basilis_k6 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, mader είπε κανονικα πρεπει να τα φροντισει αυτα καποια αρμοδια υπηρεσια. δεν εχουμε τετοια στην ελλαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, grinder_ είπε Νομίζω μόνο 550€ του έδωσαν "τα υπόλοιπα όταν πουληθεί". Δεν ξέρω ας ξεκαθαρίσει ο OP. Αλλά και πάλι γιατί να αναγκαστεί κάποιος να τρέξει τόσες μέρες και στο τέλος "πάρε φτιάξε το φανάρι τώρα και μην μιλάς"; Και δική μου προτροπή θα ήταν να συνέχιζε κανονικά και ας πήρε μέρος της αποζημίωσης. ετσι ακριβώς οπως το ειπες. μου εδωσαν μονο τα χρήματα ωστε να φτιαξω το αυτοκίνητο για να μπορεσω να κυκλοφορήσω. μεχρι στιγμης κυκλοφορώ με ενα παλιο βεσπακι που μου δάνεισε ο αδελφος μου και εχω βραχει κιολας 2 φορες λογο κακοκαιριας... Ο δικηγόρος με συμβούλεψε να μην αποσύρω τη μήνυση και να μην δεχτω κανενα χρηματικο ποσο μετρητοίς παρα μονο μεσω τραπεζικων καταθεσεων. τους ενημερωσε ο ιδιος μεσω email για την διορία που εχουμε θεσει μεχρι τελος του μηνα για το υπολοιπο ποσο ομως ζήτησε ακομα 500€ μαζι με την αμοιβή του. Δεν το βλεπω να ξεμπερδέψουμε ετσι. συνεχώς μπλέκει το πράγμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, mader είπε ετσι ακριβώς οπως το ειπες. μου εδωσαν μονο τα χρήματα ωστε να φτιαξω το αυτοκίνητο για να μπορεσω να κυκλοφορήσω. μεχρι στιγμης κυκλοφορώ με ενα παλιο βεσπακι που μου δάνεισε ο αδελφος μου και εχω βραχει κιολας 2 φορες λογο κακοκαιριας... Ο δικηγόρος με συμβούλεψε να μην αποσύρω τη μήνυση και να μην δεχτω κανενα χρηματικο ποσο μετρητοίς παρα μονο μεσω τραπεζικων καταθεσεων. τους ενημερωσε ο ιδιος μεσω email για την διορία που εχουμε θεσει μεχρι τελος του μηνα για το υπολοιπο ποσο ομως ζήτησε ακομα 500€ μαζι με την αμοιβή του. Δεν το βλεπω να ξεμπερδέψουμε ετσι. συνεχώς μπλέκει το πράγμα... Κάτσε ρε σύ γιατί έφυγες από τον τσαμπουκαλεμένο πατέρα και έμπλεξες με μπουμπούκι δικηγόρο μου φαίνεται... Ποια πράξη έχει κάνει ο δικηγόρος και σου ζητάει 500€; Το mail; Ούτε καν εξώδικο συντάξατε. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από grinder_ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, grinder_ είπε Ποια πράξη έχει κάνει ο δικηγόρος και σου ζητάει 500€; Eγώ κατάλαβα ότι ο δικηγόρος ζητάει από τους άλλους να πληρώσουν και άλλα 500 ευρώ στον ts (εκτός από αυτά που έχουν ήδη δώσει) αλλά και να πληρώσουν και την αμοιβή του δικηγόρου του ts. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από Nabuko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Nabuko είπε Eγώ κατάλαβα ότι ο δικηγόρος ζητάει από τους άλλους να πληρώσουν και άλλα 500 ευρώ στον ts (εκτός από αυτά που έχουν ήδη δώσει) αλλά και να πληρώσουν και την αμοιβή του δικηγόρου του ts. σωστα. υπολείπονται ακομα 300€ για την επισκευή των αλλων ζημιών + 200€ που θέλει ο δικηγόρος...!! χθες το πρωι (Δλδ τη τεταρτη) μου κατεθεσαν 550€ εκ των οποιων: 400€ το φανάρι + την εργασία του φαναρτζή 100€ που πλήρωσα για τη μήνυση 50€ για την ασφάλεια και το σήμα κυκλοφορίας του μηχανακιου που μου δάνεισε ο αδελφος μου μεχρι να φτιαχτεί το αυτοκίνητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, mader είπε + 200€ που θέλει ο δικηγόρος...!! λογικά θα ζητήσουν την απόδειξη 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, korakios είπε λογικά θα ζητήσουν την απόδειξη 😛 να λοιπόν ενα πολυ ωραίο σχόλιο!! Εαν θέλω απόδειξη τοτε ειναι 260€ και ο ΜΓΜΣ κανει κολαση τη ζωη σε εμας τους μικροαστούς μεροκαματιάρηδες. τεσπα, εκτος θεματος και ισως διαγραφτεί απο τους mods κιολας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Φίλε, πρώτα απ όλα σε ευχαριστώ που ενημερώνεις για τις εξελίξεις! Έπειτα, πιστεύω ότι έκανες τα σωστά. Ο δικηγόρος σου είπε να μην αποσυρεις την αγωγή γιατί θα χάσει λεφτά βέβαια, είναι λίγο biased. Σε κάθε περίπτωση, δεν αποσύρεις πριν αποζημιωθεις πλήρως. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι έγινε με την τροχαία. Του κατεσχεσε το μηχανάκι; το πήρε πίσω αφού σε αποζημίωσε; Τέλος, 200χ1.24 κάνει 248 και όχι 260 πες στο λαμογιο. Edit με ένα 50ρικο έχω ασφάλεια και σήμα; Τι μηχανάκι είναι αυτό; ώρα να φεύγει η μεγάλη μου φαίνεται! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από SilverCloak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Στις 4/10/2024 στις 10:43 ΠΜ, SilverCloak είπε Φίλε, πρώτα απ όλα σε ευχαριστώ που ενημερώνεις για τις εξελίξεις! Έπειτα, πιστεύω ότι έκανες τα σωστά. Ο δικηγόρος σου είπε να μην αποσυρεις την αγωγή γιατί θα χάσει λεφτά βέβαια, είναι λίγο biased. Σε κάθε περίπτωση, δεν αποσύρεις πριν αποζημιωθεις πλήρως. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι έγινε με την τροχαία. Του κατεσχεσε το μηχανάκι; το πήρε πίσω αφού σε αποζημίωσε; Τέλος, 200χ1.24 κάνει 248 και όχι 260 πες στο λαμογιο. Edit με ένα 50ρικο έχω ασφάλεια και σήμα; Τι μηχανάκι είναι αυτό; ώρα να φεύγει η μεγάλη μου φαίνεται! Δεν γνωρίζω μέχρι στιγμής τι εχει γινει με τη τροχαία. παντως οταν ειχα παει να κανω τη μήνυση και περιέγραψα το συμβάν μου ειπαν αυτα που εχω αναφέρει. λογικα πρεπει να κάλεσαν τους γονεις για να δώσουν κατάθεση. θα προσπαθησω να μαθω. τωρα αυτο με τους δικηγόρους... και γιατρούς κ άλλους πολλούς... αστα, δεν θα βγαλεις ακρη ποτε! οσο για την ασφάλεια, αγόρασα τη πιο φθηνη που βρήκα απο το ιντερνετ για 3 μηνες στα 30€ και το σημα κυκλοφορίας καπου 20€ και αυτο απο το gov.gr. ενα παπακι 125cc ειναι.. 15 χρονων!! ειχε και φθηνοτερη με 20€, για 3 μηνες μονο μιλαμε, αφου βασικα το μηχανακι (ελπιζω) να το κυκλοφορήσω το πολυ για καμια εβδομαδα ακομα. Δεν ξερω ποτε ακριβως θα ειναι ετοιμο το αυτοκίνητο απο τον φαναρτζή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Άποψη μου είναι κανένας οίκτος κι έλεος σε κουτοπόνηρους που προσπαθούν να σε καταφέρουν, ξεγελάσουν Σε ταλαιπωρεί τόσο καιρό για μερικά κατοστάρικα, σου έχει ταράξει τα νερά και τον ύπνο, μέχρι να επισκευαστεί το αμάξι μπορεί να έδινες περισσότερο από την επισκευή για ταξί. Ο γυφτ0γυύφτουλ@ς έδωσε δίχως δεύτερη σκέψη το διχίλιαρο για το πατίνι και τώρα το παίζει κακομοίρογλου. Στο καρφί, χωρίς αναισθητικό. Να σε παρακαλάει αυτός όχι να τον παρακαλάς εσύ για τα αυτονόητα... Να είσαι σίγουρος ότι θα γελάει εις βάρος σου αν δεν το κυνηγήσεις. Αντίθετα αν συνέβαινε σε εκείνον, όπως τον έκοψα θα εκβίαζε να φας την ανώτερη ποινή και ταλαιπωρία εσύ κι ο γιος σου. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Στις 21/9/2024 στις 5:47 ΜΜ, mader είπε φανηκαν καλοι ανθρωποι Εγω θα τους ετρεχα οσο μπορουσα,ειδικα αυτο με τα πατινια με εξοργιζει,οτι ηλικια και αν ειναι. Εσενα δε σε κοβω να κανεις τιποτα στο τελος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 44 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εγω θα τους ετρεχα οσο μπορουσα,ειδικα αυτο με τα πατινια με εξοργιζει,οτι ηλικια και αν ειναι. Εσενα δε σε κοβω να κανεις τιποτα στο τελος. κοιτα.. δεν μου παει καρδια να τους "ξεσκίσω" και να τους παρω και τα σοβρακα που λενε. θελω απλα να αποκατασταθει εντελως η ζημια στο αυτοκινητο μου και να παρει και ενα μαθημα μικρος. δυστυχώς θα επρεπε και η τροχαια να κανει κατι. Τις 13:00 βλεπεις πιτσιρικια 13-15 χρονων να συρρέουν κατα 10αδες με ηλεκτρικα πατινια, σκουτερακια κτλ απο ολες τις κατευθύνσεις που σχολανε και τρεχουν σαν να κανουν αγώνα δρόμου. Και μαλιστα μερικα οδηγούν κανονικα βενζινοκίνητα μηχανάκια σκέτες σκοτώστρες, με εξατμίσεις κ ενα σωρο διαολους πανω τους. Θα μπορουσε πχ η τροχαια να τα περιμενει λιγο πιο κατω απο το σχολειο... απορώ τι σκ@τα κανουν ολη μερα! δεν ξερεις απο που να φυλαχθεις, εμεις μικρα κατι μισοσκουριασμενα BMX ειχαμε και γυρίζαμε με τη μπαλα ποδοσφαιρου σφηνωμένη στο τιμονι, δικαβαλο αλλα πηγαίναμε αρκετα προσεκτικα, οσο μπορουσαμε δλδ σαν παιδια και εμεις. τωρα βλεπεις ποδηλατα με ηλεκτρικη υποβοήθηση με λιγο πεταλι να φτάνουν 60km/h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, mader είπε δυστυχώς θα επρεπε και η τροχαια να κανει κατι. Στη Θεσσαλονίκη το έχουν πάρει ζεστά το θέμα. Αθήνα κοιμούνται ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, mader είπε θελω απλα να αποκατασταθει εντελως η ζημια στο αυτοκινητο μου και να παρει και ενα μαθημα μικρος. Πρεπει να παρουν ολοι ενα μαθημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γενικα με τα πατινια εχει γινει κουραστικο το θεμα. Στο Κουκακι που μενω τα νοικιαζουν τουριστες και μετα τα παρατανε οπου βρουν . Πανω σε πεζοδρομια,πλατειες κτλ... Σε διπλανη πολυκατοικια ειχαν αφησει 4 κοκκινα πατινια της Hoop(?) στην εισοδο του Parking. Τα 2 τα εβαλε στον καδο σκουπιδιων ενας ενοικος για να περασει. Ηθελα να ειμαι μπροστα οταν φορτωσουν τον καδο και το ψαχνει η εταιρια στην χωματερη... ΥΓ. Ειναι και πιο βαρια απο του εμποριου αυτα τα νοικιαρικα ... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από k_w_t 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα