Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, mants118 said: Επίσης ήθελα να ρωτήσω πως χώρεσε ολόκληρη ταινία (και καλά) στα τεράστια 256gb αποθηκευτικού χώρου.... 😂😂😂😂 Μπορείς να γράφεις κατευθείαν και σε εξωτερικά μέσα αποθήκευσης πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amigagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, ff7lucas said: Για ποια φτωχια μιλας; iphone εχουν, οχι doogee ναι αλλά δεν εχουν arriflex! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiosmag Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Στις 21/9/2024 στις 11:03 ΜΜ, georgiosmag είπε Μεγάλο ρόλο παίζει ο σκηνοθέτης και το λογισμικό. Και με ένα Redmi των 200 ευρώ άνετα γυρνούσαν ταινία. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι άξια συνέχεια του αριστουργήματος και του days και του weeks. Το σωστό ήταν να το πήγαιναν σε months. Γιατί πήγαν σε years. Για να γλυτώσουν το μακιγιάζ για τον Μέρφυ? Τι γαμωτο... ΤΟ μόνο καλό που τους θέλω είναι να έχει την κομματαρα του ίδια και αυτούσια του John Murphy και στις ταινίες και στο μετρό... Απέκτησε νόημα το 2025 Όσο για το μάρκετινγκ έχω να πω ότι αν είχαν τα κοτσια να μην χρησιμοποιούσαν ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΉΜΑΤΑ. Εκεί σε θέλω. Έτσι χάρηκα. Οποιοδήποτε κινητό από 200 ευρώ και πάνω θα έκανε τη δουλειά. Ξέχασα να προσθέσω το σημαντικότερο! Είμαι περίεργος αν θα χαρούν τόσο πολύ με την ποιότητα το μάρκετινγκ της Apple. Δηλαδή κοντραρουν μια κάμερα οικογενειακή της πλάκας με ανάλυση 480p... Τώρα διαφήμιση είναι αυτή η δυσφήμιση? Θα βγάλουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια. Επαναλαμβάνω καρφί δε μου καίγεται αρκεί ο σκηνοθέτης η μουσική και η ατμόσφαιρα να είναι αντάξια του 28 και του John Murphy. Και ας το γυρίσουν και με Redmi 4c... 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 23/9/2024 στις 7:32 ΠΜ, mants118 είπε Επίσης ήθελα να ρωτήσω πως χώρεσε ολόκληρη ταινία (και καλά) στα τεράστια 256gb αποθηκευτικού χώρου.... 😂😂😂😂 Προφανώς και δεν γράφουν μονοκοπανιάς όλη την ταινία, αλλά σκηνή-σκηνή, όταν γράφουν μια σκηνή την μεταφέρουν σε άλλο μέσο. Εξάλλου θα χρειαστεί να το έχουν και στους υπολογιστές τους για περεταίρω επεξεργασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Προφανώς και δεν γράφουν μονοκοπανιάς όλη την ταινία, αλλά σκηνή-σκηνή, όταν γράφουν μια σκηνή την μεταφέρουν σε άλλο μέσο. Εξάλλου θα χρειαστεί να το έχουν και στους υπολογιστές τους για περεταίρω επεξεργασία. iμπαλαντέζα 199$ για εξωτερικά γυρίσματα λογικά για κάποιο iMac... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Στις 22/9/2024 στις 12:27 ΜΜ, hellghan είπε Μείνε στο βίντεο για την οθόνη δεν έχετε άποψη. Βαλτε 120HZ στα απλά σας μοντέλα του 800€ και μετά θα συζητήσουμε για οθόνη. Θα σας δούμε το καλοκαίρι για τις θερμοκρασίες Χαχαχαχαχ Μιλάς σε άνθρωπο που έχει αλλάξει όλες τις ναυαρχίδες από όλες τις εταιρείες.και που έχει ψύχωση με την οθόνη!!! Άστο καλύτερα πίστεψε με τα λεφτά που έχω πετάξει εγώ στα κινητά και στις οθόνες δεν τα φτάνεις . Όπως είπα και αλλού πληρώσατε s 24 ultra δήθεν αναβάθμιση από πέρσι και στο τέλος το μόνο προωθητικό πράγμα που είχε το έδωσε και στα περσινά μοντέλα και στα προπέρσινα 😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Just_travel_everywhere είπε Χαχαχαχαχ Μιλάς σε άνθρωπο που έχει αλλάξει όλες τις ναυαρχίδες από όλες τις εταιρείες.και που έχει ψύχωση με την οθόνη!!! Άστο καλύτερα πίστεψε με τα λεφτά που έχω πετάξει εγώ στα κινητά και στις οθόνες δεν τα φτάνεις . Όπως είπα και αλλού πληρώσατε s 24 ultra δήθεν αναβάθμιση από πέρσι και στο τέλος το μόνο προωθητικό πράγμα που είχε το έδωσε και στα περσινά μοντέλα και στα προπέρσινα 😂😂😂😂 Τουλάχιστον το έδωσε στην κυκλοφορία όχι σαν άλλες θα του έχουμε στο επόμενο update και άλλα στην Αμερική και στην Ευρώπη βλέπουμε. Δεν θα κάνουμε κουβέντα για την διαφορά του s24 ultra με το S23 ultra είναι κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, hellghan είπε Τουλάχιστον το έδωσε στην κυκλοφορία όχι σαν άλλες θα του έχουμε στο επόμενο update και άλλα στην Αμερική και στην Ευρώπη βλέπουμε. Δεν θα κάνουμε κουβέντα για την διαφορά του s24 ultra με το S23 ultra είναι κρίμα Προφανώς είναι κρίμα γιατί δεν είχε καμία απολύτως. Όσο αφορά την Ευρώπη με τους νόμους που έχουμε στην Ευρώπη και που πουλάει ακόμα συσκευές ευχαριστώ να λέμε . Σου έδωσε σε κυκλοφορία ai ->>> που σβήνεις αντικείμενα από της φωτογραφίες και ???? Και τι άλλο στην γλώσσα σου ; 😂😂😂😂 που δεν ζούσες πριν από αυτό !!! Τίποτα !!! Και μάντεψε το είχα δεν είμαι fanboy απλά Λέω τα πράγματα όπως έχουν. Και τώρα έχω σαν δεύτερη συσκευή xiaomi 14 ultra!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Προφανώς είναι κρίμα γιατί δεν είχε καμία απολύτως. Όσο αφορά την Ευρώπη με τους νόμους που έχουμε στην Ευρώπη και που πουλάει ακόμα συσκευές ευχαριστώ να λέμε . Σου έδωσε σε κυκλοφορία ai ->>> που σβήνεις αντικείμενα από της φωτογραφίες και ???? Και τι άλλο στην γλώσσα σου ; 😂😂😂😂 που δεν ζούσες πριν από αυτό !!! Τίποτα !!! Και μάντεψε το είχα δεν είμαι fanboy απλά Λέω τα πράγματα όπως έχουν. Και τώρα έχω σαν δεύτερη συσκευή xiaomi 14 ultra!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εδωσε ai για να σβηνεις αντικείμενα. οκ οκ τα 16αρια δεν εχουν ΑΚΟΜΑ 120hz οθόνη. ειναι απλα απαραδεκτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hellghan είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εδωσε ai για να σβηνεις αντικείμενα. οκ οκ τα 16αρια δεν εχουν ΑΚΟΜΑ 120hz οθόνη. ειναι απλα απαραδεκτο Σου επέβαλε κάνεις να αγοράσεις κάτι; Δεν σου επέβαλε τίποτα. Αυτό πουλάει εάν θες Αγοράζεις εάν δεν θέλεις δεν αγοράζεις δε νομίζω κανείς να σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και να σου λέει με το ζόρι πήγαινε να αγοράσεις. Χιλιάδες εκατομμύρια κόσμος απλά δεν ενδιαφέρεται για αυτό το χαρακτηριστικό. Οδηγώ αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι πλέον να οδηγάω με ταχύτητες και πως οι άνθρωποι επιλέγουν με ταχύτητες όμως κάποιοι επιλέγουν χειροκίνητο σασμάν. Όλα είναι επιλογες σε αυτή τη ζωή. Γιατί δηλαδή τι άλλο ακριβώς κάνεις εσύ συγκεκριμένα με την ai Στο κινητό σου; Ξέρεις τι κάνεις τίποτα ξέρεις γιατί γιατί είναι τόσο πρώιμο στάδιο που πραγματικά δεν προσφέρει τίποτα απολύτως. Και ξέρεις και κάτι τουλάχιστον το μοναδικό μοντέλο ai που υπάρχει είναι το char gpt και μάντεψε ποια το έβαλε στο λειτουργικό της !!! Οπότε άστο καλύτερα . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από Just_travel_everywhere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunnymike72 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 22/9/2024 στις 3:16 ΜΜ, Alani13 είπε Απλά σπονσοράει η Apple την ταινία. Ότι καλύτερο για να νομίζουν όλοι ότι η κάμερα του iphone. Is simply the best. Δεν ξέρω για σένα - εγώ θυμάμαι την κάμερα του IPhone 3s - η ποιότητα ήταν για τα μπάζα και φάνηκε πώς η Apple δυστυχώς δεν είχε πολύ ιδέα για κάμερες γενικότερα... Μετά πια κλείσανε συνεργασίες και αγόραζαν όλοι εταιρείες με αντικείμενο την φωτογράφιση... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από sunnymike72 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα