NSR00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Έχει Sale στο QWERTEE κι επειδή είδα δύο τρία ωραία σχέδια είπα να το μοιραστώ. Επίσης θα ήθελα να δώσω μερικές συμβουλές από τις δικές μου εμπειρίες, χωρίς να θέλω να επηρεάσω και να πάρω κανέναν στον λαιμό μου, Μην αγοράζετε μεγαλύτερο* νούμερο - στα ανδρικά - από ότι φοράτε κανονικά. Προσωπικά ότι είχα πάρει σαν 2XL ήταν αρκετά μεγαλύτερο, ενώ σε άλλους έχουν έρθει μικρότερα, σε άλλους μεγαλύτερα. Να είστε σίγουροι με βάση το μεγεθολόγιο τους, για να μην μπλέξετε με επιστροφές. Αν εγγραφείτε στο Newsletter παίρνετε έναν κωδικό για 2€ έκπτωση. Σε συνδυασμό με την αγορά 6 T-Shirt, προτιμήστε την "Guaranteed"* αποστολή (1€) αντί της απλής(δωρεάν). * ενώ στους όρους γράφει πως δεν ισχύει στην περίοδο εκπτώσεων, την περασμένη φορά ενώ πολλοί παραγγείλανε πριν από εμένα με την δωρεάν αποστολή, εγώ που έβαλα την insured - στην ουσία δωρεάν με το κουπόνι - κι ενώ μένω σε χωριό / δυσπρόσιτη περιοχή, μου ήρθαν πολύ νωρίτερα. Ίσως ήμουν τυχερός, αλλά μπορεί να παίζει ρόλο στην ετικέτα / τρόπο αποστολής, δική μου υπόθεση Τις τελευταίες ημέρες του Sale κάποια μπλουζάκια πάνε μέχρι και 4€. Help/Faq Αποστολές/Πληρωμές/Επιστροφές, Μεγεθολόγιο Trunks / Dragonball, Kakashi / Naruto, YoRHa / NieR Automata, Link / Zelda, Sonic, Half-Life, Dungeons & Dragons, One Piece, The Crow, Jack The Ripper, Lord of The Rings (Glow in the Dark), Mandalorian - Spaces High (Iron Maiden), Dragonball. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από NSR00 3 2
specre Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Ξεκινάνε ήδη από 4€: https://www.qwertee.com/shop/tees?sort=price
Arkin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Γιατι με βγαζει αρκετα μεταφορικα? Το βρηκα θελει 6 μπλουζακια για 1 ευρω για αυτο και το 6 TSHIRT στο αρχικο ποστ νομιζα ηταν καποιο κουπονι. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Arkin
fytotech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Γιατι με βγαζει αρκετα μεταφορικα? Είναι δωρεάν αποστολή από έναν αριθμό και πάνω (ανάλογα με το μέγεθος). 1
Nabuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Γιατι με βγαζει αρκετα μεταφορικα? Βάλε άλλα 3 και θα σου βγουν δωρεάν 1
vaggos88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, NSR00 είπε Επίσης θα ήθελα να δώσω μερικές συμβουλές. Μην αγοράζετε μεγαλύτερο νούμερο - στα ανδρικά - από ότι φοράτε κανονικά. Αναλογα το μπλουζακι, εχω παρει 6x Large και στα μισα εβγαινε ο αφαλος εξω. 1 3
thunderstorm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ! Έχω πάρει πολλές φορές, ΔΕΝ υπάρχει συνέπεια στο μέγεθος. Αγοράζω large και είναι στην ίδια παραγγελία από πολύ φαρδιά έως πολύ στενά ρούχα (νομίζω ανάλογα με το χρώμα... συνήθως τα λευκά είναι στενά). 3
NSR00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Αναλογα το μπλουζακι, εχω παρει 6x Large και στα μισα εβγαινε ο αφαλος εξω. Για μικρότερα σε ανδρικά δεν μου έχει τύχει. Μεγαλύτερα ναι, δηλαδή όταν πήρα 2XL ήταν σαν 3XL. Η μόνη διαφορά που έχω δει σε ίδιο μέγεθος, είναι ότι σε κάποια είναι διαφορετική η ετικέτα και κατά 1-2 εκατοστά μικρότερο ή μακρύτερο το ένα με το άλλο. Όσα έχω πάρει ήταν ανδρικά και σε μαύρο χρώμα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. 1 ώρα πριν, specre είπε Ξεκινάνε ήδη από 4€: https://www.qwertee.com/shop/tees?sort=price Εννοούσα πως μπορεί κάποια από αυτά που κάνουν 9€ μπορεί να πάνε 7€ ή ακόμα και 4€ τις τελευταίες ημέρες.
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, ltodd said: Η στάμπα δεν μπορεί να μπει στην πλάτη ? Τη φοράς ανάποδα, τι σκας; 1 9
exitpc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Την πρώτη φορά που πήρα το xl ήταν το νούμερο μου ακριβως.Την δεύτερη παραγγελία μου έπεσαν μεγάλα.Η ποιότητα ήταν ίδια πάντως.
ltodd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Παρήγγειλα μερικές Medium γιατί μου φαίνονται μακριές. Για να δούμε.
Giorgos241 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, ltodd said: Η στάμπα δεν μπορεί να μπει στην πλάτη ? nope Καλη ποιοτητα στην σταμπα. Τσιμπησα μερικα και την προηγουμενη φορα που ειχανε sale. Πολυ προσοχη με τις πληροφοριες αποστολης, δεν δεχονται αλλαγες μετα την καταχωρηση. Με τα μεγεθη αν και φοραω ενα μεγαλυτερο συνηθως, αναλογα την σταμπα μπορει να διαφερουν απο μπλουζα σε μπλουζα 1
deukaleionas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Τι εννοείς δεν δέχονται αλλαγές? Στο bf του 23 τις έστειλα όλες πίσω για ένα μικρότερο νούμερο. Είχε μέσα στο πακέτο κανονική κάρτα αλλαγής. Με οδηγίες πως θα τα στείλεις πίσω.
dalain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Ψωνιζω αρκετα χρονια απο εκει και πλεον σχεδον ολα μου τα μπλουζακια ειναι απο εκει.Συνηθως περιμενω τις προσφορες και βγαινουν πολυ οικονομικα. Αρκετα καλη ποιοτητα υφασματος αλλα και σταμπας Ισχυει βεβαια το γεγονος,οπως ανεφεραν και παραπανω, οτι μπορει ιδιο νουμερο να εχει καποια αποκλιση το μεγεθος,λιγο πιο στενο ή λιγο πιο μακρυ,αλλα παντα εντος οριου του επιλεγμενου μεγεθους Εχει επισης και προγραμμα επιβραβευσης 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα