Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε ειλικρινα τι Bayon και i20?Το εσωτερικο τους ειναι κωμωδια σκετη.Πηγαινει δεστο μπες μεσα και ελα πες μου αν σου αρεσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/9/2024 στις 10:14 ΜΜ, thephotoshoped είπε

Κοιτάζουν λόγω φόβου της μητέρας μου για τα "μεγάλα" αυτοκίνητα

Δηλαδή;

Επίσης, τι θεωρεί η μητέρα σου "μεγάλο αυτοκίνητο";

Κοιτάζουν λόγω φόβου της μητέρας μου για τα "μεγάλα" αυτοκίνητα

Επεξ/σία από dtzgr
Δημοσ.
22 minutes ago, fabiawrc said:

Ρε φίλε ειλικρινα τι Bayon και i20?Το εσωτερικο τους ειναι κωμωδια σκετη.Πηγαινει δεστο μπες μεσα και ελα πες μου αν σου αρεσει.

Θέλεις να προτείνεις κάτι σε αυτά τα χρήματα που αξίζει ; 

1 minute ago, dtzgr said:

Δηλαδή;

Δηλαδή;

Σε μέγεθος αντίστοιχα i20/corsa/C3 κλπ .

Δημοσ.
2 hours ago, kostasgr78 said:

Ξεκινώντας με τη λέξη «συνταξιούχος» θα ξεκινούσα τη διερεύνηση αγοράς με κάτι που είναι χωρίς συμπλέκτη και να μπορείς να μπαίνεις μέσα με το ελάχιστο δυνατό λύγισμα γονάτου και μέσης.

Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και οι περισσότεροι το αγνοούμε. Μετά τα 35-40 αρχίζει η απώλεια μυϊκής μάζας (σαρκοπενία) που γίνεται εμφανής σε ηλικίες κοντά στη σύνταξη. Εντονότερο το φαινόμενο στον τετρακέφαλο μηριαίο που είναι σημαντικός μυς για να σηκωθούμε από την καθιστή θέση. Με την πάροδο του χρόνου και τη συνήθη μυϊκή άσκηση των συνταξιούχων το φαινόμενο επιδεινώνεται. 

Με άλλα λόγια, σκέψου μικρό crossover, ίδιο περίπου μέγεθος αλλά πιο ψηλό αυτοκίνητο.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Οι γονείς μου αναζητούν νέο αυτοκίνητο με όριο τα 21k. Οι ανάγκες που έχουν είναι περιορισμένες, είναι 2 συνταξιούχοι. Κοιτάζουν λόγω φόβου της μητέρας μου για τα "μεγάλα" αυτοκίνητα κάτι πιο περιορισμένο.

Βασική προϋπόθεση είναι μόνο αυτόματο σασμάν και βενζίνη/υβριδικό βενζίνη. Συγκεκριμένα έχουν τα επικρατέστερα Opel Corsa 1.2 - Citroen C3 1.2 .

Το θέμα είναι ότι σε αυτά τα χρήματα ανακάλυψα το Skoda Scala 1.0 TSI που είναι πολύ ανώτερο από τα παραπάνω, κυρίως στην ποιότητα υλικών κατασκευής, πλαστικά κλπ. 

Ποια η γνώμη σας ;

εχε υποψη αυτο που αναφερθηκε πιο πανω, το ποσο ευκολα θα μπαινει κ βγαινει ενας ηλικιωμενος, καποια νεα μοντελα ειναι σχετικα χαμηλα (π.χ το νεο πεζω 308, που ειναι ιδιο μου λενε με το corsa σε αυτο το θεμα), νομιζω πρωτο κριτηριο θα ειναι αυτο. δευτερο, οτι αρεσει σε κεινους εμφανισιακα! 

το σκοντα ειναι οντως value for money και οσο "συντηρητικο" χρειαζεται, το "τα dsg σπανε" δεν νομιζω οτι ισχυει σημερα οπως παλια, αλλωστε δεν θα κανουν και 50000 χλμ το χρονο οι δικοι σου...

Δημοσ.
On 21/09/2024 at 23:31, thephotoshoped said:

Άρα όλο το group vag απορρίπτεται γιατί είναι προϋπόθεση το αυτόματο . 

Μεγάλη κουβέντα λες φίλε μου. Ας μη γενικεύουμε !

Μου αρέσει που βάζετε στο ίδιο ζύγι, εταιρείες με τεχνογνωσία δεκαετιών και κινεζιές ολίγων ετών με μόνο εμφανές προσόν τη χαμηλή (επιδοτούμενη) τιμή. Λες και άνθρωποι κάποιας ηλικίας θέλουν να μπλέξουν με EV, φορτίσεις και μπιμπλίκια κοκ.

Προσυπογράφω κι εγώ κάποιο πιο ψηλό αμάξι (στυλ SUV) για εύκολο μπες-βγες και ορατότητα. 

Δημοσ.

Περίμενε λίγο καιρό να δείτε από κοντά το νέο Citroen C3 hybrid και ανάλογα και την τιμή αποφασίζετε. Με τα άνετα καθίσματα και την ανάρτηση των μεγαλύτερων μοντέλων, πιστεύω θα είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

Φροντισε μονο να μην τους παρεις tablet με ροδες. Ουτε εβδομαδα δεν θα το κρατησουν. Δεν οδηγουνται αυτα τα αυτοκινητα. Πρέπει να παρεις ντε κια καλα καινουργιο αυτοκινητο ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...