Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Χθες, μετά από μια κουβεντούλα περί μουσικής (ε, τί αλλό; ) μου προέκυψε αυτή η απορία. Τόσα χρόνια, νομίζω πως μόνο μια φορά το έχω πάθει σε τόσο έντονο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη φορά. Δηλαδή... Να μην μπορώ να ακούσω ένα album ολόκληρο. Στο 3ο track παραιτήθηκα. :? :roll: 'Iannis Xenakis - Electronic Music'
insomniaK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Cristina ήπως πρέπει να είναι λίγο πιο συγκεκριμένη η ερώτηση; Για παράδειγμα άκουσα πρόσφατα σχετικά όλο το Cd του Δάντη, στο γρήγορο επειδή δεν το άντεχα, αλλά standard δεν είναι ο χειρότερος δίσκος που έχω ακούσει ποτέ, βλέπε Τζον Τίκης και διάφορα άλλα όμορφα αυτού του επιπέδου!
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Hmm... Δεν εννοώ albums style 'παρατράγουδα'. Κυρίως από καταξιωμένους στον χώρο, καλλιτέχνες. Ίσως με αρκετή προβολή που δεν θα την άξιζαν. Επίσης, να αναφαίρουμε αυτά που πραγματικά μας έκαναν να μην μπορούμε να τα ανεχθούμε και όχι γιατί απλώς δεν είναι του γούστου μας αλλά και για κάτι παραπάνω από αυτό. Για παράδειγμα, η Πέγκυ Ζήνα δεν είναι του γούστου μου, ούτε ευχάριστα θα άκουγα ολόκληρο, αλλά δεν θα χαρακτήριζα κάποιο album της ως το χειρότερο που έχω ακούσει γιατί βασίζεται σε κάποια standards ως δουλειά. Ελπίζω να έγινα κατανοητή...
salstrom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 παρεπιμπτόντως χθες το βράδυ είχαμε μια παρόμοια συζήτηση για τη μουσική.θα συμφωνίσω με τη γνώμη ενός φίλου μου ότι ο Μ. Ρακιτζής είναι ίσως ο μοναδικός καλλιτέχνης στον κόσμο που καταφέρνει σε κάθε κομμάτι να αντιγράψει τον εαυτό του.παρατηρήστε τον δίσκο που έκανε με τον Ian Gillan
Edgar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 an thimamai kala, kai o xaritodiplomenos (pou ton thimithika! ) pou eixe soukse otan eimoun mikros, eixe ta idia kai ta idia komatia....... ola antigrafes tou eautou tou...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Aν είναι καλλιτέχνης αυτό το πράμα ο Ρακιντζής,τότε εγώ είμαι ο Bruce Lee KARATE!!!! Το τελευταίο cd που με "συγκλόνισε" ήταν το Meteora από Linkin Park. Αθλιος ήχος. Επίσης ένα διπλό των Destruction το οποίο δυστυχώς το αγόρασα και απλά δεν ακούγεται."Μουσική" για μεθυσμένους.
Donald Duck Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Mια αθλια live ηχογραφηση των Van Hallen (τους οποίους λατρεύω) το βινίλιο ήταν από τη βουλγαρία και μάλον την είχαν ηχογραφήσει με κανα κασσετοφωνάκι (και μέσα είχαν καμια κασσετα αλλιωμένη από τον ήλιο) και μετά την έβγαλαν σε βινίλιο πραγματικά αθλια.
whiteman7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 file me rakintzi megalosame polloi apo edo mesa kai akoma sigotragoudame tragoudia ton 80's...min isopedoneis ton kallitexni etsi,einai adiko...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Αν το παμε απο πλευρας ποιοτητας, τοτε πραγματικα το album του Christophe "The girl from Salina" πρεπει ναναι το χειροτερο cd ever! Η MINOS EMI ειχε την ευφανταστη ιδεα να παρει ενα παλιο βινυλιο και να το περασει σε cd, οπου φυσικα ακουγονται ολα τα χαρακτηριστικα σκριτς σκρατς! Παλι καλα που δεν πρεπει να βγαλεις το cd να αλλαξεις πλευρα! Ελεος!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Προφανώς και το βινύλιο είχε κακό ήχο(αυτά που γράφουν Digitally Remastered είναι απάτη by the way) Eχω αρκετά cd στα οποία ειδικά αν τα ακούσεις με ακουστικά,στην αρχή κάθε κομματιού ακούγεται ο θόρυβος από τους συντονισμούς του πλατώ. Ο ήχος όμως είναι ικανοποιητικός.
Cristina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Ναι, παιδιά... Ας μην αναφέρουμε περιπτώσεις κακής ηχογράφησης λόγω μεταφοράς από βυνύλιο σε CD...
The_player Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Απο τα τελευταια χειροτερα που εχω παρει Γεωργια Βεληβασακη - Sexual Instinct το maxi single που περιεχει... 1.Sexual Instict 2.Μαγικο 3.Μπορει 4.Sexual Instinct (Club mix) (Καμια σχεση με club mix ) ειχα ακουσει και καλη κριτικη απο το διφωνο....
AfterForever Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2004 Από Soulfly το τελευταίο... ακούστε το και θα καταλάβετε. Θα είστε με το κουμπί στο τηλεκοντρόλ για να προχωράτε τα κομμάτια
Godfath3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Egw to akousa to teleutaio twn Soulfly kai mporw na pw oti einai arketa aksiologos o hxos.Kai genikotera to cd steketai aneta dipla stis douleies pou exoun kanei sto parel8on oi soulfly kai me merikes douleies twn Sepultura...
hugelacky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Re paidia Soulfly to teleftaio 8ewreitai isws to kalytero tous...(kai gia mena einai alla amesws meta to Primitive) Poly kalo CD! Egw thn pathsa me to cd twn Matchbox Twenty - Mad Season (prin kana-2 xronia) otan den hksera oti yphrxe sygrothma me to onoma Matchbox Twenty kai nomisa oti einai h teleftaia douleia twn Mad Season (ena 8eiko project tou '94 apo melh twn Alice In Chains,Screaming Trees,Pearl Jam kai R.E.M.)! 3-4 kommatia katafera na akousw kai meta sixa8hka thn zwh mou! Ektote to cd sapizei kapou... Epishs prin 4 meres phra kai to teleftaio twn Agnostic Front pou parousiasthke san to fovero come back alla me ksenerwse apistefta....eidika h fwnh tou tragoudisth den palevetai!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.