Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Οι γονείς μου αναζητούν νέο αυτοκίνητο με όριο τα 21k. Οι ανάγκες που έχουν είναι περιορισμένες, είναι 2 συνταξιούχοι. Κοιτάζουν λόγω φόβου της μητέρας μου για τα "μεγάλα" αυτοκίνητα κάτι πιο περιορισμένο.

Βασική προϋπόθεση είναι μόνο αυτόματο σασμάν και βενζίνη/υβριδικό βενζίνη. Συγκεκριμένα έχουν τα επικρατέστερα Opel Corsa 1.2 - Citroen C3 1.2 .

Το θέμα είναι ότι σε αυτά τα χρήματα ανακάλυψα το Skoda Scala 1.0 TSI που είναι πολύ ανώτερο από τα παραπάνω, κυρίως στην ποιότητα υλικών κατασκευής, πλαστικά κλπ. 

Ποια η γνώμη σας ;

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα αν έχουν δυνατότητα για φόρτιση στο σπίτι η καλύτερη επιλογή είναι το BYD dolphin.

Αν δεν έχουν ή δε θέλουν EV (λογικό για πιο μεγάλους ανθρώπους) ως πρώτη επιλογή θα είχα το Renault Clio LPG, περίπου μισό κόστος κίνησης σε σχέση με βενζίνη.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, doctorkostis είπε

Αν δεν έχουν ή δε θέλουν EV (λογικό για πιο μεγάλους ανθρώπους) ως πρώτη επιλογή θα είχα το Renault Clio LPG, περίπου μισό κόστος κίνησης σε σχέση με βενζίνη.

δε νομίζω να βγαίνει αυτόματο

49 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε

Το θέμα είναι ότι σε αυτά τα χρήματα ανακάλυψα το Skoda Scala 1.0 TSI που είναι πολύ ανώτερο από τα παραπάνω, κυρίως στην ποιότητα υλικών κατασκευής, πλαστικά κλπ. 

το dsg σπάει οπότε μόνο χειροκίνητο πας σε vag

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, korakios said:

δε νομίζω να βγαίνει αυτόματο

το dsg σπάει οπότε μόνο χειροκίνητο πας σε vag

Στο Clio δυστυχώς δεν χωράει ο μπαμπάς μου . Όντως όπως το είδα και εγώ έχει πιο στενούς χώρους. Άρα όλο το group vag απορρίπτεται γιατί είναι προϋπόθεση το αυτόματο . 

31 minutes ago, doctorkostis said:

Σε αυτά τα χρήματα αν έχουν δυνατότητα για φόρτιση στο σπίτι η καλύτερη επιλογή είναι το BYD dolphin.

Δυστυχώς η φόρτιση είναι δύσκολη καθώς ο χώρος δεν βολεύει . 

Δημοσ.

Ίσως να δείτε και το HYUNDAI i20 F/L MY25 ΕΚΔΟΣΗ PREMIUM 1.0T 100ps 7-DCT, βγαίνει με μικρή υπέρβαση 21,790€.

Επίσης και το HYUNDAI BAYON F/L ΕΚΔΟΣΗ PREMIUM 1.0T 100ps που βγαίνει 20,790€.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thephotoshoped είπε

Άρα όλο το group vag απορρίπτεται γιατί είναι προϋπόθεση το αυτόματο . 

Μετά το 2020 δεν έχουν θέμα και είναι πολύ ποιο οικονομικά στην επισκευή.. ρώτα κατόχους yaris μρ cvt που πληρώνουν 5-6Κ για επισκευή ή 1000€ κάθε 40Κ χλμ για δίσκους.

Dolphin με επιδότηση ή καλύτερη λύση αλλά άμα δεν υπάρχει όπως λες σπίτι φόρτιση ΟΧΙ.

Πρόταση μου mazda 2 hybrid 116hp prime line 20900€ με e-cvt.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Θα δούμε και το BAYON . Για ηλεκτρικό απορρίπτεται λόγω χώρου στάθμευσης και προσωπικής επιλογής  . 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, aionnou είπε

Μετά το 2020 δεν έχουν θέμα και είναι πολύ ποιο οικονομικά στην επισκευή.. ρώτα κατόχους yaris μρ cvt που πληρώνουν 5-6Κ για επισκευή ή 1000€ κάθε 40Κ χλμ για δίσκους.

Dolphin με επιδότηση ή καλύτερη λύση αλλά άμα δεν υπάρχει όπως λες σπίτι φόρτιση ΟΧΙ.

Πρόταση μου mazda 2 hybrid 116hp prime line 20900€ με e-cvt.

Το Mazda 2 hybrid είναι το ίδιο με το yaris hybrid.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκινώντας με τη λέξη «συνταξιούχος» θα ξεκινούσα τη διερεύνηση αγοράς με κάτι που είναι χωρίς συμπλέκτη και να μπορείς να μπαίνεις μέσα με το ελάχιστο δυνατό λύγισμα γονάτου και μέσης.

Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 21/9/2024 στις 10:14 ΜΜ, thephotoshoped είπε

Ποια η γνώμη σας ;

Να τους πεις να παρουν αυτο με τα λιγοτερα μπλιμπλικια, αν θες την ησυχια σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...