kostasgr78 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 52 λεπτά πριν, panosno1com είπε Στην έκδοση max(οχι στο aircross, στο απλο) λεει φιμέ τζάμια, εννοει και τα πισω ή μονο τα μπροστα ? Σε όλα τα αυτοκίνητα που έχω δει ως τώρα στην ΕΕ, αν υπάρχουν εργοστασιακά φιμέ, είναι μόνο τα πίσω. Οπότε υποθέτω και στο C3 θα συμβαίνει το ίδιο. 1
korakios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Στις 20/11/2024 στις 7:29 ΜΜ, panosno1com είπε Στην έκδοση max(οχι στο aircross, στο απλο) λεει φιμέ τζάμια, εννοει και τα πισω ή μονο τα μπροστα ? επίσης συνήθως απλά είναι σκούρα και δεν κόβουν θερμότητα (infrared) , όλα κόβουν UV .
cristofer9680 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω c3 και θέλω να κάνω αναβάθμιση μόνος μου στην οθόνη λογισμικό και χάρτες. Που μπορώ να βρω πληροφορίες; Και τι να προσέξω; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από cristofer9680
kostasgr78 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 45 λεπτά πριν, cristofer9680 είπε Καλησπέρα. Έχω c3 και θέλω να κάνω αναβάθμιση μόνος μου στην οθόνη λογισμικό και χάρτες. Που μπορώ να βρω πληροφορίες; Και τι να προσέξω; Αν δεν έχεις πάρει το τελευταίο που μόλις κυκλοφόρησε στις εκθέσεις, είσαι σε λάθος θέμα. Δοκιμάστε την αναζήτηση πριν δημοσιεύσετε τυχαία σε όποιο θέμα βρείτε μπροστά σας.
cristofer9680 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Αν δεν έχεις πάρει το τελευταίο που μόλις κυκλοφόρησε στις εκθέσεις, είσαι σε λάθος θέμα. Δοκιμάστε την αναζήτηση πριν δημοσιεύσετε τυχαία σε όποιο θέμα βρείτε μπροστά σας. Δεν βρήκα κάποιο θέμα για αυτό που ρωτάω.
kostasgr78 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, cristofer9680 είπε Δεν βρήκα κάποιο θέμα για αυτό που ρωτάω. Τότε δημιουργείς ένα νέο που να σχετίζεται με το μοντέλο που έχεις. 1
kostasgr78 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Είδα το νέο C3 από κοντά σε έκθεση. Πραγματικά απίστευτοι χώροι για την κατηγορία του. Μπαίνεις «όρθιος» (ακόμα και για ψηλούς). Σε μεταγενέστερη φάση θα το δοκιμάσω και οδηγικά.
_Biohazard_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Είδα το νέο C3 από κοντά σε έκθεση. Πραγματικά απίστευτοι χώροι για την κατηγορία του. Μπαίνεις «όρθιος» (ακόμα και για ψηλούς). Σε μεταγενέστερη φάση θα το δοκιμάσω και οδηγικά. Το είδα κι εγώ πριν 2 βδομαδες σε έκθεση, όντως πολύ καλύτερη διαχείριση χώρων από το προηγούμενο μοντέλο. Έχει αλλάξει και ο σχεδιασμός του καθίσματος και βοήθησε αυτό πχ στα πόδια των πίσω επιβατών. Πάντως για όχημα που έμεινε στις ίδιες διαστάσεις, έχει καλύτερους χώρους και έστω οριακά μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ 310 λίτρα έναντι 300 του προηγούμενου), έβαλαν τα μυαλά τους και δούλεψαν επάνω σε αυτό. Περιμένω να δω πόσο ακόμα καλύτερους χώρους θα έχουν τα c3 aircross και opel frontera (αδερφάκια μεταξύ τους). Μου είπαν ότι αυτά από τα περιμένουν από Γεναρη-Φλεβαρη. Σημαντικές και κάποιες αναβαθμίσεις ασφάλειας, όπως πχ ότι το αυτόματο φρενάρισμα πια λειτουργεί ως τα 135χλμ κι όχι ως τα 80 του προηγούμενου μοντέλου. Δεν είδα βέβαια να αναφέρεται κάπου για την αυτόματη κλήση σε περίπτωση τρακάρισμα τις (ή και χειροκίνητη με κουμπί) ή επίσης αντίστοιχα το κουμπί για κλήση citroen assistance που είχε το προηγούμενο (στη max έκδοση). Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από _Biohazard_
kostasgr78 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 μμ Τα έχει οδηγήσει κανένας; (τα 2 μοντέλα του θέματος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα