vounisios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Φιλοι μου καλησπερα....Θελω να ρωτησω το εξης: Στο Facebook, οταν σχολιαζουμε κατω απο μια φωτο ή απο ενα ωραιο κειμενο, μας βγαζει πολλες φορες μεγαλες φωτο & πολλες φορες εκεινα τα μικρα πεντε[5]εικονιδια, Βλεπω ομως σε καποιους βγαζει & τα μεγαλα που ειναι πιο εντυπωσιακα & μου αρεσουν να βαζω αυτα. Υπαρχει καποια επιλογη που πρεπει να ενεργοποιησω στο FB ? Βαζω & μια φωτο. σας ευχαριστω. Υ.Γ Δηλαδη, θελω αυτες τις μεγαλες εικονες & εδω αυτη του κυριου με το χερι να δειχνει: 100 & οχι τα μικρα 5 εικονιδεια.
SabotazNic Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Αυτά τα 5 κουμπιά δεν βγαίνουν. Αυτό που ανέβασες είναι emoji/sticker. Αν πατήσεις το προσωπάκι και βάλεις μόνο αυτό θα φαίνεται μεγάλο. Αν βάλεις emoji από το πληκτρολόγιο θα φαίνεται μικρό 1
infin1tyGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Αυτό είναι το avatar του κάθε χρήστη, που μπορείς να το χρησιμποιείς μεταξύ άλλων σαν reaction sticker σε σχόλια. Εδώ έχει οδηγίες για το πώς να φτιάξεις το δικό σου: https://www.facebook.com/help/278747370042382 1
vounisios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2024 Σας ευχαριστω πολυ φιλοι μου. μου δωσατε τις λυσεις. καλο βραδυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα