Godfath3r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 hugelacky, ενδιαφέρον το project που αναφέρεις.Θα το τσεκάρω οπωσδήποτε!!!!!!!!!! (σορυ φορ δε οφφ τοπικ!)
Executor_Tassadar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Mόνο σε μένα δεν άρεσε το τελευταίο των Nightwish το Once? Tι να πω.. Εκτός απο 2 κομμάτια (wish i had an angel & nemo) που είναι κομματάρες όλο το άλλο μου φάνηκε χάλια. Προτιμώ το συμφωνικό-οπερετικό μέταλ που πέζανε παρά αυτό το ποπ-μεταλ ανακάτεμα που πέζουν τώρα. Φυσικά , αυτή είναι μόνο η άποψη μου.
Tes Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Γιατί το πάμε τόσο μακρυά? Κάθε 3 και λίγο ακόυω στη τηλεόραση "...εγώ μωρό μου είμαι η καλομοίρα..." Ο συνθέτης πρέπει να ήτααν σε τρελή έμπνευση όταν δημιουργούσε το στίχο καθώς και τουσ στίχους των υπολοίπων ασμάτων του δίσκου
Dreamstorm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 το χειρότερο album...outrage-my final day....δεν νομίζω να τους ξέρει κανείς, κατά τύχη άκουσα το cd τους και ήταν απαίσιοι. Τώρα έτσι απο πιο γνωστούς....paradise lost και host...έλεος...
peterparapan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 otidhpote ellhniko ''entexno'' me ''psagmenous'' titlous kai stixous.. Den eimai genika anoixtomyalos sth mousikh, kai to 3erw, alla auta den ta mporw me tipota. an eixa estw k ena cd de 8a to evaza oute apo periergia. Alla eidh mporei kai na ta evaza, ane3arthta an den antexa mexri to telos tou prwtou komatiou. Fysika yparxoun k e3ereseis, (0.1-1%) pou ta akouw aneta. Sygnwmh an 8igw kapoious pou kovous fleves gia to eidos. Pisteuw oti einai ka8ara 8ema goustou k den lew oti einai xalia. Apla den aresoun se mena. Arketa apo auta exoun kalh-metria mousikh, alla ta logia th skotwnoun. Prospa8oun na kanoun ta panta gia na exoun deutera k trita va8ytera nohmata ta logia, gia na to akous, na to katalavaineis kai na ais8anesai e3ypnos. Auto koroideuei ton akroath. Ptotimw to xyma-mesth mapa nohma, se o,ti eidos mousikhs kai na einai. y.g. 1) Twra e8i3a mono to 8ema stixwn k den proxwrw giati anoigw megalo metopo. y.g. 2)Elpizw na eimai estw k ligo mesa sto 8ema kai na mh xalaw to post Cristina.. y.g. 3)H mousikh einai ka8ara 8ema goustou (opws to xrwma, to ntysimo, h diakosmish tou dwmatiouu mas). Yparxei panta enas logos pou akoume kati. Epishs h mousikh xalaei, otan o kalytexnhs katalavei oti mporei na vgalei lefta apo authn.. (sto 99%) xwris na enow oti h emporikh mousikh den a3izei. y.g. 4)To oti akous ''psagmenh'' mousikh de shmainei oti eisai psagmenos. y.g. 5)Einai la8os na krineis ton allon apo th mousikh pou akouei. Yparxei megalo misos anamesa se opadous diaforetikwn ''eidwn'', enw de 8a eprepe. Telos, pisteuw oti einai la8os na syzhtoun atoma pou den gnwrizontai gia mousikh. Parolauta, einai ena poly wraio 8ema gia syzhthsh..
Cristina Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Αν και είσαι εντελώς εκτός θέματος, συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου. Αλλά πιο πολύ μου αρέσει το nick σου.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Θα συμφωνησω κι εγω για το θεμα των στιχων και θα αναφερω ειδικα τη Λινα Νικολακοπουλου. Εχει γραψει και ωραια τραγουδια αλλα ειναι και κατι αλλα... Επισης τραγικο παραδειγμα οι Μπλε, που εχουν πολυ ωραια μουσικη στα κομματια τους αλλα οι στιχοι 9 στις 10 φορες ειναι για κλαματα (η για γελια). Sorry για το off topic.
Κατερίνα Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Mόνο σε μένα δεν άρεσε το τελευταίο των Nightwish το Once[/b']? Tι να πω.. Εκτός απο 2 κομμάτια (wish i had an angel & nemo) που είναι κομματάρες όλο το άλλο μου φάνηκε χάλια. Προτιμώ το συμφωνικό-οπερετικό μέταλ που πέζανε παρά αυτό το ποπ-μεταλ ανακάτεμα που πέζουν τώρα. Φυσικά , αυτή είναι μόνο η άποψη μου. εμένα μου άρεσε πάρα πολύ :oops:
geotris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δηλαδή... Να μην μπορώ να ακούσω ένα album ολόκληρο. Στο 3ο track παραιτήθηκα. Confused Rolling Eyes 'Iannis Xenakis - Electronic Music' Cristina, tyxainei na eimai moysikos kai gi ayto eimai poly prosektiki otan krinw enan kallitexni kai to dimioyrgima toy. O Giannis Xenakis einai enas apo toys pleon kataksiomenoys syn8etes ilektronikis moysikis ana ton kosmo. Polles fores den katalavainoyme tin ais8itiki enos syn8eti 'i apla enos kommatioy. Exw akoysei poly ilektroniki kai peiramatiki moysiki kai polles fores den mporw na katanohsw ti "logiki" toy syn8eti apla epeidi den symvadizei me ti diki moy ai8itiki. Ayto omws den kanei to dimioyrgima toy "kako" 'i to "xeirotero ever". Apla i moysiki empiptei stin katigoria... peri orejews...koloky8opita
Cristina Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 geotris, αφού θα είσαι μουσικός, θα γνωρίζεις πως στην τέχνη ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ υπάρχει το υποκειμενικό στοιχείο και το αντίκτυπο που έχει το έργο του καλλιτέχνη στον αποδέκτη του. Όπως λες άλλωστε 'περί ορέξεως κολοκυθόπιτα'. Εδώ, λέμε την προσωπική μας γνώμη. Και αυτήν εξέφρασα. Και αν ο Ξενάκης είναι αυτός που είναι, δεν με επηρεάζει στο ελάχιστο ώστε να θεωρήσω μια δουλειά 'χειρότερη ever' για μένα. Το ότι αυτό το album εγώ δεν άντεξα να το ακούσω την δεδομένη στιγμή της ζωής μου και το θεώρησα ότι χειρότερο έχω ακούσει μέχρι εκείνη την στιγμή που έκανα το post μου, δεν μειώνει την αξία του μουσικού. Αν πω πως δεν μου αρέσει η Τζοκόντα, δεν μειώνει το έργο του De Vinci ούτε τον ίδιο ως καλλιτέχνη. Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητή. Μπορεί να μην είμαι μουσικός με την έννοια που το θέτεις και το βάζεις ως δεδομένο για να δώσεις δύναμη στην άποψη σου, αλλά τυγχάνει να είμαι κι εγώ καλλιτέχνις, αν αυτό βέβαια σημαίνει κάτι. :roll:
burnin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Από Soulfly το τελευταίο... ακούστε το και θα καταλάβετε. Θα είστε με το κουμπί στο τηλεκοντρόλ για να προχωράτε τα κομμάτια an einai dunaton.vlasfime.to kaluteo album tous kai to thaveis? ma kala einai dunaton?mprosta se auti ti dsikara, ta proigoumena cd ton soulfly akougontai san to cd tis kalomoiras. makari kai oi pseftosepultura(etsi pou katantisan,ax pou einai oi meres tou arise kai beneath)na vgazan tetoies diskares...filarako i de sou aresei to sugekrimeno eidos, i den edoses ti deousa prosoxi.alla mi to thaveis etsi. an einai dunaton.milame gia apisteuti diskara
geotris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Cristina, opws eipes edw ekfrazei o ka8enas tin proswpiki toy apopsi, i opoia einai apolyta sevasti. Safws kai i apopsi toy ka8enos apo emas den meiwnei to dimioyrgima kapoioy. Apla diafwnw epi tis arxis afoy pisteyw pws einai ligo vari na xaraktirizei kapoios ena dimioyrgima "to xeirotero ever". That's all
Cristina Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 geotris, ο υποκειμενισμός είναι αυτονόητος και παίρνεται ως δεδομένο σε αυτήν την κουβέντα αλλά και σε κάθε άλλη με ανάλογο περιεχόμενο. Γι αυτό και βρίσκω την παρέμβασή σου άσκοπη. Ας συνεχίσουμε όμως στο θέμα μας ως έχει και αν κάποιος διαφωνεί με την άποψη κάποιου για ένα album, ας το ξανασκεφτεί και ας θυμηθεί πως το album που δεν αρέσει σ' εκείνον, για κάποιον άλλον είναι αριστούργημα.
sotris99 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 εμένα μου άρεσε πάρα πολύ :oops: Κορυφαίο. Ίσως το καλύτερο album των Nightwish!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.