adsl2+ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, mader είπε κατάλαβα τι λες. βρε που έμπλεξα... Θα ρωτησω σε δικηγόρο αλλα φυσικα δεν θα ειναι τσαμπε η ερώτηση... Ολα τα εξοδα τα πληρώνει ο υπαίτιος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dis83 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Προφανώς και έχεις πάει ήδη σε δικηγόρο πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Δε σε απασχολεί η αμοιβή του. Ο υπεύθυνος θα την πληρώσει και αυτή. Εννοείται πως δε σε νοιάζει αν έχουν ή όχι να σε πληρώσουν. Πρόβλημά τους. Ας το κρίνει αυτό ο δικαστής. Μπορεί εσύ να είσαι σε δυσχερέστερη οικονομική κατάσταση από αυτούς. Δεν είναι οικονομικό θέμα. Εϊναι θέμα ανάληψης ευθύνης. Το κυριότερο, εννοείται πως δε δέχεσαι "κομπίνα" με την ασφαλιστική γιατί στο τέλος θα πληρώσεις περισσότερα από τη ζημιά σου. Θα πρέπει να είναι τυφλός ένας πραγματογνώμονας για να δεχτεί ζημιά από σκούτερ ώς ζημιά από αυτοκίνητο. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μα καλα, πως ειναι δυνατον να επιτρέπουν οδήγηση χωρις δίπλωμα; χωρις τις στοιχειώδης γνώσεις; αυτο με τρελαίνει! Και καλα το παιδι, δεν φταιει, και εμεις σαν παιδιά ειχαμε κανει πολλες χαζομάρες... αλλα οι γονεις;;; αγορασαν μηχανάκι στο ανήλικο; τι παει να πει τα 25km/h? εδω τα πειράζουν ευκολα και φτανουν 50!! δε φοβουνται μη σκοτωθεί; ακομα ομως και εαν δεν τρεχει, μπορει να παραβιάσει φαναρι / STOP και να το χτυπήσουν 1 λεπτό πριν, dis83 είπε Προφανώς και έχεις πάει ήδη σε δικηγόρο πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Δε σε απασχολεί η αμοιβή του. Ο υπεύθυνος θα την πληρώσει και αυτή. Εννοείται πως δε σε νοιάζει αν έχουν ή όχι να σε πληρώσουν. Πρόβλημά τους. Ας το κρίνει αυτό ο δικαστής. Μπορεί εσύ να είσαι σε δυσχερέστερη οικονομική κατάσταση από αυτούς. Δεν είναι οικονομικό θέμα. Εϊναι θέμα ανάληψης ευθύνης. Το κυριότερο, εννοείται πως δε δέχεσαι "κομπίνα" με την ασφαλιστική γιατί στο τέλος θα πληρώσεις περισσότερα από τη ζημιά σου. Θα πρέπει να είναι τυφλός ένας πραγματογνώμονας για να δεχτεί ζημιά από σκούτερ ώς ζημιά από αυτοκίνητο. οποτε λες να τα δωσω απο τη τσεπη μου για αρχη, ωστε να μπορω να χρησιμοποιώ το αυτοκινητο; ναι ομως με δικαστήριο θα ξεμπλέξω σε 1-2 χρονια... ασε που ειμαι και ψυχοπονιάρης... δεν θελω να διμιουργησω τετοια θεμα στους γονεις. φανηκαν καλοι ανθρωποι αλλα απο την αλλη... 2000€ σκουτερ και δεν τους νοιάζει κιολασ για το παιδι τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, mader είπε φανηκαν καλοι ανθρωποι Μάλλον προσποιούνται για να σε χτυπήσουν στο συναίσθημα... και από πίσω σε κοροϊδεύουν για να τη βγάλουν λάδι. 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Παίδες για το θέμα του διπλώματος είναι λογικό να μην θέλει δίπλωμα και αυτό είναι λόγω ορίου ταχύτητας. Το ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρικά πατίνια ( <=25χλμ/ώρα ). Επίσης θα μπορούσε να είναι ποδήλατο αντί για scooterαρκι. Το ότι οι γονείς διέθεσαν 1800+€ για scooterακι στο 13χρονο είναι για "ξύλο". Αγωγή και μήνυση για να είσαι καλυμμένος νομικά και αστους να βρούνε μόνοι τους το λάθος έκαναν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dis83 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, mader είπε Μα καλα, πως ειναι δυνατον να επιτρέπουν οδήγηση χωρις δίπλωμα; χωρις τις στοιχειώδης γνώσεις; αυτο με τρελαίνει! Και καλα το παιδι, δεν φταιει, και εμεις σαν παιδιά ειχαμε κανει πολλες χαζομάρες... αλλα οι γονεις;;; αγορασαν μηχανάκι στο ανήλικο; τι παει να πει τα 25km/h? εδω τα πειράζουν ευκολα και φτανουν 50!! δε φοβουνται μη σκοτωθεί; ακομα ομως και εαν δεν τρεχει, μπορει να παραβιάσει φαναρι / STOP και να το χτυπήσουν οποτε λες να τα δωσω απο τη τσεπη μου για αρχη, ωστε να μπορω να χρησιμοποιώ το αυτοκινητο; ναι ομως με δικαστήριο θα ξεμπλέξω σε 1-2 χρονια... ασε που ειμαι και ψυχοπονιάρης... δεν θελω να διμιουργησω τετοια θεμα στους γονεις. φανηκαν καλοι ανθρωποι αλλα απο την αλλη... 2000€ σκουτερ και δεν τους νοιάζει κιολασ για το παιδι τους Αν είσαι ψυχοπονιάρης όπως λες θα πρέπει να τους "κυνηγήσεις" και να μην περάσει έτσι η συμπεριφορά τόσο των γονιών αλλά κυριότερα του μικρού. Που καλό είναι να μάθει να μη λέει ψέματα και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του κυρίως, αλλά και να προσέχει με τη μαλακία που του αγοράσανε οι ανεύθυνοι γονείς του γιατί στη θέση του αυτοκινήτου σου θα μπορούσε να ήταν το καροτσάκι με κάποιο βρέφος. Καλό θα τους κάνεις. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από dis83 15 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Πάρε το πατίνι και πούλα το,κράτα τα δικά σου και δώσε τους τα υπόλοιπα . 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Πάρε το πατίνι και πούλα το,κράτα τα δικά σου και δώσε τους τα υπόλοιπα . χαχα, καλο ακούγεται αλλα πως θα πουλήσω κατι που δεν μου ανήκει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
listerstorm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Εγώ θα τους είχα σκίσει στη μύνηση και ας με έπαιρναν τηλέφωνο να με παρακαλάνε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Το σκουτερ παντως δεν το πειρε με το χαρτζιλικι του ο πιτσιρικας. Οπως βρηκαν τα λεφτα για το σκουτερ να βρουνε και για τη ζημια που σου εκανε Η άλλη λύση λες μου δίνετε το σκουτερ αφου δεν εχετε λεφτά και το τι θα το κανω δεν σας ενδιαφέρει 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pace Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Κάνε μήνυση. Και για εσένα και για το καλό του πιτσιρικά. Μπορεί και να του σώσεις τη ζωή. Κάνε μήνυση. Δες το και με την ασφάλεια τη δική σου και τη νομική προστασία που ελπίζω να έχεις αν μπορεί να γίνει κάτι. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, pace είπε Κάνε μήνυση. Και για εσένα και για το καλό του πιτσιρικά. Μπορεί και να του σώσεις τη ζωή. Κάνε μήνυση. Δες το και με την ασφάλεια τη δική σου και τη νομική προστασία που ελπίζω να έχεις αν μπορεί να γίνει κάτι. Πολυ καλη ιδέα λογικά από εκεί έχει κάλυψη της ζημιάς από ανασφάλιστο όχημα όπως ήταν το σκούτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση BadIndian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1ον Εφόσον έχει κλείσει τα 12 χρόνια βάσει ΚΟΚ μπορεί να οδηγεί το συγκεκριμένο πατίνι χωρίς δίπλωμα (αλλά όφειλε να πληρεί και τις υπόλοιπες προϋποθέσεις, ασφάλιση κτλ.) 2ον Οι "γονείς" του είναι απαράδεκτοι που δεν σε αποζημιώνουν. Το είπαν κι οι υπόλοιποι. Δε γίνεται να δίνουν 2000€ για να πάρουν στο πιτσιρίκι πατίνι και να μην έχουν 750€ για σένα. Να κόψουν το λαιμό τους να τα βρούνε. Σε δουλεύουν απλά. Μην το σκεφτείς καν για την κομπίνα που σου λένε, θα βρεθείς και κερατάς και δαρμένος. 3ον Απευθύνσου στην ασφαλιστική σου αφενός για αποτίμηση της ζημιάς (πραγματογνωμοσύνη) και αφετέρου για νομική εκπροσώπηση αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Εναλλακτικά σε δικηγόρο της επιλογής σου προκειμένου να σε καθοδηγήσει. 4ον Με τη μήνυση δεν πρόκειται να πάρεις τα χρήματα σου, εκτός κι αν συνετιστούν οι "γονείς" και θελήσουν να κλείσουν την υπόθεση εξωδικαστικά. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να την ασκήσεις και να παρασταθείς προς υποστήριξη της κατηγορίας, την οποία θα στην υποδείξει ο δικηγόρος σου πριν τη σύνταξη της μήνυσης. Μετά την ποινική τους καταδίκη θα έχεις "πρόκριμα" για την άσκηση αγωγής αποζημίωσης από αδικοπραξία, για τα έξοδα αποκατάστασης της ζημιάς (που θα έχεις καταβάλει, αλλά με αποδείξεις οπωσδήποτε), όπως και για τα δικαστικά σου έξοδα και μάλιστα έντοκα. 5ον Η όλη διαδικασία αναμφισβήτητα είναι χρονοβόρα, κοστοβόρα και ψυχοφθόρα. Εκεί στηρίζονται όμως πάντοτε τα κάθε είδους κ@θικι@ και τα τσογλ@νι@. Δες το σαν ένα soulslike boss (ελπίζω να παίζεις). Στην αρχή θα σου φανεί "βουνό", μόλις όμως το ""βγάλεις, η κ@βλ@ είναι μεγάλη... Λεπτομέρειες και λοιπές απορίες που (σίγουρα) θα σου γεννηθούν, θα σου τις λύσει η ασφαλιστική/ο δικηγόρος σου. 29 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Έτσι δουλεύει ο νεοελληνισμός. Είναι αόρατες οι παραβάσεις και οι κάθε είδους αλητείες - αγυρτείες, μέχρι να συμβούν σε εμάς. Μετά αρχίζουν τα ''είναι δυνατόν''. Κι εγώ απορώ που με τον τρόπο κυκλοφορίας και την επικινδυνότητα, δεν τρώνε γερές κατσάδες αυτοί οι πιτσιρίκοι με κάθε είδους κινεζοσαβούρα που καβαλάνε και πάνε όπως να'ναι. Όποτε έχω προσπαθήσει να κάνω (ευγενικές και μη) υποδείξεις, τα 13-18χρονα βγάζουν γλώσσα λες και τους ανήκει ο κόσμος. Μια φορά πέρασαν νύχτα χωρίς φως σε αστικό δρόμο με διάσχιση, εγώ έστριβα προς το στενό που διέσχιζαν. Μόλις τους έφεξαν τα φώτα μου, τους είδα και πλάκωσα δίχως αύριο το φρένο, με αποτέλεσμα να τη γλιτώσουν για εκατοστά. Ποια ήταν η αντίδρασή τους; ''ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΡΕ'' Αυτά έχουν μάθει από τους ανάγωγους, ιδιώτες (Με όλη τη σημασία της λέξεως) γονείς, αυτά κάνουν. Τους εξήγησα ότι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή πήγαινα με 30, δεν τους έκανα αυτούς κοψίδια και το πατίνι βίδες. Αν ο επόμενος από εμένα πάει με 50, δε θα έχουν αυτή την τύχη. Μόλις μίλησα ευγενώς, αλλά με αυτόν τον τρόπο, δεν είχαν κάτι άλλο να πουν. Επιμορφώθηκαν 2, μένουν άλλα 250.000 ανά την Ελλάδα. Ανθρωπίνως αδύνατο να τα μαζέψουμε, όσο είμαστε 5.000 αυτοί που νουθετούν και 500.000 αυτοί που κακομαθαίνουν. 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου στη πόλη μου τις προάλλες έπεσε ένας πιτσιρικάς σε πεζόδρομο πάνω σε πεζό... επειδή υπήρχε τραυματισμός εμπλεξε το θέμα και πήγε αυτόφωρο ο πιτσιρικάς......δεν έχω μάθει τι εξέλιξη είχε το θέμα γενικά αυτό που γίνεται με τα ηλεκτρικά και τα ποδήλατα είναι απλά απαράδεκτο.......μέχρι να σκοτωθεί κάποιος και μετά θα κοιτάμε πως να διορθωθεί το πρόβλημα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα