Arkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Τρομερος ο ταξιτζης που αναφερει τι εγινε. Απαραδεκτα τα κολοπαιδα που του εκαναν τοσο μεγαλη ζημια και απαραδεκτη και η αστυνομια με το καλη τυχη σαν να σου λεει παρολο που δεν φταις σε τιποτα πληρωσε η τρεχα να βρεις την ακρη με τα κολοπαιδα η την εταιρια που βρισκεται στου διαολου τη μανα. 3 χιλιαρικα 4 μηνων αμαξι επειδη 2 κολοπαιδα 14 χρονων γουσταραν να κανουν οτι να ναι με το κολοπατινι τους. Εχω πετυχει πολλες φορες ακομα και στη μεση του δρομου πατινια τα μικρα δεν εχουν ιδεα ουτε απο νομους ουτε απο ΚΟΚ ουτε απο τιποτα. Και θα πατησει κανενας κανενα κολοπαιδο και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Ξεφτιλα απλα σε μια χωρα μπουρδελο που δεν μπορεις να βρεις το δικιο σου ακομα και 100000 δικια να εχεις. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Inuyasha είπε Και επειδή υπάρχουν πίθηκοι που τα πετούσαν στη θάλασσα ή τα καταστρέφαν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δίνει στο "γνωστό" σου το δικαίωμα να καταστρέφει ξένη περιουσία? Δεν εννοω αυτο... Εννοω οτι η εταιρια δεν ενδιαφερεται για το που ειναι τα πατινια της... Και οντως ειναι απλα γνωστος μου και μεγαλος σε ηλικια (60+) οχι φιλος μου. Ο συγκεκριμενος φωναζει συχνα πυκνα την τροχαια γιατι του κλεινουν το parking και εχει κανει ολα τα νομιμα. Εχει βαλει κιτρινη διαγράμμιση ,κολωνακια με αλυσιδα και εχει αναρτημενη την αδεια (ισως ο μονος στην περιοχη). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αν του κανουν συνεχεια προβληματα καλα κανει ... βλεπεις τα κ@λοπαιδια να τα παρατανε σε σημεια που θα προκαλεσουν ατυχημα και στα @@@τους αφου δε ξερουν δεν εχουν συνεπειες .... Εχω δει να καρφωνονται μαστουρωμενα σε ΙΧ παρκαρισμενο και να βαζουν μεσα τη πορτα ...παρατανε κατω το πατινι και γεια σας ... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου από Mhlogiatros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Στις 8/10/2024 στις 11:04 ΠΜ, k_w_t είπε Σε διπλανη πολυκατοικια ειχαν αφησει 4 κοκκινα πατινια της Hoop(?) στην εισοδο του Parking. Εγω θα τα περναγα απο πανω με το αμαξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αν του κανουν συνεχεια προβληματα καλα κανει ... βλεπεις τα κ@λοπαιδια να τα παρατανε σε σημεια που θα προκαλεσουν ατυχημα και στα @@@τους αφου δε ξερουν δεν εχουν συνεπειες .... Εχω δει να καρφωνονται μαστουρωμενα σε ΙΧ παρκαρισμενο και να βαζουν μεσα τη πορτα ...παρατανε κατω το πατινι και γεια σας ... Που να δεις κατι μεθυσμενους Βρετανούς τι κανουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Τελικα δεν ηταν ο μονος που πεταει τα πατινια στα σκουπιδια.. Και απο οτι φαινεται ειναι εγκληματικο... https://www.ereportaz.gr/thessaloniki-aporrimmatoforo-pire-fotia-apo-ilektriko-patini/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2nYcwYTdB24ovEWBplTZ_YM-d9K-YkfhzQq8SvNwbo0o1SAPsnHSV4bGk_aem_qQww6epIiXrakttWBRT3oA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, k_w_t είπε Τελικα δεν ηταν ο μονος που πεταει τα πατινια στα σκουπιδια.. Και απο οτι φαινεται ειναι εγκληματικο... https://www.ereportaz.gr/thessaloniki-aporrimmatoforo-pire-fotia-apo-ilektriko-patini/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2nYcwYTdB24ovEWBplTZ_YM-d9K-YkfhzQq8SvNwbo0o1SAPsnHSV4bGk_aem_qQww6epIiXrakttWBRT3oA Και φωτια να μην παιρνανε, ειναι εγκληματικα ηλιθιο απο ολες τις αποψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα