pavloa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης για να αντικαταστήσω μια 32" lg. Θέλω να είναι 50" ή 55" μέχρι 650 ευρώ.. Πιο πολύ για ταινίες την θέλουμε. Η απόσταση στον τριθέσιο καναπέ είναι 3 μέτρα. Στον διθέσιο είναι στο 1.5 μέτρο.. Για 50" κοιτούσα αυτήν https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/292730-tv-led-50-tcl-50c805 Τι επιλογές έχω? Επίσης θέλω βάση τοίχου με άξονα που να μπορεί να πηγαίνει δεξιά αριστερά και πάνω κάτω. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Για την τηλεόραση που σκέφτεσαι έχω ακούσει θετικά αλλά θα σου πουν άλλοι που την έχουν. Για βάση δες αυτήν, εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος Brateck LPA63-466 Wall TV Mount with Arm up to 80" and 40kg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, rkb είπε Για την τηλεόραση που σκέφτεσαι έχω ακούσει θετικά αλλά θα σου πουν άλλοι που την έχουν. Για βάση δες αυτήν, εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος Brateck LPA63-466 Wall TV Mount with Arm up to 80" and 40kg Γερή βάση φαίνεται, σε αυτήν θα καταλήξω. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Nα πάρω την tcl ή υπάρχει σε αυτά τα χρήματα αξιόπιστη Samsung? Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Στις 22/9/2024 στις 10:15 ΠΜ, rkb είπε Για την τηλεόραση που σκέφτεσαι έχω ακούσει θετικά αλλά θα σου πουν άλλοι που την έχουν. Για βάση δες αυτήν, εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος Brateck LPA63-466 Wall TV Mount with Arm up to 80" and 40kg ειμαι σε αναζητηση βασης για την νεα τηλεοραση και θελω να σε ρωτησω αν με την βαση αυτη που εχεις η τηλεοραση μπορει να κρατηθει σε ισια,δηλαδη χωρις καμια κληση.λες και ειναι πινακας.βολευει πολυ που εχει βραχιονες και θα ειναι ευκολοτερη η τοποθετηση μιας τηλεορασης 75 ιντσων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Την ρυθμίζεις όπως θέλεις. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι καταλαβαίνω το ερώτημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, rkb είπε Την ρυθμίζεις όπως θέλεις. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι καταλαβαίνω το ερώτημα σου. δεν εγινα κατανοητος.θελω η τηλεοραση οταν μπει στην βαση της ναι ειναι 90 μοιρες,οπως βαζουμε ενα καδρο στον τοιχο..γιατι με τον βραχιονα που εχει ισως δινει μια κλιση προς τα μπροστα.λογο βαρους της τηλεορασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rkb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Αν εννοείς να είναι απολύτως παράλληλη με τον τοίχο γινεται. Αν εννοείς να εφάπτεται στον τοίχο θα εχει παντα ενα κενο 4-5 cm. Επίσης ρυθμίζεται και η κλίση που λες, αν θυμάμαι σωστά +-15 μοίρες. Η βάση είναι πολύ στιβαρή και οι περισσότερες καινουργιες τηλεοράσεις πούπουλα οπότε δε νομίζω να κρεμάσει. Έχει διπλούς βραχιωνες, οπότε βοηθάει στην σταθερότητα και την αντοχή στο χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα