mader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Θα μπω κατευθείαν στο ψητό για να μην χρονοτριβώ : Πριν μερικες μερες επεσε πανω στο αυτοκίνητο μου (σταθμευμένο) ενα ανήλικο (13 χρονών) με ενα ηλεκτρικό σκουτερακι και συγκεκριμένα το ECOOTER ET3 και φυσικά εφυγε σφαίρα (παιζει να ηταν και πειραγμένο στη ταχύτητα) τον βρήκα ομως ποιος ηταν απο καμερες. Αφου το εψαξα και ρώτησα στη τροχαία το συγκεκριμένο ηλ/κίνητο, βαση νομοθεσίας ο αναβάτης του δεν εχει την υποχρέωση να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης!! Ομως ειναι υποχρεωτική η άδεια, πινακίδα, και ασφάλεια αστικής ευθύνης προς τρίτους καθώς και καθρέπτες, φωτα, ανακλαστικά κτλ. εφόσον κινείται σε δημόσιες οδους. (το ιδιο ισχυει και για ποδήλατα ακομα και για χειράμαξα!!) Φυσικά το πιτσιρίκι δεν ειχε τιποτα απ ολα αυτα, ουτε καθρέπτες καν, πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο και μαλιστα προσπάθησε να ανέβει στο πεζοδρόμιο με ταχύτητα, του έφυγε και επεσε με δύναμη στο αυτοκίνητο μου αφου καταφερε και εσπασε εμπρος φαναρι + καποιες μικρο ζημιες στη μασκα και στο φτερο. δλδ κοστος επισκευής 750€+ το οποίο η ασφάλεια μου δεν καλύπτει Μα παμε καλα; τι βλακ** ειναι αυτες; χωρις διπλωμα;; πως θα ξερει ο οδηγός πως να συμπεριφερθεί στο δρομο;;; προτεραιότητες; δλδ ουτε τα βασικά σήματα STOP, μονόδρομος κτλ! Το γελίο Ελληνικό κράτος στο μεγαλείο του, καλα οσο για τη τροχαία.. εκει και εαν τον "Γιάννης Μπεζος" άγρια.. Το ερώτημα ειναι τωρα τι να κανω; Οι γονεις του μου ειπαν ξεκάθαρα οτι δεν εχουν να πληρώσουν τοσα λεφτά και να κάνουμε κάποια "κομπινα" με την ασφαλιστική οτι και καλα με χτύπησαν με το δικο τους αμαξι πραγμα που εγω σιχαίνομαι και φοβάμαι μη βγω και κουρεμένος απο πανω.. Αλλη λυση ειναι μήνυση και δικαστήριο αλλα ακραιο και θελω να το αποφυγω... τι λετε να κανω,, δεν μπορω ουτε να κυκλοφορήσω 1 εβδομαδα τωρα χωρις δεξι φαναρι, και φυσικα δεν παιζει να δωσω 750€ απο τη τσεπη μου χωρις να φταίω καθολου σε τιποτα.. 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου έχουν πάρει στον 13χρονο πατίνι 2000€+ αλλά δεν έχουν να δώσουν 750€, οκ. Απλά δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν. Όπως δε θα είχαν σκοπό να πληρώσουν σε τέτοια περίπτωση οι 9,5 στους 10 Αυτό με την κομπίνα που λες γίνεται από αρκετούς. Τότε είναι ωραία, Όταν όμως οι ασφαλιστικές κάνουν τα κολπάκια τους για να μην αποζημιώσουν τότε είναι κακιές. Αν το αυτοκίνητο τους είναι καινούργιο πως θα γίνει η κομπίνα; Αν έχουν κανένα παλιό με χτυπήματα οκ. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Γράφεις ''τον βρήκα ομως ποιος ηταν απο καμερες'' με τον ίδιο τρόπο θα ψάξει και η ασφαλιστική το συμβάν και θα μπλέξεις αν αποδεχτείς την ιδέα των γονέων 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, mader είπε Οι γονεις του μου ειπαν ξεκάθαρα οτι δεν εχουν να πληρώσουν τοσα λεφτά και να κάνουμε κάποια "κομπινα" με την ασφαλιστική οτι και καλα με χτύπησαν με το δικο τους αμαξι πραγμα που εγω σιχαίνομαι και φοβάμαι μη βγω και κουρεμένος απο πανω.. δεν ειναι εκθεση ανληικου σε κινδυνο και παραμεληση αυτο? πες τους να τα βρουνε αλλιως δικαστικα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majunior Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου To Ecooter Et3 βλέπω αρχική τιμή ~1800. Το βάζει αγγελία και σου πληρώνει τη ζημιά. 23 3 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Neptu είπε έχουν πάρει στον 13χρονο πατίνι 2000€+ αλλά δεν έχουν να δώσουν 750€, οκ. Απλά δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν. Όπως δε θα είχαν σκοπό να πληρώσουν σε τέτοια περίπτωση οι 9,5 στους 10 Αυτό με την κομπίνα που λες γίνεται από αρκετούς. Τότε είναι ωραία, Όταν όμως οι ασφαλιστικές κάνουν τα κολπάκια τους για να μην αποζημιώσουν τότε είναι κακιές. Αν το αυτοκίνητο τους είναι καινούργιο πως θα γίνει η κομπίνα; Αν έχουν κανένα παλιό με χτυπήματα οκ. οπως το ειπες ακριβώς! πήραν στο παιδακι 2000€ σκουτερ λενε για να πηγαίνει σχολείο... το καημένο. μην κουράζετε με το ποδήλατο. το αυτοκινητο τους δεν το εχω δει, αλλα εγω δεν ειμαι σύμφωνος με τη "κομπινα" διοτι υπαρχει και βιντεο απο καμερες με το συμβαν αλλα και γενικα, δεν θελω τετοια περίεργα κολπα... τα φοβάμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, mader είπε οπως το ειπες ακριβώς! πήραν στο παιδακι 2000€ σκουτερ λενε για να πηγαίνει σχολείο... το καημένο. μην κουράζετε με το ποδήλατο. το αυτοκινητο τους δεν το εχω δει, αλλα εγω δεν ειμαι σύμφωνος με τη "κομπινα" διοτι υπαρχει και βιντεο απο καμερες με το συμβαν αλλα και γενικα, δεν θελω τετοια περίεργα κολπα... τα φοβάμαι. δεν το πρόσεξα με το βιντεο που είπες. Το ξέρουν ότι τους βρήκες από το βίντεο. Ούτε εγώ θα το δεχόμουν σε τέτοια περίπτωση 13 χρονών και του πήραν τέτοιο πράγμα; Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) ναι, το ξέρουν. τους το είπα απο την αρχη γτ θα ξεκινούσαν τα γνωστα "δεν ηταν ο γιος μας κτλ κτλ" Μαλιστα οταν ξεκινησα να μιλαω το παιδι ελεγε "τι λεει μωρε;;; ψεμματα! δεν εχω παει ποτε στη ταδε περιοχή" Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από mader 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Ενημέρωσε τους γονείς ότι θα ενημερώσεις την τροχαία για το συμβάν,διότι υπάρχει ποινικό για την επιμέλεια του ανηλίκου και τροχαίο με εγκατάλειψη 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Ενημέρωσε τους γονείς ότι θα ενημερώσεις την τροχαία για το συμβάν,διότι υπάρχει ποινικό για την επιμέλεια του ανηλίκου και τροχαίο με εγκατάλειψη οπως ειπα πριν... η τροχαια ασ μη πω τι κανει. μου ειπαν οτι αφου εχω αποδείξεις να κανω μηνυση γτ διαφορετικά δεν μπορω να κανω κατι αλλο αφου δεν χρειάζεται δίπλωμα και αφου δεν τους κάλεσα επιτόπου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, mader είπε οπως ειπα πριν... η τροχαια ασ μη πω τι κανει. μου ειπαν οτι αφου εχω αποδείξεις να κανω μηνυση γτ διαφορετικά δεν μπορω να κανω κατι αλλο αφου δεν χρειάζεται δίπλωμα και αφου δεν τους κάλεσα επιτόπου... Σου έγραψα να ενημερώσεις τους γονείς για την πρόθεσή σου, να τους ταρακουνήσεις.Το τι θα κάνεις με την τροχαία είναι δικό σου θέμα , ζήτα βοήθεια απο δικηγόρο για την συνέχεια αν εχεις προβλημα ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Βρες εναν καλο δικηγορο,ρωτησε για την περιπτωση και κανε μυνηση.Θα ζητησεις περισσοτερα απο την ζημια. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από benign 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Σου έγραψα να ενημερώσεις τους γονείς για την πρόθεσή σου, να τους ταρακουνήσεις.Το τι θα κάνεις με την τροχαία είναι δικό σου θέμα , ζήτα βοήθεια απο δικηγόρο για την συνέχεια αν εχεις προβλημα ! κατάλαβα τι λες. βρε που έμπλεξα... Θα ρωτησω σε δικηγόρο αλλα φυσικα δεν θα ειναι τσαμπε η ερώτηση... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από mader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, mader είπε Οι γονεις του μου ειπαν ξεκάθαρα οτι δεν εχουν να πληρώσουν τοσα λεφτά 1.Πες τους να βάλουν το πατίνι αγγελία και όταν πουληθεί θα έχουν να σε πληρώσουν. 2.Τους κάνεις αγωγή 3.Το φτιάχνεις μόνος σου Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Nabuko 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Just now, mader said: κατάλαβα τι λες. βρε που έμπλεξα... Θα ρωτησω σε δικηγόρο αλλα φυσικα δεν θα ειναι τσαμπε η ερώτηση... Η ερώτηση είναι 50-100 €. Ή αν έχεις γνωστό δικηγόρο δεν θα σε χρεώσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα