thant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μαλιστα.Και πως ξερει η ΔΕΗ αν δικαιουσαι κοινωνικο τιμολογιο για να βαλει την εγγυηση των 20 ευρω και οχι στα 100? Υπέγραψα τη σύμβαση και μετά πήγα σπίτι μου και έκανα την αίτηση για ΚΟΤ. Μόλις εγκρίθηκε επέστρεψα στη ΔΕΗ με εγκεκριμένη αιτηση. Μου πήρε μια βδομάδα με 10 μέρες όλο αυτο. Για όλα τα παραπάνω με καθοδήγησε η υπάλληλος που μου έκανε τη νέα συμβαση. 1
Vasilis3797 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, thant είπε Υπέγραψα τη σύμβαση και μετά πήγα σπίτι μου και έκανα την αίτηση για ΚΟΤ. Μόλις εγκρίθηκε επέστρεψα στη ΔΕΗ με εγκεκριμένη αιτηση. Μου πήρε μια βδομάδα με 10 μέρες όλο αυτο. Για όλα τα παραπάνω με καθοδήγησε η υπάλληλος που μου έκανε τη νέα συμβαση. Καλησπέρα επιβεβαιώνω και εγώ αυτό με τα 20 ευρώ αν έχεις Κοτ πήγα σε υποκατάστημα στη ΔΕΗ και μου είπε η υπάλληλος είναι 100 ευρώ κανονικά η εγγύηση αλλιώς αν είσαι δικαιούχος Κοτ πληρώνεις 20 Και κάτι άλλο προς ενημέρωση για όσους χρειαστούν στο μέλλον να κάνουν την διαδικασία η ΔΕΗ στην ιστοσελίδα της έχει την επιλογή e-contract όπου σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις συμβόλαιο ηλεκτρονικα,εγώ ξεκίνησα να το κάνω έφτασα στο τελευταίο βήμα όπου μου ήρθε κωδικός OTP στο τηλέφωνο αλλά το άφησα δεν το συνέχισα,μετά από μερικές ώρες με πήραν τηλ από την εξυπηρέτηση πελατών να μου πουν ότι εκκρεμεί η αίτηση και ότι αν θέλω να την συνεχίσω να πατήσω ένα λινκ μου είχε σταλθεί στο mail που δηλωσα και ότι μέσω του e-contract μου είπε δεν πληρώνω καμία εγγύηση! 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Vasilis3797 είπε Και κάτι άλλο προς ενημέρωση για όσους χρειαστούν στο μέλλον να κάνουν την διαδικασία η ΔΕΗ στην ιστοσελίδα της έχει την επιλογή e-contract όπου σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις συμβόλαιο ηλεκτρονικα,εγώ ξεκίνησα να το κάνω έφτασα στο τελευταίο βήμα όπου μου ήρθε κωδικός OTP στο τηλέφωνο αλλά το άφησα δεν το συνέχισα,μετά από μερικές ώρες με πήραν τηλ από την εξυπηρέτηση πελατών να μου πουν ότι εκκρεμεί η αίτηση και ότι αν θέλω να την συνεχίσω να πατήσω ένα λινκ μου είχε σταλθεί στο mail που δηλωσα και ότι μέσω του e-contract μου είπε δεν πληρώνω καμία εγγύηση! Αν συνέχισες θα πλήρωνες εγγύηση;
Vasilis3797 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αν συνέχισες θα πλήρωνες εγγύηση; Όχι αυτό μου είπε η υπάλληλος δεν θα πλήρωνα εγγύηση απλά στο τέλος έπρεπε να ανεβάσω ορισμένα δικαιολογητικά όπως ταυτότητα ΑΦΜ κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα