την μεγαλύτερη αυτονομία, και το πιο premium από τα τρία (τα άλλα δύο δεν έχουν κάν αερανάρτηση και τετραδιευθυνση).

Επεξ/σία από Papakaliati

ποια η εμπειρία σου απο το X3 30e?

Ωραία η GLC αλλά πιο ακριβή..και νομμίζω λι΄γοτερους χώρους

Επίσης υπάρχει κάποιος κάτοχος Lexus NX να μας πεί γνώμη; 

300 αυτοκίνητα το χρόνο με το ζόρι πουλάει η Lexus. Στατιστικά δύσκολο να βρεις κάποιον με ΝΧ.

H GLC βγαίνει αρκετά επάνω από την BMW σαν αρχική αλλά αξίζει να πάρει ο φίλος σου προσφορά. Εγώ το 21 πήρα κάτι παραπάνω από 10% έκπτωση στην τιμή καταλόγου. Μετά είναι και το Q5 αξιόλογο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με την αλλαγή μοντέλου.

Επειδή το λιβάνιζα πολύ πριν 3 χρόνια μέχρι να καταλήξω, η GLC κερδίζει με διαφορά, είναι μεν ακριβότερη αλλά έχει και θεωρητικά καλύτερη μεταπώληση και βγαίνει και diesel. Mετά πάει το Χ3, μετά το Q5 και τελευταίο το XC60 στην κατηγορία αυτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πηγαινα βολτα γερμανια για mercedes 2ετιας  οποιοδηποτε καλο phev(ελαχιστο τελωνειο)  μεσω Junge Sterne ...

Η glc η καινουργια ειναι πολυ καλη μεσα εξω αλλα χωρος λιγοτερος απο glb

Q3 5 βγαινει νεο μοντελο αρχες 25

X3 x5 range rover θα ηταν τοπ επιλογες, αλλα γ να τα κρατησεις, μονο οσο ειναι σε εγγυηση

Nx πιο μικρο απ ολα κ αδικαιολογητες τιμες σε nx/rx

Αρα οι Εκπτωσεις π πηρε ηταν το 2021 π ειχαμε καραντινα ...κ μαλιστα δεν χρειαζοταν καν εκπτωση οι τιμες σε αυτα ηταν κανα 10αρι κατω απο το 2023

Επεξ/σία από kage
  • Like 2

21 ώρες πριν, kage είπε

Θα πηγαινα βολτα γερμανια για mercedes 2ετιας  οποιοδηποτε phev  μεσω Junge Sterne ...

Η glc η καινουργια ειναι πολυ καλη μεσα εξω αλλα χωρος λιγοτερος απο glb

Q5 βγαινει νεο μοντελο αρχες 25

X3 x5 range rover θα ηταν τοπ επιλογες, αλλα γ να τα κρατησεις, μονο οσο ειναι σε εγγυηση

Nx πιο μικρο απ ολα κ αδικαιολογητες τιμες σε nx/rx

Εκπτωσεις το 2021 π ειχαμε καραντινα ...κ μαλιστα δεν χρειαζοταν καν εκπτωση οι τιμες σε αυτα ηταν κανα 10αρι κατω απο το 2023

Το nx 450h+ διαφέρει μόνο 5 εκ σε μήκος από αυτά ; Δεν θα έλεγα ότι φαίνεται η διαφορά στο μάτι 

σχετικ με τις εκπτώσεις που μπορεί να επιτύχει κανείς , έχετε εμπειρία ποσό μπορούν να κόψουν από την τιμή ;

13 λεπτά πριν, manosbr είπε

Το nx 450h+ διαφέρει μόνο 5 εκ σε μήκος από αυτά ; Δεν θα έλεγα ότι φαίνεται η διαφορά στο μάτι 

σχετικ με τις εκπτώσεις που μπορεί να επιτύχει κανείς , έχετε εμπειρία ποσό μπορούν να κόψουν από την τιμή ;

Παίζει ανάλογα την έκδοση και τον έξτρα εξοπλισμό. Βασική έκδοση δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια. Στα πακέτα που θα βάλεις έξτρα είναι αλλιώς. Εγώ είχα βάλει όλον τον κατάλογο και μου είχαν κόψει 10% περίπου και μου αλλάξανε μετά δωρεάν στην παραγγελία τις ζάντες από 19 σε 20 για να πέσουν οι ρύποι κάτω από 50g.

Για μεταχειρισμένο ψήνεται ο φίλος σου; Γιατί πλησιάζει η ώρα της αλλαγής 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...